Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים ככה הבעייה התחילה לפני כמה זמן שבעת נסיעה רגילה התנמס לי החלק הזה בבית פיוזים לא הותקן מערכת כלום פשוט לאScreenshot_2015-02-04-08-33-57.jpg יודע מאיפה הבעייה נבעה אם מישהו מכיר תבעייה הזאת או שקרתה לו אשמח לעזרה ודרך אגב לא יודע מה זה הכבל הזה שנשרף למה הוא שייך ועשו לי משהו זמני עם הפיוז הסגול הזה

פורסם

נמס. לא התנמס.

מחלה ידועה בוואגיות. באיביי המחיר נע סביבות ה200-300 שקלים.

בארץ חלק מקורי עולה סביבות 700 ש"ח (מנסיון אישי :cry:).

אני לא חסיד של קומבינות(במיוחד במערכת החשמל) , וממליץ לך לפנות למוסך רון בהקדם שיפתור לך את הבעיה .

בהצלחה.

פורסם
הבעיה נפוצה בוואגיות הישנות, מחלה מוכרת.

אשמח להשכיל,

אם היא מוכרת,

מה מקור הבעיה?

מה הפתרון המקובל?

יום טוב גם לך

פורסם

עייפות החומר והתבלות של החוטים מהחום שיש בתא מנוע.

קרה אצלי גם בגולף מארק 4 המשפחתית , וגם באאודי שלי.

פורסם

גם לי הייתה את אותה הבעיה.

תופעה זאת קורה כאשר הספק גבוה ומגעים רופפים וכנראה גם איכות החומר גורמת להתכה של הפלסטיק.

אני החלפתי את החלק בצמפיון ולא עלה יותר מכמה מאות בודדות עם עבודה.

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה נגרמת בגלל החום שנוצר בחיבור בין הכבל הראשי שיוצא מהאלטרנטור

לחיבור בבית הנתיכים שבסיסו פלסטיק .

מנסיון שלי אני ממליץ על ניקוי בסיס הכבל השחור שמגיע מהאלטרנטור וחיבור שלו ישירות על המצבר

ללא התיווך של הנתיך ,כפי שמקובל כמעט בכל רכב שהכבל הראשי מהאלטרנטור מחובר ישר למצבר .

זה מונע נפילות מתח ומונע תקלה כזאת בעתיד הקרוב .

במיוחד עם בית נתיך חליפי זבל .

שורה תחתונה זו נקודת תורפה ,אין צורך בנתיך הזה וניתן לוותר עליו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

וואלה תשמעו חברים אני מזה מודה לכם באמת תודה לכל אחד ואחד מכם על הסיוע שיהיה לכם סופ"ש חשמל וכן הזמנתי תחלק

• תוכן חדש...