Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ז"א "לוודא"? אני מגיע לרכוש רכב מחברה מסודרת, ואני מצפה שהכל יהיה שקוף. מה הפואנטה בלהתחיל לחפש מתחת לבלטה אחר פרטים שהסתירו ממך?

הם מסתירים במודע אינפורמציה הכרחית בשביל לייפות מכוניות גמורות. מי שמקבל את כל האינפורמציה אז כנראה שמדובר במכונית טובה ותקינה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הארזים מבריזים, מה יגידו אזובי הקיר מנתניה.

הייתי מפרסם בכל מקום אפשרי את הניסיון שלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מה ז"א "לוודא"? אני מגיע לרכוש רכב מחברה מסודרת, ואני מצפה שהכל יהיה שקוף. מה הפואנטה בלהתחיל לחפש מתחת לבלטה אחר פרטים שהסתירו ממך?

הם מסתירים במודע אינפורמציה הכרחית בשביל לייפות מכוניות גמורות. מי שמקבל את כל האינפורמציה אז כנראה שמדובר במכונית טובה ותקינה.

ככל והשתמע כי אני מצדיק את ההתנהלות של לובינסקי, אזי לא אלו הם הדברים, אבל כנראה שגם בלובינסקי טרייד עדיף להיות חכם מאשר צודק.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אכן, עוד הוכחה עצובה שלא כדאי לקנות רכב ממגרשים/חברות ליסינג. לובינסקי טרייד איבדו עוד לקוח (ובנינו, רוב משתמשי הפורום הם גם "מומחי תוכן" למעגל משפחתי/חברתי בנושא רכב, כל מי שישאל אותי האם לדבר עם לובינסקי, יקבל ממנו שטיפה רצינית).

פורסם

לא הגזמתם קצת?

זה יכול לקרות בכל חברה

אני קניתי מלובינסקי סיטרואן עם חוברת טיפולים מסודת מהמוסך .

כמו כן הלכתי למוסך והוצאתי דוח טיפולים שהיה תואם למה שקבלתי בלובינסקי.

פורסם
לא הגזמתם קצת?

זה יכול לקרות בכל חברה

והבן שלי עבר את הכביש בריצה בגיל שלוש, וכשאמרתי לו שזה מאד מסוכן, הוא ענה לי "עובדה שלא קרה לי כלום".

זה לא יכול לקרות בכל חברה - לובינסקי זה מוכר של רכב חדש, מוכר של משומש, מוסך, ואפילו חברת ביטוח. יש להם את כל המידע, ויש להם אתר שמכריז שהם מוסרים "היסטורית טיפולים מלאה". כל סוחר אחר יכול לטעון "לא ידעתי" ופשוט לשלוח אותך לבדוק לבד במוסך. ואפילו מוכר פרטי חייב לפי חוק לא להסתיר פרטים כאלו. ואני מזכיר שנתתי להם הזדמנות להגיב/להסביר/להתנצל. אשמח לעדכן אם יקרה דבר כזה.

פורסם
לא הגזמתם קצת?

זה יכול לקרות בכל חברה

זה לא אומר שהם בסדר, זה אומר שהתמזל מזלך.

פורסם (נערך)

לא אמרתי שזה בסדר.

אמרתי שמי פה ועד לא לקנות מהם בכלל הדרך ארוכה.

אני קניתי את הרכב בטרייד ברחובות שהם יושבים בתוך המוסך.

ביקשתי וקיבלתי מהמוסך את כל מערך הטיפולים שהרכב עבר

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

כבר כתב כאן מישהו

שברכב לימונדה מקבלים את כל ההיסטוריה , וברכב לימון מקבלים רק מבחר לפי בחירת המוכרן.

מעניין מתי תבוא תגובה מוסמכת של לובינסקי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לדעתי הם לא כותבים פה בפורום.

בכל אופן, אסור להכליל בגלל מקרה אחד. מנסיון שלי, עם 3 מכוניות שנרכשו מהם, ועוד כמה שאני מכיר אישית שקנו מהם, אם מתעקשים לראות הסטוריה לבד, רואים.

בכל מקרה, את האמון של פותח השרשור יהיה קשה לבנות.

אגב, אשמח לקבל בפרטי מחיר מכירה של ה-C4.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

קרה לי גם אז ביטלתי את העסקה אחרי שלקחתי לבדיקה פרטית. החזירו את המקדמה של 2000 שח ושלום על ישראל. לא להתרגש. זה היה אפילו צפוי. כמו כל מגרש או מוכר פרטי: כבדהו וחשדהו.

זה שניקו את מחשב הרכב מהיסטוריית תקלות לא הפריע לך?!

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בכל אופן, אסור להכליל בגלל מקרה אחד.

אלעד

בחברה גדולה ורצינית, עברה אתית כל כך ברורה ומחושבת היא מאוד חמורה - עד כדי כך חמורה שמותר להכליל.

פורסם (נערך)

אני מציע לפות"ש לפנות בתלונה למועצה לצרכנות. זה לפחות יחייב את לובינסקי טרייד להגיב באופן רשמי.

עריכה: ראיתי שהוא מתכוון לעשות זאת.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

אני לא חושב שלהכליל זה פייר..

על מקרה אחד רע ששמעת, יש הרבה טובים.

דווקא ללובינסקי היה שם טוב בפורום עד היום

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מקרה גבולי.

לא הסתירו ממך תאונה קשה, לא רימו אותך בנסועה ולא לקחו ממך שקל לשווא.

ברור שכל מוכר מנסה ליפות את המוצר אותו הוא מוכר, גם במחיר "עיגול פינות", למרות שגילוי נאות הוא המכובד והראוי ביותר.

מבחינתך עשית את הנכון ביותר, ובצעת מחקר עצמאי מקיף, ולא הסתמכת על מילתו של איש המכירות.

לא צריך להקיש מכך על התנהלות כל מגרשי המכירות, פשוט נקטו בשיטת חשדהו וחשדהו, ואלי בסוף כבדהו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...