Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלומי ובמידה ואתה לא מבין ברכבי אאודי / שאר הגרמניות מהקונצרן אל תטעה .

פותח השרשור תתחבר לוואגקום עם מחשב במוסך או אצל מישהו שאתה מכיר ותעבוד לפי מדריכים באינטרנט זה די פשוט רק צריך לבדוק אם המחשב רכב

יכול להפעיל את הפונקציה זה נקרא Coming/leaving home .

הבנתי שהComing/leaving home אחראי להדליק אורות אוטומטי כשהוא מזהה חשיכה. אני רוצה דבר אחר- כשאני פותח את הרכב מהשלט שיידלקו אורות הDRL. גם את זה אפשר לעשות דרך הוואגקום?

פורסם
אני הבנתי מה שאתה אומר ולא טעיתי .

אז מה הקשר בין הComing/leaving home לבין מה שאני ביקשתי? אם אין לי חיישן תאורה ואין את הפונקציה הזו אז אני לא יכול להדליק את הDRL (LED הפנסים הראשיים הם קסנון ) עם פתיחת הרכב? דבר שני, אין לי כבל כזה/ידע בנושא אז אם תוכל/ו להמליץ על מקום טוב בקריות/חיפה שמתעסק עם זה זה יהיה מעולה.

ד"א - הרכב עבר טיפול לפני חודשיים במסגרתו גם עודכנה גרסת המחשב.

פורסם

בפירוש קצר הפונקציה הגעת הביתה עזבת אץ הבית לחיצה על השלט בנעילה או פתיחה תשאיר אורות דולקים ,חיישן אורות הוא בשביל להדליק אור אוטומטי כשהחיישן מזהה אור חלש בחוץ.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

טוב מצאתי את

ככה שבוודאות יש את זה לA1 , עכשיו רק צריך למצוא מקום שיעשה את זה. במוסך המורשה אתה חושבים יכולים לארגן את העניין?
פורסם
האם מתג האורות שלך ניראה כך : [ATTACH=CONFIG]410860[/ATTACH]

Mjko ככל הנראה אין לך את האופציה.

אין לי את המתג הזה, האם יש אפשרות לשנות את זה דרך המחשב ?

שברגע שאני לוחץ על פתיחה הוא ידליק לי פנסי ערפל ?

פורסם

אני אעשה קצת קצת סדר.

ההדלקה של האורות כאשר פותחים את הרכב מהשלט היא רק כאשר אין תאורה בחוץ לכן הקשר הישיר של הפונקציה יחד עם המתג והחיישן .

למי שאין חיישן אורות אוטומטיים יכול לרכוש קיט מאייביי , למיטב ידיעתי ההתקנה עצמה פשוטה ולאחר מכן יש צורך בהפעלת הפונקציה במחשב הרכב.

מהידע שלי בתחום , אין מצב שפונקציה כזאת פועלת ללא החיישנים והמתג.

COCOdetailing

פורסם

לי יש את האופציה הזאת, בלי קשר ליום או לילה, תמיד נדלק, ואין לי חיישן אורות באוטו וגם לא מצב AUTO.

בוצע עם VAG COM.

הרכב הוא A3.

פורסם
לי יש את האופציה הזאת, בלי קשר ליום או לילה, תמיד נדלק, ואין לי חיישן אורות באוטו וגם לא מצב AUTO.

בוצע עם VAG COM.

הרכב הוא A3.

יפה, ביצעת לבד? ואם לא ,איפה עשית?

פורסם

Mjko, לפי השרשור הזה ניתן להפעיל אורות Leaving Home גם ללא חיישן תאורה. יש לי כבל Vagcom מקורי ולא אכפת לי לנסות יחד איתך. תמיד מעניין לגלות דברים חדשים.

אני מתל אביב. אם מעניין אותך שלח הודעה פרטית.

כמובן ששווה לך גם לבדוק במוסך מורשה, אולי הם ידעו איך לעשות את זה למרות שהניסיון שלי עם מוסכי צ'מפיון איננו מזהיר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
Mjko, לפי השרשור הזה ניתן להפעיל אורות Leaving Home גם ללא חיישן תאורה. יש לי כבל Vagcom מקורי ולא אכפת לי לנסות יחד איתך. תמיד מעניין לגלות דברים חדשים.

אני מתל אביב. אם מעניין אותך שלח הודעה פרטית.

כמובן ששווה לך גם לבדוק במוסך מורשה, אולי הם ידעו איך לעשות את זה למרות שהניסיון שלי עם מוסכי צ'מפיון איננו מזהיר.

מעניין אותי מאד והייתי מוכן לנסות, אבל אני מחיפה.

• תוכן חדש...