Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות לסדר את זה רק דרך מחשב הרכב בלי להתעסק עם החשמל?

אשמח לטיפים ועצות , תודה מראש.

דבר נוסף: מציק לי שצריך להחזיק את כפתור הנעילה כדי שהחלונות יסגרו. הייתי רוצה שהם יסגרו עם סגירת הדלתות, אשמח לשמוע מידע גם על זה.

פורסם

האמת שאין לי שום פיתרון לשתי הבעיות שלך.

אני רק יכול להגיד לך שזה טיפה קטנוני וחבל להתחיל להתעסק בתפל.

הדלקת האורות בעת פתיחת הרכב זה משהו שראיתי לאחרונה ברכבי פורד (פוקוס, מונדאו, SMAX, גלאקסי וכו''ב),

ברכבי קיה ויונדאי יש את זה רק כאשר מתג האורות עצמן דלוקים במנוף הפיקוד.

ברכבי שברולט זה קורה רק בסגירה ורק כשהאורות דלוקים במנוף הפיקוד או נמצאים על מצב אוטומטי (חיישני תאורה).

להתעסק עם חשמל ברכב כמו אאודי A1 רק כדי שהאורות ידלקו בעת פתיחה זה די מיותר לטעמי.

לגבי סגירת החלונות. זו אופציה מצוינת שיש היום בכמה וכמה יצרניות רכב כדוגמת הוואגיות, פורד ופיאט.

ייתרון קל לפורד הוא שבעת לחיצה ארוכה החלונות עולים/ יורדים ואפשר לעזוב את הכפתור והחלונות ימשיכו לעלות/ לרדת.

בפיאט ובוואגיות זה לא קיים אבל זה לגמרי שטויות.

מציע לך לרדת מהסיפור של התאורה והחלונות. תשקיע את הזמן והאמצעים במשהו אחר משמעותי הרבה יותר.

שלומי.

פורסם

תודה על הדאגה לזמני הפנוי אבל אני שואל כי חשבתי שיש אפשרות לסדר את כל זה דרך התכנה של מחשב הרכב, לא להתעסק עכשיו עם חיווטים של חשמל.

לגבי סגירת חלונות אני יכול לשנות לבד דרך מערכת המולטימדיה אם בלחיצה ארוכה על כפתור פתיחת הדלתות בשלט יפתחו החלונות+הסאנרוף יעלה למעלה או רק אחד מהם ועוד כמה אפשרויות כאלה , בגלל זה אני מאמין שמשחק עם התכנה של הרכב יאפשר את כל מה שביקשתי , פשוט רציתי לדעת אם זה באמת ככה.

ממש אין לי כוונה ללכת לחשמלאי שיתעסק עם מערכת החשמל בשביל דבר כזה.

פורסם

אם זה משהו פשוט אז למה לא, אין לי יותר מדי מושג בזה,

סה''כ לדעתי אם זה משהו שמצריך חשמלאי וחוטים וחיווטים אז לדעתי לוותר.

מקווה שזה משהו פשוט. בהצלחה.

שלומי.

פורסם

שלומי ובמידה ואתה לא מבין ברכבי אאודי / שאר הגרמניות מהקונצרן אל תטעה .

פותח השרשור תתחבר לוואגקום עם מחשב במוסך או אצל מישהו שאתה מכיר ותעבוד לפי מדריכים באינטרנט זה די פשוט רק צריך לבדוק אם המחשב רכב

יכול להפעיל את הפונקציה זה נקרא Coming/leaving home .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

מחזק את אבישי ומוסיף , אם קיים אצלך מערכת של אורות אוטומטיים אז רק תוכל להפעיל את הפונקציה זה שהרכב חדש לא אומר שהמערכת קיימת, לדוגמא יש לי GTI דור 5 ויש לי אורות אוטומטיים ואת הפונקציה של

Coming/leaving home ובדור ה6 כבר אין.

נ.ב יש לי כבל אני דרומי אם אתה מהאזור אז בכיף.

COCOdetailing

פורסם

הייתה לי a1 הדגם הכי מפואר עם קסנון וכל המסביב אני לא זוכר שהייתה לי פונקציה כזו, לעומת זאת יש לי את זה בקופר s החדשה שאפשר להגדיר את זה דרך המולטימדיה.

שיפוצים..

פורסם

מחזק את אבישי ומוסיף , אם קיים אצלך מערכת של אורות אוטומטיים אז רק תוכל להפעיל את הפונקציה זה שהרכב חדש לא אומר שהמערכת קיימת, לדוגמא יש לי GTI דור 5 ויש לי אורות אוטומטיים ואת הפונקציה שלComing/leaving home ובדור ה6 כבר אין.

נ.ב יש לי כבל אני דרומי אם אתה מהאזור אז בכיף.

לי יש פולו שנת 2014 ולא נראה לי שיש את הפונקציה הזאת של האורות .

איך בודקים את העניין ? ואני גם מהדרום מאיזה עיר אתה ?

פורסם
לי יש פולו שנת 2014 ולא נראה לי שיש את הפונקציה הזאת של האורות .

איך בודקים את העניין ? ואני גם מהדרום מאיזה עיר אתה ?

האם מתג האורות שלך ניראה כך : new-chrome-euro-head-light-switch-for-vw-passat-cc-b6-golf-jetta-mk5-mk6-3.jpg

Mjko ככל הנראה אין לך את האופציה.

COCOdetailing

פורסם

אורות ערפל קדמיים במשיכה אחת, אורות ערפל אחוריים משיכה נוספת.

יש לי את אותו מתג ברכב שלי אבל אין לי את ה-Auto, למה משמש המצב הזה?

פורסם

מצב Auto קיים ברמות גימור גבוהות ומפעיל את חיישני התאורה, כך שהאור נדלק בעת חשיכה באופן אוטומטי.

למיטב ידיעתי מצב Leaving Home קיים רק ברכבים בהם יש חיישן תאורה ומתג Auto.

ניתן להתקין חיישן תאורה ומתג בכל רכב Audi, במחיר מפולפל כמובן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אורות ערפל קדמיים במשיכה אחת, אורות ערפל אחוריים משיכה נוספת.

יש לי את אותו מתג ברכב שלי אבל אין לי את ה-Auto, למה משמש המצב הזה?

תודה, אני אבדוק את זה (רכב של סבתא שלי, ונראה לי שגם לה אין את הAUTO ) .

• תוכן חדש...