Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנה למנוע 1.4 TSI 122HP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, רוצה לשפר קצת את הגולף, רציתי לדעת על איזו תוכנה\ סדנא אתם הכי ממליצים.

מסקירה מהירה באינטרנט נראה שהצ'יפים של E&A נותנים הכי הרבה כח ומומנט ביחס לאחרים, אבל האם זה בא על חשבון המנוע והבלאי?

אני ממש חדש בכל התחוחם אשמח לשמוע המלצות ואולי גם כמה מושגים בסיסים ויתרונות אצל כל אחת מהסדנאות

פורסם

שמעתי דברים טובים על E&A. אני צרבתי תוכנה אצל דני מקסטיונינג ללאון 1.2tsi ומרוצה לגמרי. אני יודע שלמנועי 1.4 התוספת אצלו היא סביב

30 כ"ס ו- 4-6קג"מ אבל ממליץ בחום.

פורסם

אין לי מושג איפה הטרובו יושב, מדבור בגולף שנת 2013 דור 7 (האחרון) מנוע 1.4 TSI 122HHP

כרגע ההצעות הכי מפתות הם של דני ממקסטיונינג ושל IDGO (עם הפרש משמעותי במחיר לIDGO, אם כי כרגע עושה רושם שמקסטיונינג טיפה יותר מקצועיים..)

מישהו יודע משהו על אחד משני אלו ויש לו המלצות כלשהם?

האם מישהו מכיר מישהו אחר שמתעסק עם המנוע הזה?

פורסם

ממליץ בחום על דני ממקס טיונינג , בחור מאוד נחמד ומקצועי שמבין ממש טוב במה שהוא עושה.

היתרון הכי גדול לפי לעתי הוא שאתה מקבל תוכנת שמכוונת במיוחד לרכב שלך ולא תוכנת מדף...

2017 Type R

פורסם
אין לי מושג איפה הטרובו יושב, מדבור בגולף שנת 2013 דור 7 (האחרון) מנוע 1.4 TSI 122HHP

כרגע ההצעות הכי מפתות הם של דני ממקסטיונינג ושל IDGO (עם הפרש משמעותי במחיר לIDGO, אם כי כרגע עושה רושם שמקסטיונינג טיפה יותר מקצועיים..)

מישהו יודע משהו על אחד משני אלו ויש לו המלצות כלשהם?

האם מישהו מכיר מישהו אחר שמתעסק עם המנוע הזה?

אם כך תסתכל בתמונה, אם ככה זה נראה אצלך, הטורבו מקדימה (מסומן באדום), אם זה שונה והטורבו נמצא באיזור שסימנתי בצהוב, הטורבו מאחורה.

אני לא יודע בדיוק מה ההבדל חוץ מהמיקום, אבל תוכנה למנוע עם טורבו מקדימה (כמו בתמונה) מוסיפה מספרים כ"כ זעירים שפשוט לא שווה את הכסף.

דברתי וחפרתי המון לדני MAX TUNING והוא ידע בקלות לתת לך תשובה מה התוספת שתקבל, חוץ מיזה שאני מאוד ממליץ עליו.

IMG_1092.jpg

• תוכן חדש...