Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני סובל מהבעיה הזאת לאון 2011 1.8TSI קוד מנוע CDAA שהוא הבעייתי.. להבנתי מ 2009 עד סוף 2011 אלו המנועים

אשמח לדעת אם למישהו יש פתרון,

אצלי הרכב מטופל אך ורק במורשה מהיום הראשון

פורסם
הפיתרון זה פתיחת מנוע והחלפת הרינגים לדגם משופר. גם לסקודה סופרב יש את אותו מנוע ואותם בעיות.

מזכיר לי את התגובות בפורום לגבי צריכת שמן בגולף סימן 4 בעלת מנוע 2.0 המפורסם (APK) - בעיה שגם אני סבלתי ממנה.

לא יודע אם זה מצחיק או עצוב...

פורסם

היה לי רכב בדיוק כמו שלך שנת 2012. מכרתי אותו ב 2014. סה"כ ק"מ 18000.

בין טיפול לטיפול הייתי מוסיף להערכתי הגסה עד ליטר שמן (בשנה) הנסועה שלי היא לא יותר מ 9000 אלף בשנה.

באיזה שמן אתה משתמש? במוסך צ'מפיון היו שמים לי שמן בצמיגות 5w/30. במוסך רון שמו לי 5w/40. של חב' יורול.

צריכת השמן השתפרה. כמובן אם הייתי נוהג מהר ועצבני הדבר השפיעה לרעה על צריכת השמן. משיחה עם כמה בעלי מקצוע כולם טענו בפה אחד שהדגם הזה לא הכי מוצלח. כרגע יש לי גם לאון עם מנוע 1.2 TSI הזרקה ישירה. מתקרב לטיפול ראשון. גם אם הייתה צריכה של שמן אז ממש זניחה אולי 200 גראם. בצע בדיקה גם אצל רון. ממליץ עליו רק בחום. אולי הבעיה לא ברינגים והבוכנות. בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
היה לי רכב בדיוק כמו שלך שנת 2012. מכרתי אותו ב 2014. סה"כ ק"מ 18000.

בין טיפול לטיפול הייתי מוסיף להערכתי הגסה עד ליטר שמן (בשנה) הנסועה שלי היא לא יותר מ 9000 אלף בשנה.

באיזה שמן אתה משתמש? במוסך צ'מפיון היו שמים לי שמן בצמיגות 5w/30. במוסך רון שמו לי 5w/40. של חב' יורול.

צריכת השמן השתפרה. כמובן אם הייתי נוהג מהר ועצבני הדבר השפיעה לרעה על צריכת השמן. משיחה עם כמה בעלי מקצוע כולם טענו בפה אחד שהדגם הזה לא הכי מוצלח. כרגע יש לי גם לאון עם מנוע 1.2 TSI הזרקה ישירה. מתקרב לטיפול ראשון. גם אם הייתה צריכה של שמן אז ממש זניחה אולי 200 גראם. בצע בדיקה גם אצל רון. ממליץ עליו רק בחום. אולי הבעיה לא ברינגים והבוכנות. בהצלחה.

צריכה דומה לגולף 1.4 TSI שנסעה 24K~ בשנה, אולי קצת יותר מליטר. בכל מקרה מה שפותח השרשור מתאר חריג ולא דומה למה שאתה ואני מתארים.

• תוכן חדש...