Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה מתחילים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

למרות שיש לי עוד בערך חצי שנה עד גיל 18, ובשאיפה עד הרישיון 500 שלי, אני מתחבט ממה להתחיל. ואיך להתחיל.

ניסיון עם אופנועים מועט אם בכלל נחשב(הספקתי להימרח!).

החיידק? חי ונושם וכנראה גם משגשג על כל תמונה של נינג'ה...

בכל מקרה...

השיקול הוא ככה:

1. GS

2. GPZ

3. ER

ג'י אס אחלה אופנוע, וזה סוזוקי, וזה כבר טוב.

GPZ יש כמות בלתי מבוטלת של הכלים הללו שפשוט מחורעים מא' עד ת'. וזה קוואסאקי. אבל מאידך יש לכלי כ-60 סוסים לא מבוטלים, שהם כ-10 סוסים יותר משני הנ"ל.

ER? המתלה האחורי שלו משדר לי תחושה שזה אופנוע פשוט מעפן...

השאלה שלי הולכת ככה:

ממה אני מתחיל? מה כדאי? והאם זה בכלל ריאלי לבנאדם בן 18 להחזיק אופנוע לבד? מה תכיפות הטיפולים(כל כמה זמן לא כל כמה קילומטראז'), הטיפולים יקרים(לגבי כל אופנוע)?, מה תכיפות החלפת צמיגים? מה הסיכוי שאני אפול על כלי במצב דנדש או לפחות במצב טוב+?

פורסם

מה אתה מחפש מאופנוע?

כמה כסף יש לך?

ולשאלת המיליון $$$$

לאיזו מטרה...

למה לא ללכת על דו"ש?

עם דו"ש נפילות לא כל כך טראומטיות, אפשר לטייל בשטח, אחזקה יותר זולה (לרוב) והכי חשוב, אפשר להפוך אותו לסופר-מוטו, שזה דבר מגניב...

בקיצור, אולי עדיף לך להתחיל עם דו"ש...

תחשוב על זה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מה אתה מחפש מאופנוע?

כמה כסף יש לך?

ולשאלת המיליון $$$$

לאיזו מטרה...

למה לא ללכת על דו"ש?

עם דו"ש נפילות לא כל כך טראומטיות, אפשר לטייל בשטח, אחזקה יותר זולה (לרוב) והכי חשוב, אפשר להפוך אותו לסופר-מוטו, שזה דבר מגניב...

בקיצור, אולי עדיף לך להתחיל עם דו"ש...

תחשוב על זה...

גילי

אני מסכים אבל ...

עדיף עם כבר שטח הוא נותן לך ניסיון , שליטה יותר טובה על אופנוע נכון שזה יותר קשה אבל זה ייתן לך ניסיון לרכיבה מתקדמת יותר בכביש רוב הרוכבים התחילו עם שטח ולך תדע אולי תאהב את זה יותר אבל מומלץ להתחיל עם איזה dr350

בנוסף כמו שגילי שאל השאלה היא מה עם ה $ ומה המטרה ???

:)

:twisted::shock::-Pמהיר בטירוףףףףףףףףףףףףףף:twisted::lol::twisted:

פורסם

התקציב עומד באופן תיאורטי על סביבות ה-20 אלף...

עוד כלי ששכחתי לציין זה ה-BANDIT 400....

מטרה? נסיעות כביש לפי מה שאני חושב... נסיעות ארוכות. וכמה שיותר על כבישים מפותלים....

פורסם

עלות אחזקה שנתית 6 - 10.

ההבדל הגדול בין הGPZ לGS הוא דווקא בכבישים ישרים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
עלות אחזקה שנתית 6 - 10.

ההבדל הגדול בין הGPZ לGS הוא דווקא בכבישים ישרים.

ה-GPZ מתאים בכלל למתחילים? לא אלים מדיי קצת עם המנוע? איך הוא יושב על הכביש? דביק או משתולל?

כנ"ל לגבי הג'י אס

פורסם
התקציב עומד באופן תיאורטי על סביבות ה-20 אלף...

עוד כלי ששכחתי לציין זה ה-BANDIT 400....

מטרה? נסיעות כביש לפי מה שאני חושב... נסיעות ארוכות. וכמה שיותר על כבישים מפותלים....

Ok

לגבי הבנדיט אני ממליץ לשכוח!!! כל הכלים האלה גמורים אין אופנוע אחד שלא עבר יישור שלידה בארץ ואם יש אחד כזה אז האמן לי הוא לא!!!! שכח מזה ידיד יקר עיצה ממני

אם יש לך 20 אלף אל תשכח שיש גם ביטוח קח בחשבון ביטוח עולה ממוצע 3500 או יותר עם יש צד ג

בין היתר אני משאר שנשאר לך 15 אלף כי צריך קסדה וציוד מגן מינימאלי בלי זה לא עולים על האופנוע לא מומלץ אלה אם כן אתה מעוניין בצלקות על הגוף ...

אז הכי מומלץ לנסיעות ארוכות זה ...gs שנת 95 או 96

תבדוק אותו טוב טוב !!! לפני הקנייה מומלץ שתיקח איתך מישהו שמבין עיניין !!!

בהצלחה

:twisted::shock::-Pמהיר בטירוףףףףףףףףףףףףףף:twisted::lol::twisted:

פורסם
ה-GPZ מתאים בכלל למתחילים? לא אלים מדיי קצת עם המנוע? איך הוא יושב על הכביש? דביק או משתולל?

כנ"ל לגבי הג'י אס

לא חסרים מי שהתחילו לרכב על GPZ, האם מומלץ? כנראה שלא, יש בתי ספר טובים יותר.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...