Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדריך לסטרימינג דרך Roku 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לי שאם אני לא אבצע את ההפניות של הDNS שירותים כמו Netflix וPandora לא יהיו זמינים, השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הרוקו עכשיו ואם אני אחליט שאני רוצה את אחד מהשירותים הנ"ל אז אני אבצע את ההגדרות ואת כל התשלומים הנילווים?

פורסם

אני לא יודע :?

לדעתי-אם אתה משתמש בו אך ורק כסטרימר ולא מפעיל הפעלה ראשונית את הנטפליקס ופנדורה מהתפריט הראשי אני לא חושב שתהיה בעיה. קח בחשבון שיתכן שהשרותים האלה ירוצו ברקע בכל מקרה.

אני ממליץ בכל מקרה לבצע את הניתוב של הDNS גם בנתב וגם דרך unblock us. תרצה להפעיל את נטפליקס? פתח חשבון. כנ"ל לגבי פנדורה.

פורסם
לדוברי הרוסית מאוד מומלץ האתר הבא המספק שידורי ערוצים בשפה הרוסית, יש שם הכל מהכל:

http://rutvclub.com/

כרוך בתשלום. זול בהרבה מYES\הוט .

הבעיה שאיכות השידור תלויה גם באיכות האינטרנט בבית , KODI עובד על אותו עיקרון והשימוש בו לא עולה כסף.

מי שלא רוצה להתעסק בהגדרות ורוצה משהו מוכן , RUTVCLUB תפור עליו .

פורסם (נערך)

4. פותחים חשבון באתר netflix. מכיוון שלשלם בPAYPAL זו בעיה (הם רואים שכרטיס האשראי לא הונפק בארה"ב) מומלץ לנסות ולהשתמש בכרטיסי MASTERCARD או אמריקן אקספרס ולתת כתובת מפוברקת (קחו למשל את 4 הספרות הראשונות או האחרונות של המיקוד שלכם, ורשמו את הכתובת שמשוייכת לשם דרך האתר הזה. כמעט כל אתר שלא ניתן לגישה מישראל יהיה פתוח לכם (כגון pandora).

כשאני פותח חשבון באתר של רוקו, האם אני גם צריך לתת כרטיס אשראי עם כתובת מפוברקת? או שPAYPAL יעשה את העבודה במקרה הזה?

עדכון: לא משנה, אני רואה שצריך לעשות את אותו תהליך עם היצירה של החשבון ברוקו

https://support.unblock-us.com/customer/portal/articles/1648826-creating-a-us-roku-account

עריכה אחרונה על ידי yosifun4u
פורסם

בגלל זה אמרתי שמומלץ לעשות את פתיחת החשבון לא דרך הממשק המסורבל של רוקו אלא עצמאית באתר שאליו אתה רוצה לשייך את הרוקו.

פורסם

יש לי כרגע חיבור של 15 מגה ואני מתכנן בעקבות מבצעי האינטרנט+תשתית לשדרג לחיבור של 100 מגה, מן הסתם אני אצטרך לקנות ראוטר חדש והשאלה שלי איזה ראוטר כדי לקנות כדי שיהיה אפשר לשנות DNS ולהגדיר static route בשביל השירות של Unblock-us ובשביל שירותים כמו Netflix (שיתמוך גם ב100 מגה כמובן)?

מצורף הלינק מהאתר של Unblock-us שמסביר בהתחלה את הדרישות לראוטר: https://support.unblock-us.com/customer/portal/articles/1648818-roku-guide-index

פורסם

2. חיבור אינטרנט קווי/אלחוטי (אני ממליץ על קווי) במהירות של לפחות 15MB. מן הסתם the more the merrier כי המכשיר מזרים בעיקר תוכן ב 720P. מומלץ גם שיותקן במחשב כרטיס רשת שתומך ב 1GB על מנת לא ליצור עומס על הנתב במידה ומזרימים סרטים ברשת הפנימית. אם ברשותכם נתב שתומך בתקן החדש 11AC (אם אינכם רוצים להעביר כבלים בבית) להזרמה של HD זה מצוין.הנתב שלי (Edimax br6478ac) תומך בתקן 11AC ומגיע עם פורטים של 1Gb, והוא מתחבר לסוויץ' של 1Gb.

12345

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור כדי לעדכן בשביל דוברי הרוסית.

יש את האתר bestrussiantv. תמורת 5$ אתה מקבל 150 ערוצים בסטרימינג. את הקוד הפרטי של הערוץ מקלידים בלשונית "add a private channel", מתחברים עם שם משתמש וססמה וזהו.

החלטתי לנסות, וזה מצוין. תוספת נהדרת למכשיר. הבעיה שאני לא מסתדר עם העקרון של timeshift ואיני יודע למה זה לא עובד לי למרות שזה מוגדר. ניחא.

פורסם

יוסי - כדי לשנות את הDNS לכל הבית - מספיק כמעט כל Router סטנדרטי.

אתה לא צריך Static route עבור Unblock US (מניסיון - משתמש בהם כבר 3 שנים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מעלה שרשור מהאוב על מנת לעדכן שעקב החסימה שנטפליקס (אחותם בגבס) החליטו לחסום את כל ספקי ה DNS והVPN כגון unblock us, ביטלתי את החברות שלי אצלהם כרגע עד שימצא פתרון אחר על מנת לקבל את הקטלוג האמריקאי פה בישראל ולא את הגורנישט-מיט-נישט שיש פה בארץ.

בינתיים מסתפק בkodi.

• תוכן חדש...