Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

חידשתי ביטוח חובה ומקיף בAIG.

התוקף שלהם הוא ה1.1.2015

קיבלתי את הפוליסות מAIG:

בחובה רשום למטה

בעת רכישת הפוליסה השיב בעל הפוליסה כי:

* גיל הנהג הצעיר ביותר הצפוי לנהוג ברכב הוא: 28

* שנת קבלת רשיון הנהיגה לרכב מסוג זה בישראל של הנהג הצעיר ביותר הצפוי לנהוג ברכב היא: 2009

ובמקיף רשום שמותר לכל נהג מעל גיל 24 שיש לו תוקף רשיון נהיגה יותר משנה (מעל 12 חודשים)

הנציגה של AIG טוענת בתוקף שגם אם נהג מתחת לגיל 28 ינהג ברכב הביטוח חובה מכסה אותו ואין צורך לדאוג.

אני דווקא כן דואג.

AIG לא מוכנים להעביר לי אישור בכתב וממשיכים לטעון בתוקף שאין לי מה לדאוג.

לא ברור.

בטח אם אני ארצה לבטל עכשיו יעשו לי את המוות.

פורסם
בטח יש לך מה לדאוג אם ינהג נהג מתחת לגיל וחס וחלילה תהיה תאונה הוא לא יהיה מכוסה בביטוח , רק בניזקי גוף

הפוך, במקיף רשום 24, בחובה לא.

בכל מיקרה הקלטתי את השיחות איתם.

פורסם

אין כל בעיה. מחיר הביטוח נקבע לפי קבוצות גיל, ונהג בן 28 שייך לקבוצה של נהגים בני 24-29. לכן מצויין בפוליסה הגיל הצעיר ביותר בקבוצה - 24. כך גם לגבי הותק בנהיגה: כנראה שבסוג זה של פוליסה החלוקה היא לנהגים חדשים (עד שנה) ותיקים בעלי רשיון למעלה משנה). אאל"ט יש גם דרגה של רשיון מעל 4 שנים, ויתכן שחברות שונות מכניסות את הגבול בותק שונה. בכל מקרה, הפוליסה מרחיבה את הכיסוי לנהגים ה"מסוכנים" (כלומר צעירים או בעלי ותק קטן בהחזקת רשיון) ביותר לאותה דרגת מחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הפוך, במקיף רשום 24, בחובה לא.

בכל מיקרה הקלטתי את השיחות איתם.

סע בזהירות אם מה שכתבת זה גם מה שנאמר לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

התשובה פשוטה - יכול לנהוג כל נהג (אלא אם מדובר בביטוח לנהגים נקובים) שגילו מעל 24 והותק של רשיונו מעל שנה.

אם אתה עדיין מתלבט הרם מחר טלפון למוקד החברה ושאל שאלה פתוחה: מי מכוסה בביטוח החובה ומי במקיף - כנהג של קבע ברכב. אחר כך התמקד בנתונים האישיים של נהגים פוטנציאליים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...