Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ושבוע טוב ,

יש לי בעיה ברכב שהתחילה לאחרונה , הבעיה היא כשאני מתחיל נסיעה מהילוך ראשון ומעביר להילוך שני יש מין רעש קטן של חריקה שפחות שומעים אבל מרגישים ממש לשבריר שנייה , אתמול החלפתי שמן גיר ( לא יודע אם הוחלף מתישהו ) ל VOLVOLINE 75W85 GL4 בגלל שהיה קשה להעביר הילוכים כשהגיר קר וזה עזר .

לפעמים גם בעמידה במקום עם הדוושה לחוצה והכנסת הילוך R יש חריקה , שוב מופיעה לסירוגין לא תמיד .

הרעש מורגש בעיקר בהעברת הילוך מ 1-2 והכנסת R , כשאני מוריד הילוך משלישי לשני סתם דוגמא אין שום רעש ואין רעשים בהעברת הילוכים אחרים כמובן.

ברכב הוחלפו לא מזמן 2 משאבות קלאץ' חדשות , הרכב מטופל ומתוחזק היטב , הקלאצ' ממש אחלה רק שעושה הרגשה שלא מפריד הכי טוב .

השאלה אם זאת בעיה בגיר או בעיה שיכולה להיות קשורה לקלאצ' , יש לציין שהרעש ממעבר 1-2 לא תמיד מופיע אלה ב 80% מהעברות .

פורסם

נקנה בדרך החלף באשקלון .

הבעיה לא עברה , כמו שרשמתי לא תמיד נשמעת חריקה במעבר בין ראשון לשני אבל היא קיימת , עכשיו השאלה ממה זה כן יכול לנבוע אם בשאר ההילוכים אין שום בעיה כלל וגם בהורדה משלישי לשני אין שום רעשי חריקה.

פורסם

על פי התיאור שלך נשמע כמו מיסב בתוך הגיר שסיים את חייו ...

הייתה אצלי אותה תקלה בדיוק והמיסב פשוט התפרק

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

מה קורה אם אתה נותן השהיה של 2-3 שניות בהעברה בין ראשון לשני?

כלומר מעביר את הידית לניוטרל, משחרר קלאץ', אחרי שניה לוחץ שוב ומכניס לשני.

האם יש חריקה?

פורסם (נערך)

ממש לא צריך להחליף גיר שלם

מיסב עולה כ 70 שח לדעתי , ההתעסקות הגדולה היא להוריד גיר , לפתוח ולהחליף ...

חלק מהמוסכים יאמרו לך להחליף גיר בעלות של 1500 שח וצפונה ולדעתי האישית לא כדאי מכיוון שאינך יודע מה תקבל בגיר המשופץ

עריכה אחרונה על ידי AMOS

פורסם
ממש לא צריך להחליף גיר שלם

מיסב עולה כ 70 שח לדעתי , ההתעסקות הגדולה היא להוריד גיר , לפתוח ולהחליף ...

חלק מהמוסכים יאמרו לך להחליף גיר בעלות של 1500 שח וצפונה ולדעתי האישית לא כדאי מכיוון שאינך יודע מה תקבל בגיר המשופץ

חברים בדקתי את העניין אז ככה , יש חריקה בהעברה מראשון לשני, כשאני מעביר מראשון לניוטרל ואז לשני אין חריקה , כנל לגביי הרוורס אם אני מכניס הילוך קודם אין חריקה .

רעיונות? ולגבי המייסב בפונטו אני הבנתי שכי אפשר להחליף אותו מחליפים פשוט גיר , זה בין הרכיבים היחידים שזה ככה.

פורסם

הבנת לא נכון או שמי שהתייעצת לא מעוניין באמת לעזור (בעצם מעוניין לעזור לחשבון הבנק שלו )

לי הייתה את אותה תקלה שאתה מתאר כאן, אך קשה לדעת מה קורה בלי להורידו לפתוח את הגיר

לאחר הפתיחה המיסב פשוט היה מפורק, הוחלף ומאז הגיר + עזרה של מאור30האלוף בהחלפת שמן ייעודי –עושים את העבודה והגיר רך כמו חמאה

פורסם

הצלחתי למצוא את התמונה של המיסב שפורק אצלי מהגיר

ועלותו 50 שח

image.jpeg

פורסם

AMOS , אנחנו מדברים על אותו סוג רכב? ואגב , התעניינתי במוסך המרכזי של פיאט והיצרן ממליץ גם עכשיו על 75W85 GL4 אז אני לא חושב שהבעיה דווקא בשמן .

שוב שמתי לב שאין שום חריקה שאני מעביר מהראשון ל N ואז לשני , וגם אם אני ממתין 3 שניות לפני הכנסת R.

אני יכול לנסוע ככה אבל הרגשה דיי מגעילה ..

• תוכן חדש...