Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלו לכולם,

אני וחברים שלי מעוניינים ליסוע לתל אביב מירושלים במהלך חופשת חנוכה.

השאלה שלי אליכם: מה הנזק במקרה ונתפסתי?, האם זה שלילה?

נזק? נתפסת?.. למה שתתפס? נסיעה מחוץ לעיר עם 50 סמ"ק הינה חוקית, רק במקרה של עליה על כביש מהיר, תתפס... וזה יכאב.

אם אני לא טועה, הכביש שמחבר את ת"א עם ירושלים (כביש 1) הוא כביש מהיר, לכן אסור לך לעלות עליו. ועזוב אסור, זה גם מסוכן!

אם תמצא דרכים בין עירוניות לת"א, אתה יכול לנוע בהן עד מהירות של 50 קמ"ש (לפי החוק), אבל תמיד יש שוליים :wink: .

בהצלחה... ואם כבר אתה בת"א, לאן אתה נוסע? אכסניה, מלון? אולי נפגש... :roll: (אני לא תל אביבי, פשוט נוסע לחופש קצר...)

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

כל כביש שבו תמרור ב-54 (כחול עם ציור לבן של כביש כזה) אסור בכניסה לרכב איטי (כולל אופנוע עד 50 סמ"ק) והנזק הוא 250 ש"ח....:mm_cry:

פורסם

תודה אחי..

1.רק הכוונה הייתה באמת לכביש מהיר... אם תופסים אותי נוסע על כביש מהיר עם 50 סמ'ק, מה הנזק?

אנחנו רוצים ליסוע דרך כביש מודיעין (443) ואם אני לא טועה הוא כביש מהיר.

אף פעם לא שמעתי על כביש שמותר ל-50 סמ'ק ליסוע בוא לכיוון תל אביב.

אם אתה מקיר אני ישמח לשמוע.

מטרת הנסיעה היא לקנות שטויות לאופנועים בתל אביב ולבוא למפגש ברמת גן באופן חד פעמי על 50 סמ'ק

וכמובן הכיף שבנסיעה! :)

עריכה: זה שרשם את ההודעה מעל זאת:

אתה בטוח שזה רק דוח? כי אם כן אני נוסע בטוח בשביל הכיף חד פעמי מקסימום דוח...

פשוט מישהו הפחיד אותי כי הוא אמר שאם תופסים אותי זה שלילה! הוא טועה?

ובאמת אם נתפסתי מה יעשו? יתנו להמשיך עד לתל אביב או מה?

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם
, רק אם תמצא דרכים בין עירוניות לת"א, אתה יכול לנוע בהן עד מהירות של 50 קמ"ש (לפי החוק), אבל תמיד יש שוליים :wink: .

בדרך רגילה (לא כביש מהיר) מותר לקטנוע לרכב לפי המהירות המותרת באותו קטע.שוליים הם פתרון רע מאוד לבעיית השתלבות בתנועה.
פורסם

אחי אנחנו באמת לא מהילדים שבאים לעשות ווילי ושטויות במפגש אנחנו באים וקושרים תאופנועים בצד...

גם לפי דעתי 50 סמק זה בין הרכבים המעצבנים ביותר! בדרך כלל אנחנו באים באוטו רק הפעם חד פעמי כדי שהיה לנו מה לזכור מהגיל הזה אנחנו באים עם האופנועים...

עכשיו לא קיבלתי תשובה על השאלה העיקרית:

מה הנזק במקרה ותפסו אותי נוסע על כביש מהיר עם 50 סמ'ק?!

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם

תיראו גם אני רוצה ליסוע לת"א (עם roadmaster הוא חבר שלי) ובואו אני יסביר לכם את הכל....:

אנחנו רוצים ליסוע לת"א על 50 סמ"ק , הנסיעה תיהיה דבר כביש מודיעין 443 לת"א, עכשיו עד כמה שאני יודע עם 443 אין בעיה - הבעיה היא כשמתחברים עם כביש מס' 1 וכשנסעתי עם אבא שלי באוטו דרך שם ראיתי בכניסה לכביש שאין את השלט 55 שזה אומר שאסור להיכנס לאופנועים 50 סמ"ק אבל היה את השלט של כביש מהיר....

בכל מקרה אנחנו רוצים לדעת מה העונש במקרה ותופסים אותנו- רק דו"ח ונקודות או שזה גם שלילה....

תודה לכל העונים ושיהיה יום טוב

פורסם

בשביל מה לך להסתכן? על 50 סמ"ק אתה מטרה נייחת (70 קמ"ש זה נייחת, ברור לך, כן?)

צא מירושלים מעין כרם לכיוון בית שמש, על כביש 395.

ליד אשתאול (מעט צפונית לבית שמש), הכביש עובר לכביש 44, לכיוון רמלה.

עם מפה וקצת מזל, גם תגיע לת"א.

בהצלחה :)

פורסם

עזבו אותי מהשאלות למה להסתכן והכל אני יודע בדיוק מה הסיכונים אני רק לא יודע את הנזק במקרה שניתפס ולכן אני שואל אז בבקשה מי שיודע מה הנזק אני יודה לו אם הוא יגיד לי

פורסם

מי שיודע מה הנזק אני יודה לו אם הוא יגיד לי

תלוי במהירות שבה התנגשו בך.

חוץ מזה, עבירת "נסיעה שלא לפי הוראות התמרור או בניגוד לחץ המסומן על הכביש" גוררת קנס של 500 ש"ח ו-6 נקודות. שווה?

פורסם

הוא יכול לשלול לך אם הוא רוצה גם אם זה לא מחייב שלילה. "נהיגה בקלות ראש"- מכיר? אז אפשר לדחוף את זה על כל דבר...

אמרנו לך, ותר...

בכל מקרה, אל תשכח לחזור לספר איך נפלת... אה?

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...