Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סע ב 443 וצא לכיוון לוד.

בצומת בן שמן פנה ימינה על כביש 40 ודרך צומת אלעל ובדק תגיע לצומת הטייסים.

פנה שמאלה וסע על כביש 461 (אם אני לא טועה) עד תל אביב דרך שכונת התקווה.

אין שום בעיה לא לנסוע על כביש מהיר, רק שזה נראה לי טירוף שובר חוליות ב 50 סמ"ק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תפסיקו לשגע אותו כבר..........!!! כולה דו"ח 250 ש"ח, נ ק ו ד ה .....!!! :x

גם אם הוא נהג חדש?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

דו"ח בלבד, אני נתפסתי באיילון לפני כ3 שנים על DT 50 והדו"ח הוא 250 ש"ח, השוטר עצר אותי כי נסעתי ללא מספר ואור אחורי ב10 בלילה בערך ורק אז הוא שם לב שזה 50 סמ"ק וצירף לזה 250 ש"ח.

חוץ מזה אל תתן להם לבלבל לך את השכל, תסע 70+ בנתיב הימני ולא תפריע לאף אחד.

אני גר בבת-ים , הייתי לומד ליד נתניה והייתי נוסע על אפריליה רייסינג, DT, וולף ואפילו באמפ

ככה שאין מה לחשוש במיוחד אם זה חד פעמי, חוץ מזה שגם הרבה פעמים עשינו גיחות בקבוצה מבת-ים לבית הפנקייק, כ 8 כלים ובינהם גם פיור. לא נתקלנו בבעיות.

haters will hate

פורסם

סליחה שאני מתערב,אבל מה קרה לכם?

בנאדם שאל שאלה עשו ממנו ליצן,הוא רוצה לסוע עם 50 סמק לת"א,הוא רוצה,מה הבעיה???

אמרו לו שאסור על כביש מהיר אז סבבה,אמרו לו מאיפה הוא יכול לסוע,גם סבבה,עכשיו מה שנשאר זה שאם משהו יודע אם זה שלילה או לא..זה הכל...

פורסם

סקוטר זוכר ימים בהם אומנם התנועה הייתה פחות עמוסה, אבל גם הכבישים יותר צרים וגרועים שלא ללדבר על רמת הבטיחות של הכלים ו50 פרימיטיבים למדי נסעו מי-ם לטבריה וחזרה.

אולי בגלל שלא היו אז פורומים אף אחד לא סיפר להם שזה מסוכן.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
סקוטר זוכר ימים בהם אומנם התנועה הייתה פחות עמוסה, אבל גם הכבישים יותר צרים וגרועים שלא ללדבר על רמת הבטיחות של הכלים ו50 פרימיטיבים למדי נסעו מי-ם לטבריה וחזרה.

אולי בגלל שלא היו אז פורומים אף אחד לא סיפר להם שזה מסוכן.

ה-C רכב עם גרלי כזה, שנת 80 שנראה כמו אופנוע בריטי ישן, מפתח תקווה כמעט לכל הארץ (אילת לא) ולא הייתה שום בעיה. למעט הבעיה למצוא ירידה כדי להניע את האופנוע-פשוט יותר קל מאשר להניע בקיק.

פורסם
סליחה שאני מתערב,אבל מה קרה לכם?

בנאדם שאל שאלה עשו ממנו ליצן,הוא רוצה לסוע עם 50 סמק לת"א,הוא רוצה,מה הבעיה???

אמרו לו שאסור על כביש מהיר אז סבבה,אמרו לו מאיפה הוא יכול לסוע,גם סבבה,עכשיו מה שנשאר זה שאם משהו יודע אם זה שלילה או לא..זה הכל...

עזוב, היה מצחיק...

dirty old man

need love too

פורסם
ה-C רכב עם גרלי כזה, שנת 80 שנראה כמו אופנוע בריטי ישן, מפתח תקווה כמעט לכל הארץ (אילת לא) ולא הייתה שום בעיה. למעט הבעיה למצוא ירידה כדי להניע את האופנוע-פשוט יותר קל מאשר להניע בקיק.
הגרלי היה אחלה כלי:-P

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

בתגובה לכל ההמלצות לא לסוע בגלל הסיכון.

בצעירותי נסעתי כשנתיים יום יום לבית-ספר על אופנוע 50 סמ"ק (אמנם סוזוקי וולף שקצת יותר מהיר מה RMX אבל עדיין 50 סמ"ק) בכביש מהיר יחסית (כביש וואדי ערה)+ מספר נסיעות לתל אביב ואין שום בעיה עם זה, אמנם זה יותר מסוכן מאופנוע מהיר יותר אבל עדיין סביר.

חוץ מזה גם היום אני נוסע עם ה KTM שלי בכביש החוף במהירות נמוכה מהמהירות הממוצעת של המכוניות, אז נכון זה לא נעים אבל בהחלט לא נורא.

המלצה לנסיעה- לא לסוע בשוליים, עדיף לסוע על הנתיב באמצע הנתיב!! כך מכוניות לא חותכות אותך אלה יוצאות לעקיפה מלאה.

• תוכן חדש...