Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הילוך סרק יונדאי גטס 2006 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

על מנת לחסוך בדלק החל משבוע שעבר התחלתי להעביר להילוך סרק בנסיעות ובעצירות,

לדוגמה כאשר אני 200 מטר לפני רמזור אדום או בירידה קלה אני מעביר לניוטרל ומתגלגל לי.

ועכשיו אחרי כשבוע הברקסים שלי התחילו לחרוק.

האם יש קשר לדעתכם,האם אני גרמתי לבלאי של הברקסים בשבוע הזה?

והאם העברה לסרק באמת יעילה בחיסכון בדלק או שאפשר גם פשוט להוריד רגל מהגז ותהיה אותה התוצאה?

תודה רבה ושבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי MrCola
פורסם

היי,

ברגע שאץה משתמש במנוע על מנת לבלום את הרכב אתה מאט את בלאי הברקסים.

במילים אחרות שאתה לא משתמ במנוע על מנת לבלום אתה מסיים ת הברקסים יותר מהר.

גם אם חוסך זה ממש בקטנה.

רועי

פורסם

העברה לסרק בנסיעה מבזבזת יותר דלק מאשר נסיעה בהילוך ללא גז.

בנוסף, זו פעולה מסוכנת ולא מומלצת.

כל עוד הרכב בתנועה תיבת הילוכים צריכה להיות משולבת להילוך ממנו תוכל להאיץ.

בעמידה במקום בסרק אכן יש חיסכון זניח ומזערי בדלק, אך גם פעולה זו לא מומלצת מהסיבה שציינתי למעלה.

למידע נוסף בצע חיפוש באתר. היו הרבה דיונים על זה.

פורסם

הרכב אוטומט ואתה מעביר לסרק?

אם כן טעות גדולה, בלאי גדול לגיר, צריכת דלק גבוהה יותר (כשאתה לא לוחץ על דוושת הדלק באוטומט דלק לא זורם, בניוטרל הרכב מזרים

כל הזמן דלק כדי להשאר מונע).

בקיצור ממש מיותר ,ושילוב לדרייב תוך כדי גלגול מניוטרל זה ממש לא בריא.

אתה מוזמן להוריד הילוכים עם התיבה כדי להאיט כדי לשמור על הבלמים, כפתור האוברדרייב שם כדי שתשתמש בו מדי פעם.

Miata ND2

פורסם

ואם התשובות שניתנו לך כאן לא מספקות אותך - חיפוש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...