Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עידכון

היום פניתי למוסך פעם נוספת , לאחר שנתתי להם חודש לבקשתם לתת לגיר צ'אנס

בתחילת היום התחילו לי בעיות גיר נוספות

בין הילוך ראשון לשני הגיר רועד ( כמו בלימה של מערכת ABS , קפיצות כאלו ) , וכמובן הבעיה הרגילה שהגיר מחליק בין שלישי לרביעי ,

הגעתי למוסך , ועשיתי נסיעה עם יורם , הוא ראה את הבעיה של הגיר קופץ ואמר לי שהבעיה ככל הניראה מהמד כמות אוויר ( או שאחד החוטי הצתה מאבד ניצוץ ),

( למרות שהמנוע סוחב תקין בכל שאר ההילוכים כולל ראשון )

הוא חיבר מחשב לרכב ועשה כל מיני דברים בנסיעה

הוא פירק לי את המד כמות אוויר שטף עם מים ולחץ אוויר ,

לאחר מכן נסעתי עם הרכב , הבעיה נעלמה באותו רגע , אבל גם הגיר התחיל להתנהג שונה , הילוכים עוברים יותר בצורה גסה , וההילוך שמחליק התחיל להחליק יותר , הוא אמר שהוא לא רואה את הבעיה של הגיר מחליק , לדעתי בוצע איזה סוג של לימוד גיר \ תכנות . אבל לא אמרו לי

היום בסוף היום חזרה הבעיה של הרעידה בין ראשון לשני + הגיר עדין מחליק בין שלישי לרביעי

אני מתכוון להשאיר לו את הרכב ביום ראשון שייבדוק פעם אחרונה את הגיר , ושיביא לי אישור תקינות , אני לא חוזר יותר לבדיקות \ תיקונים שם

אם לא יתוקן סופית ביום ראשון , אני ימשיך בצינורות מקובלים אחרים , המוסך קיבל יותר מידי צ'אנסים

מספיק טירטרו אותי , יותר מ 6 פעמים במוסך לאחר החלפת גיר , הגיוני ?

אני יעדכן בהמשך

עריכה אחרונה על ידי סאונד בראש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עוקב אחר השרשור הזה מזמן פתיחתו. נתת יותר מידי זמן למוסך הזה לעשות ממך קרקס לשמו.

לצערי הרב, כל ההמלצות שניתנות כאן בפורום על מוסכים ומכונים כאלו ואחרים צריך לקחת בעירבון מאוד מאוד מוגבל. מניסיוני האישי:

1. מוסך אשר מומלץ פה מאוד בפורום, ויש עליו מספר מאוד יפה של עמודים עם המלצות-פה בפורום בעלי מקצוע, יצא חאפר ברמות- עובד בשיטת "המצליח", לא שירותי בעליל, מנסה לצאת חכם עליי, אבל הוא יצא טמבל כי כבר עברתי כמה מוסכים חאפרים שעשו לי בית ספר ככה שאני בהחלט מבין מתי מתייחסים אלי ולרכב שלי בהיגנות ואותו מוסך ממש לא ככה ואת האמת חבל!

2. גם מכון בדיקה לפני קנייה שהומלץ פה בפורום כאמין ויסודי יצא חאפר במיוחד-לא עלה על תאונות ובעיות שיש לאוטו שלקחתי לבדיקה וידעתי מראש עליהם.

לכן, לקחת בערבון מוגבל מה שנאמר כאן בפורום מבחינת בעלי מקצוע.

כן אני יכול לומר לך, בניגוד למה שציינתי למעלה שכן היה לי ניסיון טוב עם המכון גירים של ספי ויניב בפתח תקווה שווה לך לנסות והלתייעץ איתם.

בנוגע למקרה שלך כעת:

תן בפעם האחרונה את האוטו למוסך אדמונד. תקליט את השיחה עם בעל המוסך ותציין בפניו את ההיסטוריה הארוכה שיש לך שם. ותבהיר לו שזו הפעם האחרונה שהרכב שלך מגיע אליו ותקליט את הכל. לאחר שתפתור את הבעיה תחליט מבחינה משפטית וכלכלית מה לעשות.

שיהיה המון בהצלחה ותחזור לעדכן!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

לא מבין את המוסכים האלה. הפרסום השלילי פה בפורום פוגע בהם - אז למה לא להתאמץ, לתקן את הבעיה ולצאת נסיכים?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון ,

הייתי עם הרכב ביום שני שעבר במוסך , השארתי אותו ללילה , שיבדקו ,

אמרו לי למחרת שלא ראו שום בעיה ,

אבל הם מוכנים להחליף לי את כל הגיר באחר , אמרו לי לבוא ביום שני השבוע כדי לבצע את ההחלפה

הגעתי ב 6:30 בבוקר , והמוסך סיפק לי הפעם רכב חליפי מגאן 1( ללא תשלום )

לדברי המוסך הוחלף גיר אחר + שמן + מסנן , כמו כן שהוחלף לי ללא חיוב חוט הצתה משומש שהיה להם כי היה לי אחד לא תקין ( אכן נכון יומים לפני הרכב היה מזייף לי לפעמיים ולא הספקתי להחליף בעצמי )

היום בצהריים שלחתי את חברתי לאסוף את הרכב , שהיא מגיעה לרכב היא רואה שהחלון פתוח שהוא מלא חול

היא פנתה למנהל המוסך שאמר לה שזה נצלנות מה שהיא עושה , ואמר קחי 50 ש"ח ותשטפי אותו

כמובן שכל הדרך היא אומרת לי יש רעשים מהגיר , אמרתי לה תביאי אלי נבדוק ( אולי כי רפידות חדשות ולא ספוגות מספיק )

לפני כחצי שעה עשיתי נסיעת מבחן , ומי היה מאמין שהרכב יוצא עם רעשים כאלה מהמוסך , כל טירון שומע את זה

ברגע שהרכב נבלם באמצעות הגיר , מרגישים סוג של חופש בגיר ורעשים משהו כמו תיקתוקים ( חשוב לציין שהבעיות הקודמות של הגיר מחליק והרעידות בראשון נעלמו )

העלתי סירטון להשמיע את הרעשים , עדיף לבטל את הבאסים ברמקולים לשמיעה טובה

אשמח לחוות דעת , תודה

[video=youtube_share;iguxqe_5Xio]http://youtu.be/iguxqe_5Xio

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
כמו שמוסכים פה מומלצים לטובה ככה בשניה הם יכולים להיות גם מומלצים לרעה, הפסד שלהם, הרי שמועות מתגלגלות מאוזן לאוזן, לטוב ולרע.

כמה שאתה צודק.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם (נערך)

לפי דעתי האישית בלבד מבלי לפגוע באיש:

המוסך לא מצליח לפתור את הבעיה של הרכב שלך. וזה לעיתים קורה לאור הסיבוך המכאני של הרכב בתוספת בלאי מצטבר ותקלה גוררת תקלה. בתור בעל העסק הם בבעיה כי גבו כסף והרכב עדיין תקול אף יותר מהתקלה שהגיע מלכתחילה.

זכור לי רכב כזה במוסך אחר שלבסוף נשרף תוך כדיי נסיעה אחרי שניסו הכל כולל מומחה ראשי ממוסך מורשה של היבואן שלא הצליח לעלות על התקלה!

אין לי מה להציע לך במקרה רגיש כזה. הרכב איך אומרים "מחורבש", אוליתנסה לבקש את הכסף בחזרה וזרוק את הרכב במוסך מורשה שהם ישברו את הראש איתו. או אולי תגיע להסכם שאם כבר החליפו גיר שהרי הבעיה כבר לא בגיר עצמו , תכניס למוסך מורשה שיפתור לך את הבעיה ואת החשבון מוסך הגירים ישלםואז כולם מרוצים,ואחרי שיתוקן תעשה עליו החלפה במגרש, יעשו עליו פוליש ווקס ניילונים על המושבים ויעבירו הלאה את ה בונבונירה.

במגרשים אוהבים מכוניות כאלה.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מאיפה אתה בארץ ?

לא כל מוסך מורשה מטעם היבואן משפץ גירים.

לפעמים נותנים את הגיר לשיפוץ אצל מכון גירים חיצוני לדוגמא (מוסך מזדה פורד).

התשלום סביר להניח יהיה יותר יקר.

תנסה לקבל את הכסף מהמכון גירים על השיפוץ שלא צלח.

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי כדאי להתחיל עם שמאי רכב, שיוכל לתת אסמכתה מקצועית שאכן המצב לא תקין.

אני מציע לך להתקשר אל אלי אמרן, שמאי רכב מקצועי והוגן, ולבקש את חוות דעתו הראשונית.

פורסם

לדעתי כדאי להתחיל עם טלפון קטן למוסך, אם לא עשית זאת עד עכשיו אז תתקשר, תתאר מה התקלה החדשה ותשמע מה הם מציעים לעשות ותעדכן אותנו כמובן.

פורסם
מאיפה אתה בארץ ?

לא כל מוסך מורשה מטעם היבואן משפץ גירים.

לפעמים נותנים את הגיר לשיפוץ אצל מכון גירים חיצוני לדוגמא (מוסך מזדה פורד).

התשלום סביר להניח יהיה יותר יקר.

תנסה לקבל את הכסף מהמכון גירים על השיפוץ שלא צלח.

צודק בהחלט.

בעיקר לגבי צ'מפיון - בעבר כשביררתי לגבי תיקון גיר, נתנו לי מחיר כפול ממה שאמור לעלות, והבנתי שככל הנראה הם גם מעבירים את הטיפול למכון מתמחה בגיר שלהם. כלומר - גוזרים קופון עצום. אין טעם לעשות כזה מהלך.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

במקומך לא ההיתי נותן עוד צאנס למכון.

ביקרת בסביבות 4 פעמים במוסך לשיפוץ הגיר ובפעם אחרונה החליפו גיר ולדברך עדיין הגיר לא תקין.

פעם ראשונה "קורה שהמכון לא עלה על בעייה בגיר" אבל 4 פעמים?

אני לא ההיתי חוזר למכון כזה.

תנסה לקבל את כספך חזרה וסור למכון גירים אחר.

אם לא אתה צריך לגשת לשמאי שיתן לך חוות דעת.

כמובן אחרי שהגיר מפורק במכון גירים ואז תוכל לתבוע.

פורסם

חבל על כול ההמלצות הנוקשות ..שמאי, עו"ד מכון אחר, לשרוף את הרכב, לשרוף את המוסךף להאשים אם האבק.....הרי אף לא אחד פה לא נמצא במצבך או היה פעם במצב דומה.

עדיין אני טוען שהדרך לצאת מזה רק בשן ולא בעין זה לדבר עם מנהל המוסך ולבדוק את הדופק.

• תוכן חדש...