Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

רכב חדש , הייתי היום בהום סנטר , אייס , אוטודיפו , אכזבה ממה שמוכרים שם פשוט כ ל ו ם:-(

מחפש המלצה על שמפו לרכב הכי טוב שיש , ללא הגבלת תקציב , רוצה את הכי טוב ,אבל לא משהו שהורג צבע ,משהו עדין שמשאיר ברק !

היכן ניתן לרכוש את הבקבוק הכחול חלב עור {בריח לימון הטוב ביותר לדש בורד }

חנות אינטרנט בארץ והמלצה לשמפו יתקבל בברכה .

פורסם

שמפו Meguiar's Gold 0.473L

שמפו Carplan Wash & Wax

אחרי קריאה של שעות הבנתי ששיני אלה טובים מה עדיף ? תודה על העזרה

פורסם
חברים שלום

רכב חדש , הייתי היום בהום סנטר , אייס , אוטודיפו , אכזבה ממה שמוכרים שם פשוט כ ל ו ם:-(

מחפש המלצה על שמפו לרכב הכי טוב שיש , ללא הגבלת תקציב , רוצה את הכי טוב ,אבל לא משהו שהורג צבע ,משהו עדין שמשאיר ברק !

היכן ניתן לרכוש את הבקבוק הכחול חלב עור {בריח לימון הטוב ביותר לדש בורד }

חנות אינטרנט בארץ והמלצה לשמפו יתקבל בברכה .

אצלנו תקבל את כל מוצרי OPTIMUM וביניהם את ה-CAR WASH לשטיפה מסורתית וכמובן שגם את ה-ONR .

שניהם לדעתי [ולא רק לדעתי] הטובים בתחומם.

פורסם

חבר.

נשמע שאתה מחפש מוצר קסמים שיהפוך את הרכב שלך להצגה.

שמפו לא יתן לך את זה, גם אם תקנה שמפו של מיטשל אנד קינג.

תקרא קצת בפורום, תבין את הבסיס לרכב נוצץ, ואיך הדברים באמת פועלים.

בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם
חבר.

נשמע שאתה מחפש מוצר קסמים שיהפוך את הרכב שלך להצגה.

שמפו לא יתן לך את זה, גם אם תקנה שמפו של מיטשל אנד קינג.

תקרא קצת בפורום, תבין את הבסיס לרכב נוצץ, ואיך הדברים באמת פועלים.

בהצלחה.

אתה צודק כמובן,אבל דווקא רציתי להמליץ לו על השמפו של M&K,הוא באמת הכי טוב שיש.

פורסם

מיטשל אנד קינג תמיד רציתי לנסות ,אבל המחיר הזוי פשוט אבל מגניב שאתה יכול לבחור את הריח של השמפו.

שיפוצים..

פורסם

המחיר קצת גבוה אבל ממש לא נורא,השמפו מספיק להמון זמן,ויש גם עכשיו הנחה,אתה לא תרצה שמפו אחר אחרי שתנסה,אני מבטיח לך.

• תוכן חדש...