Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הלאון אחת המכוניות היפות שיש כיום בשוק ואולי המשתלמות מבחינת מחיר\ אבזור.

עכשו נעזוב את זה שלדעתי לבן פנינה זה הצבע הכי מחמיא שיש לרכב הזה, מה שממש מבאס (לא רוצה להישמע קטנוני) זה המערכת המולטימדיה הקטנה שמקבלים. רבק, קונים רכב כזה ב 160 ולא מקבלים את המערכת הנורמלית שבאה איתו? מה ההתקמצנות ?

מעבר לזה, תענוק לראות לאון על הכביש.

אוטו-מאניה :-)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי הלאון אחת המכוניות היפות שיש כיום בשוק ואולי המשתלמות מבחינת מחיר\ אבזור.

עכשו נעזוב את זה שלדעתי לבן פנינה זה הצבע הכי מחמיא שיש לרכב הזה, מה שממש מבאס (לא רוצה להישמע קטנוני) זה המערכת המולטימדיה הקטנה שמקבלים. רבק, קונים רכב כזה ב 160 ולא מקבלים את המערכת הנורמלית שבאה איתו? מה ההתקמצנות ?

מעבר לזה, תענוק לראות לאון על הכביש.

מסכים איתך במאה אחוז בקשר למערכת המולטימדיה, היה לנו דיון על זה בפורום וואג, ומסתבר שבישראל מקבלים את המערכת הכי קטנה ומשוכללת מתוך 4 אפשרויות, כן יש אפשרות שדרוג,האבל זה כרוך בהזמנה מיוחדת והמתנה של ארבעה חודשים שכרגע בלי רכב, גם שבוע יותר מהמועד שנקבע לרכב ישמע לי כמו נצח.

בקשר ללבן, מסכים איתך שלבן מאוד מחמיא לרכב, אבל כל לאון חדשה שרואים היא בצבע לבן, רציתי לגוון קצת, לדעתי הכחול מטאלי (לא הטורקיז מהפרסומת) יושב עליה בול ! במקרה בחיפה איפה שקניתי את הרכב, ישבה לאון עם הצבע הזה באולם התצוגה, כמו שאומרים ״באתי נדלקתי״.

פורסם
לגבי האמינות - אין מה להשוות סיאט ידנית לאוטומטית (למרות שגם על המנוע יש רינונים, אבל אני אישית לא נתקלתי בתקלות בו - יכול להיות שצריך קילומטראז' רב יחסית). הם מספרים בצ'מפיון כבר חמש שנים לפחות ש"הגיר הוחלף ותוקן", ומשנים כל פעם את השנה בה הוחלף. כשאני קניתי את הסופרב שלי, ואחי את הלאון שלו (1.8), סיפרו בדיוק את אותם דברים. אממה? - לשנינו הגירים התקלקלו בשנתיים הראשונות (לי בשנה הראשונה). אלא שלנו הייתה אחריות מורחבת על הגיר ל-5 שנים, בניגוד לך שאם תקנה עכשיו, תזכה רק בשנתיים. אני לא הייתי מתקרב ל-DSG אם יש רק שנתיים אחריות.

לגבי הנוחות - לא יודע, אולי באמת ה-FR נוחה, אבל קשה לי להאמין - היא מיועדת להיות יורת מכונית ספורטיבית. אפילו הלאון של אחי מאוד לא נוחה, והיא לא FR - אז קל וחומר שה-FR עם החישוקים הגדולים והמתלים הנוקשים תהיה לא נוחה. מושבי העור לא יגרמו לרכב להיות נוח ורך, הם רק ישככו מעט את החבטות העזות שתסבול מהן.

אלטרנטיבות - הציעו לך הרבה מכוניות אחרות, שלדעתי טובות יותר. הוולבו נוחה מאוד, הב.מ.ו. מתנהגת ואיכותית.

אתה יכול ללכת גם על מאזדה 3 ,2 ליטר בגרסה המאובזרת, או על המאזדה 6, 2.5 ליטר, במבצעים למיניהם.

רוצה מכונית באמת חזקה ונוחה גם אם קצת מיושנת? - לך על המונדאו שכיום מוצעת במחירים נמוכים בהרבה מהמחירון.

בקיצור, יש אלטרנטיבות טובות בהרבה למי שמחפש מכונית שטובה כמכלול, ולא רק מסתכל על עוד חצי שנייה בתאוצה 0-100 או על ג'אנטים.

עכשיו אני מבין מאיפה בא התסכול מהמותג או מהרכב עצמו וממש מצטער בשבילך אחי.

בקשר לזה שיש לגיר ״רק״ שנתיים אחריות, מצדיק את העניין שמחלות הלידה של הגיר תוקנו, ואני מאמין שבגלל שהקונצרן מודה שיש בעיות לידה בגיר, גם אם יקרה משהו מעבר לשנתיים אני מאמין שיסדרו את זה ללא תשלום או בעלות נמוכה מאוד.

בקשר לאלטרנטיבות, מאזדה יש לאבא שלי ככה שלמה לקנות את אותו רכב אם אפשר להנות משלו גם, bmw בתקציב שלי באמת מקבלים רכב רק בשביל ״הסמל״ כי חוץ מזה הרכב דיי ערום, הוולו עוד לא בדקתי אותה לעומק, נשמע שהיא מעולה לפי התגובות פה בפורום, אבל בכל זאת בנתיים אני אשאר עם ההזמנה המקורית אולי עד שיפתחו עיניי, חכה...יש עוד חודש אז יש זמן ;)

פורסם
אני מאמין שיסדרו את זה ללא תשלום או בעלות נמוכה מאוד.

יש זמר אחד ששר "מי שמאמין לא מפחד" (תרגום לעברית במקרה שלך , כשהרגש מוביל -וזה נכון בכל תחום , אתה עיוור לסכנות).

ואם לא נפתרו הבעיות בגיר? (יכול להיות שכן , יכול להיות שלא , מה שלא תחליט שיהיה בהצלחה).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
עכשיו אני מבין מאיפה בא התסכול מהמותג או מהרכב עצמו וממש מצטער בשבילך אחי.

בקשר לזה שיש לגיר ״רק״ שנתיים אחריות, מצדיק את העניין שמחלות הלידה של הגיר תוקנו, ואני מאמין שבגלל שהקונצרן מודה שיש בעיות לידה בגיר, גם אם יקרה משהו מעבר לשנתיים אני מאמין שיסדרו את זה ללא תשלום או בעלות נמוכה מאוד.

בקשר לאלטרנטיבות, מאזדה יש לאבא שלי ככה שלמה לקנות את אותו רכב אם אפשר להנות משלו גם, bmw בתקציב שלי באמת מקבלים רכב רק בשביל ״הסמל״ כי חוץ מזה הרכב דיי ערום, הוולו עוד לא בדקתי אותה לעומק, נשמע שהיא מעולה לפי התגובות פה בפורום, אבל בכל זאת בנתיים אני אשאר עם ההזמנה המקורית אולי עד שיפתחו עיניי, חכה...יש עוד חודש אז יש זמן ;)

אם מה שיש לך להגיב על סיפור הזוועות שלי (על שני רכבים חדשים מ-2012 שהתקלקלו תוך שנתיים - ואלוהים עדי שאני לא משנה את האמת כמלוא נימה), הוא שאני "מתוסכל", אז אתה באמת-באמת נעול על הרכב, ושום דבר שאני אומר לא ישנה.

אז מה אני אגיד לך? - תיהנה ותתחדש.

נ.ב. אני מכיר מישהו שעשו לו בעיות רבות בצ'מפיון לאחר שחלפה אחריות השנתיים לגיר, ובסוף, לאחר שיצא לו המיץ, הגיעו לאיזו פשרה לא ממש מספקת. אבל כאמור, לך זה כבר לא רלוונטי. אני כותב את זה עבור האחרים שבאמת מתלבטים ולא רוצים רק לשמוע חיזוקים חיוביים.

פורסם
אם מה שיש לך להגיב על סיפור הזוועות שלי (על שני רכבים חדשים מ-2012 שהתקלקלו תוך שנתיים - ואלוהים עדי שאני לא משנה את האמת כמלוא נימה), הוא שאני "מתוסכל", אז אתה באמת-באמת נעול על הרכב, ושום דבר שאני אומר לא ישנה.

אז מה אני אגיד לך? - תיהנה ותתחדש.

נ.ב. אני מכיר מישהו שעשו לו בעיות רבות בצ'מפיון לאחר שחלפה אחריות השנתיים לגיר, ובסוף, לאחר שיצא לו המיץ, הגיעו לאיזו פשרה לא ממש מספקת. אבל כאמור, לך זה כבר לא רלוונטי. אני כותב את זה עבור האחרים שבאמת מתלבטים ולא רוצים רק לשמוע חיזוקים חיוביים.

אני שמעתי אלפי סיפורים על הגיר הזה ותאמין לי שאני גם לא מאה אחוז שלם איתו, אבל לפי מה שאומרים הבעיות ילדות שלו כבר לא קיימות משנת 2013 אמצע 12...ככה שאני מקווה מאוד שיהיה בסדר.

וכן אחי אחרי ש 2 רכבים הלך להם הגיר אני מבין מאיפה התסכול נובע ומבין אותך, אם באיביזה היה הולך לי ראש מנוע או משהו בסגנון, גם אני הייתי מתרחק מצ׳מפיון, אבל בגלל שהכל היה בסדר ברוך השם, ובגלל זה הרכב שלי גם נמכר מעל המחירון (המחירון היה 70700 ומכרתי ב 72) בדיוק בגלל המצב שלו, הטיפולים בזמן והאיכות שיש למותג.

פורסם
יש זמר אחד ששר "מי שמאמין לא מפחד" (תרגום לעברית במקרה שלך , כשהרגש מוביל -וזה נכון בכל תחום , אתה עיוור לסכנות).

ואם לא נפתרו הבעיות בגיר? (יכול להיות שכן , יכול להיות שלא , מה שלא תחליט שיהיה בהצלחה).

אני מודה שאני קצת מסנוור מהרכב, פחות חושב על העתיד הלא ידוע בקשר לגיר ואמינותו ויותר על הרגע שבו אני אקבל אותו (שמתי לעצמי יעד לפני שנה וקצת שהוא הגיע לארץ שבתחילת 2015 הוא יהיה שלי, וכך יהיה).

תודה רבה לך על הפרגון בכל מקרה.

פורסם
אני מודה שאני קצת מסנוור מהרכב, פחות חושב על העתיד הלא ידוע בקשר לגיר ואמינותו ויותר על הרגע שבו אני אקבל אותו (שמתי לעצמי יעד לפני שנה וקצת שהוא הגיע לארץ שבתחילת 2015 הוא יהיה שלי, וכך יהיה).

תודה רבה לך על הפרגון בכל מקרה.

למה לא קנית משהו חזק יותר - 280 כ"ס - גולף R או S3? אפשר גם לאון קופרה ;)

פורסם
למה לא קנית משהו חזק יותר - 280 כ"ס - גולף R או S3? אפשר גם לאון קופרה ;)

ב 156 אלף את הרכבים האלו ?

הם עולים הרבה יותר, ואני קונה רק חדש אחי, מאמין שהרכב הבא שלי (אחרי הלאון) יהיה אחד מהקטגוריה הזאת, בעוד כמה שנים...

והאמת עם תוכנה (סטייג 1) אני יכול לעלות את ההספק ל 240-230 כוחות סוס, ככה שהכל בסדר, וזה יספיק לשנים הקרובות.

פורסם

למה אתה קונה רק חדש? שואל מסקרנות. כי (לצערי) אני יודע מה זה לקבל ירידת ערך של רכב חדש, וזה לא כיף בכלל (רכב 5 במשפחה כבר ככה...). אחרי הרכב הנוכחי, אני קונה רק יד2.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)
למה אתה קונה רק חדש? שואל מסקרנות. כי (לצערי) אני יודע מה זה לקבל ירידת ערך של רכב חדש, וזה לא כיף בכלל (רכב 5 במשפחה כבר ככה...). אחרי הרכב הנוכחי, אני קונה רק יד2.

מניסיון של אבא שלי, שקנה בעבר רכבי יד 2 הוא נתקל לא פעם בתקלות שקרו מיד אחרי הקנייה (חודש לא יותר) למרות שהרכב עבר בדיקה והכל, זה בגדול...אני קונה חדש כי אני יודע מה עבר על הרכב מ 0 קמ, יש אמא ואבא, אחריות, הרכב נבנה והתוספות שלו הם לפי בקשתי, מצד שני נכון יש ירידת ערך ענקית שאני סופג על בשרי וכמו שאתה יודע הכסף לא גדל על העצים, ותאמין לי שחיפשתי את הלאון הזאת ביד 2 וההפרשים הם של 10-12 אלף ממה שאני קניתי ומה שאנשים דורשים, אז בשביל 10-12 אלף + תחילת שנה חדשה, אני מעדיף כבר לקנות כבר מהחברה.

עריכה אחרונה על ידי IdoCuper
פורסם

מציע לך ללכת לנהוג על bmw סדרה 1 שבמבצע הכוללת חבילת M

לדעתי הצנועה הרכב בליגה אחרת מאשר הסיאט . עם כמובן נהיגה זה משהו שמענין אותך.

פורסם
מציע לך ללכת לנהוג על bmw סדרה 1 שבמבצע הכוללת חבילת M

לדעתי הצנועה הרכב בליגה אחרת מאשר הסיאט . עם כמובן נהיגה זה משהו שמענין אותך.

זה רכב שכבר עולה 180-190 אם לא יותר, התקציב שלי הוא 160.

תודה בכל מקרה על ההצעה.

פורסם
זה רכב שכבר עולה 180-190 אם לא יותר, התקציב שלי הוא 160.

תודה בכל מקרה על ההצעה.

יש לך את ה 116i אותו רכב כמו ה 118i מקווה שהבנתה ...:roll:

פורסם
יש לך את ה 116i אותו רכב כמו ה 118i מקווה שהבנתה ...:roll:

כן אבל שוב כמו שרשמתי בתגובות אחורה, זה להתפשר, גם באבזור, וגם במנוע בשביל להגיד ״אני נוסע על BMW" או אאודי.

מאמין שביום שאני אקנה את אחת המכוניות האלו (כנראה בשנתיים שלוש הקרובים), אני כבר אקנה רמת גימור גבוהה שתצדיק את המחיר (BMW סידרה אח עם חבילת M או אאודי a3 מנוע 1.8 עם חבילת אבזור Sharp) נכון לעכשיו במחיר הזה אין מתחרות ללאון (לא מבחינת אבזור ולא מנוע), לפי בדיקות שעשיתי בהמון מקומות.

• תוכן חדש...