Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם, אני חדש פה אומנם בתור משתמש אבל בתור צופה כבר כמה שנים טובות.

לאחרונה הזמנתי (רק שילמתי מקדמה עוד לא את מלוא הסכום) את הסיאט לאון החדשה כמו שציינתי בכותרת, מנוע 1.8 עם 180 כס 5 דלתות יש לציין, רמת גימור FR, גיר רובוטי DSG 7 הילוכים.

הרכב יוצא על הכביש 156 אלף שקל, כולל אגרה, איתורן, צבע מטאלי (כחול כהה) טנק דלק מלא בקבלת הרכב, טיפול ראשון חינם, סטנד לטלפון בהתקנה מקומית, חיישני רוורס שטוחים, גג פנורמי נפתח עד הסוף, וכמובן שגם את חבילת ההשקה: הלדים מקדימה ואחורה, וגאנט 18 אינץ, וכל האבזור שמגיע כסטנדרט בלאון FR.

הרכב אמור להגיע אליי לבקשתי בינואר 2015 ומתי שהרכב יגיע לארץ בתחילת השנה אני אמור ללכת לשלם את מלוא הסכום ואז לחכות 14 ימים עד לקבלתו.

השאלה שלי היא האם בתקציב הזה יכלתי להזמין רכב אחר, אולי מאובזר יותר, חזק יותר, נוח יותר וכו...

התקציב כמובן הוא 160 אלף, או להשאר עם ההזמנה הזאת ולקבל באמת רכב שמאז שהגיע לארץ רציתי לשים את הידיים/רגליים שלי עליו.

תודה לכם מראש על התגובות.

עריכה אחרונה על ידי IdoCuper
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב 160k אפשר לקנות היום וולוו v40 1.6t עם 180 סוסונים ונוחה הרבה יותר מהלאון, או סקודה אוקטביה 1.8tsi שגם נוחה יותר מהלאון.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
ב 160k אפשר לקנות היום וולוו v40 1.6t עם 180 סוסונים ונוחה הרבה יותר מהלאון, או סקודה אוקטביה 1.8tsi שגם נוחה יותר מהלאון.

האוקטביה מאובזרת פחות מהלאון, אם רוצים אותה בשיא האבזור זה כבר מגיע ל 170 ויותר.

מה גם שאני בן 24-25 מה שהעדפה האישית שלי היא לרכב צעיר ספורטיבי.

פורסם
נשמע שאתה כבר נעול על מה שאתה רוצה והבחלט בחירה טובה

תתחדש ובשעה טובה

דיי נעול, הרכב הוזמן ואמור להגיע בינואר...עד אז יש לי כמה שבועות להתחרט במידה ו...

בגלל זה אני נעזר באנשים שמבינים, אולי לא עשיתי סקר שוק ובגלל שאני דיי נעול אני מפספס משהו שאולי אחרים רואים.

ותודה לך :)

פורסם

הכל תלוי מה אתה רוצה. הוולוו תרגיש אולי מעט יותר חזקה אבל היא לא ספורטיבית. אתה חייב לדרג את הפרמטרים שאתה מחפש.

כמו שכבר ציינת אתה רוצה את הרכב מהיום הראשון.

פורסם

וולבו תמיד נשמע לי רכב של מבוגרים יותר...הלאון/a3/גולייטה אלו רכבים שיותר מתאימים לצעירים.

הלאון כמובן מגיעה הכי מאובזרת מבין השלושה בתקציב הזה וגם הכי חזקה.

פורסם

לוולוו ביצועים נחותים משמעותית, תסתכלו בנתוני יצרן.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אין תחרות בביצועים במחיר הזה.

אם אתה שלם עם היבואן/גיר - זו בחירה מוצלחת.

אם אתה מוכן קצת לרדת בביצועים אבל לשדרג פרמטרים רבים אחרים - אצל אותו יבואן - הייתי מנסה לבדוק A3 במבנה 3ד. יש הנחות יפות מאוד על הרכבים האלה, ואתה מקבל משהו הרבה יותר, בהרבה פרמטרים, למעט מנוע ואולי אבזור. אחריות = יותר, מראה = יותר, צעיר = יותר (בגלל הדלתות), יפה = יותר, נוח = יותר, תדמית (אם חשוב) = יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן ב במוו 1 ( יש מבצע עם חבילת M ) שנוחה מאוד ומרשימה ( נכון שבמחיר ההתחלתי על הנייר הנתונים נמוכים יותר,אבל כשתנהג תרגיש שיש חוויה ותחושה שלא ניתן לרשום אותה ). .

פורסם (נערך)
אין תחרות בביצועים במחיר הזה.

אם אתה שלם עם היבואן/גיר - זו בחירה מוצלחת.

אם אתה מוכן קצת לרדת בביצועים אבל לשדרג פרמטרים רבים אחרים - אצל אותו יבואן - הייתי מנסה לבדוק A3 במבנה 3ד. יש הנחות יפות מאוד על הרכבים האלה, ואתה מקבל משהו הרבה יותר, בהרבה פרמטרים, למעט מנוע ואולי אבזור. אחריות = יותר, מראה = יותר, צעיר = יותר (בגלל הדלתות), יפה = יותר, נוח = יותר, תדמית (אם חשוב) = יותר.

יכולתי לבחור ב 3 דלתות זה אפילו 2000 שקל פחות מהמחיר שרשמתי, פשוט אני מעדיף 5, זה רכב כבר שיהיה איתי בשנים הקרובות ומי יודע לאן הם יתפתחו (חתונה ילדים), לפני שבוע מכרתי איביזה fr 2013 בגלל שהיא 3 דלתות.

וכן אם אני אבחר אאודי, זה להתפשר בהמון דברים כמו שאמרת אבזור + מנוע, בגלל זה ההתלבטות הקשה, בלאון אתה מקבל הכל במחיר נמוך יותר, באאודי אתה תכלס משלם על הסמל, קח למשל את אאודי a3 ספורטבק מנוע 1.8 (5 דלתות המגבילה ללאון 5 דלתות) עם חבילת האבזור Sharp אתה מגיע כבר כמעט ל 220 אלף, והלאון אתה מקבל כמעט את אותו הדבר (אם לא יותר) ב 156 אלף, במחיר הזה אני אוכל לקחת את ה 1.4 עם 3 דלתות ואבזור בסיסי לגמרי ואפילו אני אצטרך להוסיף.

עריכה אחרונה על ידי IdoCuper

• תוכן חדש...