Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן ב במוו 1 ( יש מבצע עם חבילת M ) שנוחה מאוד ומרשימה ( נכון שבמחיר ההתחלתי על הנייר הנתונים נמוכים יותר,אבל כשתנהג תרגיש שיש חוויה ותחושה שלא ניתן לרשום אותה ). .

חשבתי על זה האמת.

יש מצב שאני אלך לנסיעת מבחן על ה bmw.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עידו אתה מקבל גם עוד שנת אחריות . זה לא מעט.

אתה צודק, בצ׳מפיון זה רק שנתיים ועוד שנה של ״רצון טוב״.

כמה אמורה לעלות ה bmw יש למישהו מושג ?

פורסם

אני נהגתי בלאון עם צמיג בחתך 16", ונהגתי בהרבה רכבים - הרכב לא נוח בכלל, מרגישים כל בור קטן בכביש, אז בצמיגים עם חתך של 18/17" ירגישו כל פירור על הכביש.

באמת מחזק לגבי BMW 1, רק תזכור שמחיר הביטוח בשמיים.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
אתה צודק, בצ׳מפיון זה רק שנתיים ועוד שנה של ״רצון טוב״.

כמה אמורה לעלות ה bmw יש למישהו מושג ?

לא מדוייק. באאודי וב- VW זה שלוש מלאות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני נהגתי בלאון עם צמיג בחתך 16", ונהגתי בהרבה רכבים - הרכב לא נוח בכלל, מרגישים כל בור קטן בכביש, אז בצמיגים עם חתך של 18/17" ירגישו כל פירור על הכביש.

באמת מחזק לגבי BMW 1, רק תזכור שמחיר הביטוח בשמיים.

בדקתי מחירים באתר שלהם, וואלה בתקציב שלי זה אני קונה כמעט את הרכב הכי פחות מאובזר וחזק למרות שזה עדיין bmw...אז כבר הייתי לוקח אאודי 1.4.

ואני מבין שהתקציב לא הכי גדול לרכב שאני מחפש, פשוט אם יש משהו שפיספסתי ויש רכב שנותן תמורה כמו הלאון במחיר הזה?

פורסם

שמע חבר,

באמת עושה רושם שאתה די נעול.

אני חושב שזו בחירה טובה (בתור אחד שהזמין את ה1.2 ויקבל אותה גם בתחילת ינואר).

מבחינת המחיר, אני חושב שאם אתה כבר מוציא סכום כזה עדיף לך באמת לבדוק ולנהוג באאודי, BMW וVOLVO לפני שאתה משלם את מלוא התשלום.

רק בשביל שתהיה שלם יותר ותתטעם את הרכבים המתחרים. תראה מה הכי נוח לך.

אני חסיד של צ'מפיון מזה שנים ומאוד אוהב את רכבי החברה. בעבר היתה לי Golf Highline 1.4 160hp ומאוד הייתי מרוצה. אבל במחיר ששילמתי בזמנו יכלתי באמת לקנות הרבה יותר במקומות אחרים.

שווה לך לבדוק בקיצור, זה לא מעט כסף וחשוב שתהיה שלם.

פורסם
בדקתי מחירים באתר שלהם, וואלה בתקציב שלי זה אני קונה כמעט את הרכב הכי פחות מאובזר וחזק למרות שזה עדיין bmw...אז כבר הייתי לוקח אאודי 1.4.

ואני מבין שהתקציב לא הכי גדול לרכב שאני מחפש, פשוט אם יש משהו שפיספסתי ויש רכב שנותן תמורה כמו הלאון במחיר הזה?

אם אתה מחפש רכב נטו לפוזה כמו גג שמש פנוראמי, מגנזיום גדול ומנוע חזק, אז זה הלאון, אבל אם אתה מחפש נוחות לנסיעות יום-יומיות ורכות מתלים על הכביש אז זה לא האוטו בשבילך.

שוב כמו שהזכרתי קודם לכן, בוולוו v40 יש מנוע אומנם פחות חזק משל הלאון, ואין גג פנוראמי, ומגנזיום ענק, אבל ישנה מערכת סאונד מעולה, מושבים נוחים ומפנקים (הרבה יותר מהלאון), נוחות נסיעה מצויינת ועל בטיחות אין לי בכלל על מה לדבר...

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)
שמע חבר,

באמת עושה רושם שאתה די נעול.

אני חושב שזו בחירה טובה (בתור אחד שהזמין את ה1.2 ויקבל אותה גם בתחילת ינואר).

מבחינת המחיר, אני חושב שאם אתה כבר מוציא סכום כזה עדיף לך באמת לבדוק ולנהוג באאודי, BMW וVOLVO לפני שאתה משלם את מלוא התשלום.

רק בשביל שתהיה שלם יותר ותתטעם את הרכבים המתחרים. תראה מה הכי נוח לך.

אני חסיד של צ'מפיון מזה שנים ומאוד אוהב את רכבי החברה. בעבר היתה לי Golf Highline 1.4 160hp ומאוד הייתי מרוצה. אבל במחיר ששילמתי בזמנו יכלתי באמת לקנות הרבה יותר במקומות אחרים.

שווה לך לבדוק בקיצור, זה לא מעט כסף וחשוב שתהיה שלם.

האמת כן אני דיי נעול, עובדה שהזמנתי כבר את הרכב, אבל לפני שאני מוציא סכום כזה אני באמת רוצה לעשות סקר שוק.

אני מופתע ש״ירדת״ מגולף 1.4 עם 160 כס, ללאון 1.2 שהוא רכב מפנק בפני עצמו אבל בכל זאת...

לחבר יש את הלאון 1.2 והוא ממש מרוצה ממנה אז אני בטוח שגם אתה תהיה, אגב באיזה צבע לקחת ? ואוטומטי או ידני ?הקטע שאם אני אנהג באאודי או bmw או וולבו, אני אצטרך לוותר על הרבה דברים כמו אבזור עשיר, מנוע חזק, ועוד הרבה דברים...אאודי 1.4 מגיע דיי ערום ללא חבילת ה sharp שעולה 25100 בנוסף ל 170 אלף (שזה מחיר הרכב ל 3 דלתות בטח 5 דלתות זה עוד 6-7 אלף) ה bmw במחיר התחלתי שלה מגיעה גם דיי ערומה עם מנוע 1.6 עם 136 כס, הטורבו מגיעות במחירים של כבר קרוב ל 190-180 אלף.

אם אתה מחפש רכב נטו לפוזה כמו גג שמש פנוראמי, מגנזיום גדול ומנוע חזק, אז זה הלאון, אבל אם אתה מחפש נוחות לנסיעות יום-יומיות ורכות מתלים על הכביש אז זה לא האוטו בשבילך.

שוב כמו שהזכרתי קודם לכן, בוולוו v40 יש מנוע אומנם פחות חזק משל הלאון, ואין גג פנוראמי, ומגנזיום ענק, אבל ישנה מערכת סאונד מעולה, מושבים נוחים ומפנקים (הרבה יותר מהלאון), נוחות נסיעה מצויינת ועל בטיחות אין לי בכלל על מה לדבר...

אני אבדוק את הוולו תודה על התגובה.

עריכה אחרונה על ידי IdoCuper
פורסם

כשאתה אומר 16" אתה מתכוון לקוטר הג'אנט ולא לחתך :).

בכל אופן, חבילת ההשקה של FR מגיעה עם ג'אנט 18 וחתך 40, בימים הראשונים הרכב מרגיש מאוד קשיח אבל עם הזמן זה משתפר. כמובן שהוא לא הופך לספינת שיוט אבל בסה"כ אין לי תלונות לגבי הנוחות נסיעה (לחבר טוב יש את הלאון החדשה עם הג'אנט המדובר ויוצא לי להצטרף אליו לנסיעות ע"ב שבועי בערך, ארוכות וקצרות כאחד).

אני הייתי מוסיף לרכב ריפודי עור,זה נראה ומרגיש אחרת לגמרי.

אם אני לא טועה, רמת גימור FR מגיעה עם ריפודי עור משולב עם אלקנטרה. בהחלט מוסיפים למראה ומרגישים מעולה.

פות"ש, אני חושבת שעשית עסקה טובה נכון להיום, הלאון המדוברת היא תמורה מעולה למחיר, במיוחד אם חשוב לך מרכב 5 דל', מרווח וכוח.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כשאתה אומר 16" אתה מתכוון לקוטר הג'אנט ולא לחתך :).

בכל אופן, חבילת ההשקה של FR מגיעה עם ג'אנט 18 וחתך 40, בימים הראשונים הרכב מרגיש מאוד קשיח אבל עם הזמן זה משתפר. כמובן שהוא לא הופך לספינת שיוט אבל בסה"כ אין לי תלונות לגבי הנוחות נסיעה (לחבר טוב יש את הלאון החדשה עם הג'אנט המדובר ויוצא לי להצטרף אליו לנסיעות ע"ב שבועי בערך, ארוכות וקצרות כאחד).

אם אני לא טועה, רמת גימור FR מגיעה עם ריפודי עור משולב עם אלקנטרה. בהחלט מוסיפים למראה ומרגישים מעולה.

פות"ש, אני חושבת שעשית עסקה טובה נכון להיום, הלאון המדוברת היא תמורה מעולה למחיר, במיוחד אם חשוב לך מרכב 5 דל', מרווח וכוח.

אתה צודק, הרכב באמת מגיע עם ריפודי עור משולב אלקנטרה.

ותודה רבה :)

פורסם

אני מפציר בך שוב, אחרי כולם, לנסות מתחרות אחרות.

אם הרכב מיועד רק לך כרווק, ניחא, אבל אם אתה מתכנן לאכלס בו משפחה - יש אלטרנטיבות טובות הרבה יותר.

נכון - לא מבחינת האבזור, לא מבחינת המנוע, אבל כן בהחלט מבחינת הנוחות (במיוחד ב-FR) והאמינות.

פורסם
אני מפציר בך שוב, אחרי כולם, לנסות מתחרות אחרות.

אם הרכב מיועד רק לך כרווק, ניחא, אבל אם אתה מתכנן לאכלס בו משפחה - יש אלטרנטיבות טובות הרבה יותר.

נכון - לא מבחינת האבזור, לא מבחינת המנוע, אבל כן בהחלט מבחינת הנוחות (במיוחד ב-FR) והאמינות.

אני אומנם עם חברה שנה ו...ולא יודע לאן זה יילך, והרכב הוא נטו חשיבה לעתיד, בגלל זה אגב ה 5 דלתות ולא 3.

ולמה הנוחות ב fr מעולה, יש מקום ל 2 מבוגרים מאחור/3 ילדים, המושבים הם מעור בשילוב אלקנטרה (מאוד נוחים) ובנוסף לרכב יש צורה של רכב צעיר, עם גג נפתח, לדים, גאנט שלא נדבר על המנוע, והפנים שלו...

מבחינת אמינות, סיאט זה vw לכל דבר, הייתה לי איביזה fr שנמכרה לפני שבועיים שאני הוצאתי מהחברה לפני שנתיים, וברוך השם במשך שנתיים לא הייתה תקלה אחת, נכון היא לא הייתה רובוטית, אבל עדיין...לפי מה שאומרים בחברה הגיר תוקן ב 2013, ואני קונה 2015 ומה שלא יהיה יש אחריות.

אבל נגיד שאני אחשוב על אלטרנטיבות אחרות, דבר אליי מה אפשר במחיר הזה ? שייתן לי לפחות את אותה תמורה.

פורסם

לגבי האמינות - אין מה להשוות סיאט ידנית לאוטומטית (למרות שגם על המנוע יש רינונים, אבל אני אישית לא נתקלתי בתקלות בו - יכול להיות שצריך קילומטראז' רב יחסית). הם מספרים בצ'מפיון כבר חמש שנים לפחות ש"הגיר הוחלף ותוקן", ומשנים כל פעם את השנה בה הוחלף. כשאני קניתי את הסופרב שלי, ואחי את הלאון שלו (1.8), סיפרו בדיוק את אותם דברים. אממה? - לשנינו הגירים התקלקלו בשנתיים הראשונות (לי בשנה הראשונה). אלא שלנו הייתה אחריות מורחבת על הגיר ל-5 שנים, בניגוד לך שאם תקנה עכשיו, תזכה רק בשנתיים. אני לא הייתי מתקרב ל-DSG אם יש רק שנתיים אחריות.

לגבי הנוחות - לא יודע, אולי באמת ה-FR נוחה, אבל קשה לי להאמין - היא מיועדת להיות יורת מכונית ספורטיבית. אפילו הלאון של אחי מאוד לא נוחה, והיא לא FR - אז קל וחומר שה-FR עם החישוקים הגדולים והמתלים הנוקשים תהיה לא נוחה. מושבי העור לא יגרמו לרכב להיות נוח ורך, הם רק ישככו מעט את החבטות העזות שתסבול מהן.

אלטרנטיבות - הציעו לך הרבה מכוניות אחרות, שלדעתי טובות יותר. הוולבו נוחה מאוד, הב.מ.ו. מתנהגת ואיכותית.

אתה יכול ללכת גם על מאזדה 3 ,2 ליטר בגרסה המאובזרת, או על המאזדה 6, 2.5 ליטר, במבצעים למיניהם.

רוצה מכונית באמת חזקה ונוחה גם אם קצת מיושנת? - לך על המונדאו שכיום מוצעת במחירים נמוכים בהרבה מהמחירון.

בקיצור, יש אלטרנטיבות טובות בהרבה למי שמחפש מכונית שטובה כמכלול, ולא רק מסתכל על עוד חצי שנייה בתאוצה 0-100 או על ג'אנטים.

• תוכן חדש...