Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפורים מחרבנות על האוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לא יכול לכתוב בפורום בכללי אז אני כותב את זה כאן...

האוטו נמצא בתוך סככה סגורה עם גג למעלה, יש פתח רק בחזית ובגג יש ברזלים, הציפורים עומדות מלמעלה ומחרבנות...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?40880-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%95%D7%90%D7%95-%D7%A0%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D!&p=1011959&viewfull=1#post1011959

• אחראי פורום
פורסם

הציפורים עומדות על הברזלים?

יש דוקרנים ממתכת ופלסטיק (ופתרון יותר הומני כמו קפיץ מתכת) שמניחים ומפריע להן לעמוד שם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מתאר לעצמי שהיא חונה בסוג של "סככת עבודה". אם הציפורים נכנסות ויושבות מעל הרכב, לדעתי הפתרון הטוב ביותר הוא לשים ניילון כלשהו על הרכב או גגון נוסף.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

כן!

ציפורים לא "מחרבנות" אלא משלשלות: צואה ושתן ביחד. יעיל, אך חומצי מאוד.

לנקות מיד עם מטלית לחה, סבון ומים חמים!

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הן מלשלשות (לשלשת). הפגיעה היא קודם כל בצבע.

אגב, הלשלשת יוצאת ללא שליטה, שכן הציפור חסרת "המעי הישר", אז זה לא בכוונה ואל תיקח את זה אישית.

פורסם
אם כבר בחירבוני ציפורים עסקינן, הייתי רוצה לשאול האם החירבונים האלה יכולים לגרום נזק לפח של הרכב?

זה עושה חתיכת כוויה על הלכה,יש לי כמה כאלה.

אני חונה מתחת לעץ עם פרי כלשהו וציפורים אוכלות ממנו,כל בוקר אני מנקה את מכסה המנוע עד שאני לא אעיף את העץ הזה לקיבינימט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

השתגעת?!

עד שקיבלתי את החנייה שלי הסתכסכתי כבר עם כל השכונה,וגם בימים האחרונים זה פסק.

כנראה עפו לאפריקה או משהו כזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

Shoot the motherfuckers :) פתאום זה הזכיר לי איזה קטע מ GTA VICE CITY שמישהו שם יורה ביונים :roll:

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• תוכן חדש...