Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יצא לי לראות לאחרונה מס' רכבים שמסתובבים עם סאנרוף שנראה לי קטן ולא פרופורציונאלי לרוחב הגג, אך חשבתי מדובר בהתקנה ישראלית לא איכותית. אבל לאחר שהתקרבתי לרכב כזה היום בעת טיול עם הכלב, נחרדתי לגלות שזה פאקינג חתיכת פלסטיק שדבוקה לגג שנראית כמו סאנרוף שפתוח באלכסון. לצערי אין לי תמונה להראות, אך אשמח אם מישהו שמכיר את התופעה יעלה.

פשוט הייתי בהלם. למה שמישהו יעשה את זה?

מצאתי בגוגל:

149635824gcb.jpg

עריכה אחרונה על ידי Smiro
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאותה הסיבה שמישהו עם אוקטביה יחליף את כל הסמלים באוטו לפולקסווגן (נזכרתי שראיתי פעם) - ברגי ראש (לא מנוע) משוחררים.

פורסם

למה שמישהו יעשה את זה?

זה מוסיף 15 כ"ס או 3 ס"מ. תבחר אתה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא חסר מוזרים כאלה.

במכללה שאני לומד בה יש רכב הסעות של עובדי הניקיון,הנהג הדביק מראות קטנות במקום של הפנסי ערפל קדמיים כדי שזה יראה כאילו יש שם פנסים. הזוי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מזכיר לי שהיו עברתי ליד גולף GTI וראיתי שעל תא המטען הוסיפו לה 2 סמלים של הלוגו של פירלי.

חשבתי לעצמי מה הקטע עם הדבקה של סמלי מותג צמיגים ותוך כדי הליכה העפתי מבט לצמיגים שהיו בכלל של Goodyear.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ה-TUNING בארץ ממש משתפר עם הזמן אני רואה, ממש עוד מעט נגיע לרמה של חו"ל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)

יש איזה קבוצה בפייסבוק שמוכרת חתיכות כאלו ב 200 ש"ח לאחת אם אני לא טועה , מילא שזה מכוער ונראה לא פרופורציונאלי , זה הדבר הכי מכוער שיש כשמגלים שזה לא אמיתי.

עריכה: אני מוסיף לינקים לחנויות שמוכרות את זה כדי שתראו את המוצר (לטובתכם אל תזמינו)

לינק חנות

לינק גלריית תמונות

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

סאנרוף לעניים ללא טעם, הייתי אומר.

והיה ונדביק איזושהי שקית / תיק (קרטון מלבני) של בית אופנה / כלבו כלשהו - ייצא לא פחות גרוע מזה הנוכחי.

alfa 156 2.5.

פורסם
מזכיר לי שהיו עברתי ליד גולף GTI וראיתי שעל תא המטען הוסיפו לה 2 סמלים של הלוגו של פירלי.

חשבתי לעצמי מה הקטע עם הדבקה של סמלי מותג צמיגים ותוך כדי הליכה העפתי מבט לצמיגים שהיו בכלל של Goodyear.

זה היה בארץ?

כי בארץ לדעתי זה אמור להיות בסגנון של Goodride :hihi:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מזכיר לי חבר עם אונו לפני 15 שנה בערך.

הוא הדביק מדבקה של טפט שחור מבריק בדיוק איפה שאמור להיות סאנרוף.

זה היה נראה טוב עד שהיו מתקרבים..

אבל זה הרבה הרבה יותר גרוע.

אני לא יודע איך הבנאדם לא מתבייש בזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...