Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר שנים שיש מדבקות של כונסי אויר, אז חשבתם שסאנרוף נדבק לא יהיה?!

כל עוד יש לקוחות שיקנו את זה (שיעול...אושריקו...שיעול) הסצנה תמשיך להתקיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מודה שאני אישמע ילדותי, אבל זה מדליק! איך זה בכלל יושב ?

מפתיע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני אמנע מלהיות ציני ואשאל ברצינות אושריקו, למה לטעמך זה מדליק?

כעיקרון סנרוף זה חלון בגג. מה מגניב בזה? נחמד לפעמים באקלים נחמד, אבל מה הקטע במראה של זה?

פורסם

זה פשוט יפה בעיניי, מה אני אשקר? זה ילדותי, זה מובן, אבל לא מבין מה כל כך מכוער בזה. יכול להיות שבמציאות זה נראה רע, בתמונות זה נראה יפה בעיניי.:-D

אבל 200 שקל על חתיכת זכוכית שמתישהו תיפול ותשאיר דבק עצום...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מכוער בדיוק כמו שעון פלסטיק בצבע זהב עם מדבקה של ראדו.

זה לא העיצוב, זה המהות - חיקוי מסריח למשהו יקר. מי מתהדר בחיקויים זולים? בד"כ אנשים זולים.

זה לא נאמר כדי להעליב אותך חו"ח, אלא כדי להבהיר נקודה: יש רמה מסויימת של זיוף שעוברת את גבול הטעם הטוב.

פורסם

הבנתי שלדעתך זה יפה, אני שואל מה יפה בזה? באמת מנסה להבין. הרי כעקרון זה חלון פתוח פשוט.

בנוגעמע לזיופים יש אין סוף, כולל גם רכבים יקרים עם מדבקות amg m וכו.

מדבר ספציפית על דבר שלא הגיוני. נניח כונוס אוויר אמור לדמות פתח אוויר מה שמעיד על טורבו ומנוע חזק, ספוילר מעיד על רכב שאמור להיות יציב מה שאומר רכב ספורט, קליפרים אדומים על בלמים של רכבי ספורט, אבל מה לעזאזל מגיב בחלון פתוח? הרי סנרוף לא נמצא רק ברכבי ספורט או יוקרה, גם בקיה ריו אפשר לקבל סנרוף. אז מה הפואנטה?

פורסם

אושריקו הדבק לא בעיה להוריד,עם פוליש עדיין. אני בחיים לא ישים את זה,לא רק בגלל שזה חיכוי זול,אלה רק מהבושה שבזה.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
הבנתי שלדעתך זה יפה, אני שואל מה יפה בזה? באמת מנסה להבין. הרי כעקרון זה חלון פתוח פשוט.

בנוגעמע לזיופים יש אין סוף, כולל גם רכבים יקרים עם מדבקות amg m וכו.

מדבר ספציפית על דבר שלא הגיוני. נניח כונוס אוויר אמור לדמות פתח אוויר מה שמעיד על טורבו ומנוע חזק, ספוילר מעיד על רכב שאמור להיות יציב מה שאומר רכב ספורט, קליפרים אדומים על בלמים של רכבי ספורט, אבל מה לעזאזל מגיב בחלון פתוח? הרי סנרוף לא נמצא רק ברכבי ספורט או יוקרה, גם בקיה ריו אפשר לקבל סנרוף. אז מה הפואנטה?

לי באיביזה יש סאנרוף (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שלדעתי הוא יפה בגלל שהוא שחור ונותן ניגוד לצבע (לבן) של הרכב.

פורסם

אוי, זה פשוט נהדר!

בלינק השני יש הרבה תמונות של רכבים עם הדרעק הזה. בהתחלה חשבתי שאולי הצלם עבר כמה רכבים, הניח עליהם את הפלסטיק וצילם, אבל אח"כ שמתי לב שרוב הרכבים מפוצצים בניקלים בחוסר טעם משווע - כנראה שכולם באמת התקינו את זה. אין תקווה לאנושות.

פורסם

זה יפה כי זה מגיע עם גג שחור, אבל זה לא קשור לפתיחה של הסנרוף. גם סתם לצבוע את הגג יתן את אותו המראה. מה גם הסנרוף הדבוק הזה לא מקנה את אותו האפקט.

פורסם

אני מסכים שזה ילדותי והכל, אבל איך שזה נראה על הרכבים בתמונות זה יושב בעיניי יפה מאוד. אם אני אשים דבר כזה? כנראה שלא - הסיבה העיקרית היא הדבק, אני כנה עם עצמי- יש דברים שטותיים שאני אוהב איך שהם נראים. אני תמיד אומר, תעשו לרכבים שלכם מה בא לכם כל עוד אתם לא מסכנים את עצמכם ואת האנשים בכביש. תוספות קוסמטיות גורמות בדרך כלל לבעל הרכב להתלהב מהמראה, אם זה לטעם כל אחד או לא זה כבר משהו אחר...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף אחד לא ירביץ לך אם תשים את זה. מנסים להבין איך אפשר להתלהב מכזה דבר ולרצות לקנות את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...