Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר נגמר מהר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

הרכב אצלי פחות מ3 חודשים, פונטו 01 עם מצבר של וורטה.

אני לרוב נוסע בו כל יום גם בבוקר גם בלילה, בהתחלה קרה לי די הרבה שהייתי בא להתניע האוטו היה "נחנק" לרגע ואז מתניע (שומעים לרגע את הסטרטר,משתתק, האורות נחלשים גם בלוח מחוונים,שוב סטרטר והאוטו מתניע), אחרי איזה חודש באתי להתניע המצבר היה גמור והתנעתי עם כבלים, יומיים אחר כך שוב נגמר ושוב כבלים (איתם הרכב מתניע בנגיעה) ובנתיים כל התנעה רגילה האוטו "נחנק" ומניע.

נסעתי לממש את האחריות על המצבר, בדקו לי אותו שם ואמרו שהוא תקין, נסעתי לחשמלאי שעשה לי בדיקת זליגת חשמל ובדק את המצבר ואמר שאין זליגה והמצבר לא תקין (אני לא מבין ולא זוכר נתונים), חזרתי לאיפה שיש לי אחריות ואחרי שהתעקשתי הרבה החליפו לי את המצבר לאחד חדש. אחרי זה לא היו בעיות הרכב הניע בקלות בלי החניקה וכל זה. עכשיו אחרי בערך חודש שוב כל פעם שאני לא מתניע בערך 24 שעות יש את החניקה בהתחלה, והיום שלא התנעתי אותו בערך 40 שעות המצבר נגמר והרכב לא מתניע.

איך זה יכול להיות שכל פעם בזמן כל כך קצר המצבר נגמר? כמובן שהאורות/רדיו והכל היום מכובים.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

תבדוק אולי יש לך איזה דיבורית או אזעקה ישנה שלא פורקה עד הסוף, וממנה זולג המתח מהמצבר שלך.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם (נערך)

איך בודקים את זה? כמו שכבתבתי בבדיקה אצל חשמלאי לא נמצאה זליגת חשמל.

יש מצב שאולי זה הרדיודיסק שלא מחובר לסוויץ? זה מה שאמרו לי בחנות שבה יש לי אחריות על המצבר אבל החשמלאי אמר שזה שטויות.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

יכול להיות שבמקרה גם המצבר החליפי אינו תקין (או שלא במקרה, קיבלת מצבר לא תקין והמצבר שלך הגיע אל מישהו אחר).

בכל מקרה גש לחשמלאי נוסף לבדיקת זליגה (או זרם פרזיטי) ובהזדמנות גם בדיקת טעינה. גם וולטמטר דיגיטלי פשוט יכול לסייע לך לבודד את הבעיה, על ידי פסילת אפשרויות (אלמינציה).

פורסם

אם אני לא טועה החשמלאי עשה מה שאתה אומר ובדק את הרכב בכמה מצבים ואמר שהכל תקין. לגשת לאחד אחר?

המצבר מאוטודיפו ויש לי עוד הרבה זמן אחריות מה יהיה האינטרס שלהם שאני אחזור אליהם כל פעם?

יגאל יש לך איך לבדוק ולמצוא את הבעיה?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
אם אני לא טועה החשמלאי עשה מה שאתה אומר ובדק את הרכב בכמה מצבים ואמר שהכל תקין. לגשת לאחד אחר?

המצבר מאוטודיפו ויש לי עוד הרבה זמן אחריות מה יהיה האינטרס שלהם שאני אחזור אליהם כל פעם?

יגאל יש לך איך לבדוק ולמצוא את הבעיה?

יש לי פלוק (רב מודד) ואני לא מהסס להשתמש בו :)

החשמלאי ביצע גם בדיקת טעינה?

יום טוב גם לך

פורסם

אני לא יודע אני רק יודע שהוא הגיע למסקנה שהמצבר היה לא תקין.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אוקיי תודה, אני לא יודע איזה אזעקה יש לי, איך אני מוודא שזה באמת בגלל זה ויש משהו שאפשר לעשות חוץ מלנטרל את העזאקה?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

באוטודיפו ידאגו לאתר לך את הבעיה. למרות שיש לך אחריות וסביר להניח שיחליפו לך מצבר ללא בעיה, הם בטח לא ירצו לראות אותך עוד פעם בעניין המצבר.

פורסם

בתור התחלה אל תפעיל האזעקה, תנעל עם המפתח. רצוי גם בכלל לנתק את האזעקה דרך מפתח החירום שלה. בשנה הזו סביר שמוח האזעקה נמצא מתחת לחלון הקדמי באזור של מנוע המגבים.

יש לך רב מודד, מד-מתח ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

טעינה נבדקה ונמצאה תקינה.

נמצא רדיודיסק זללן שהיה מחובר קבוע למצבר וצרך כמעט רבע אמפר.

הרדיודיסק חובר דרך הסויץ'.

עכשיו הצריכה עומדת על 50 מיליאמפר.

מקווה שזה יסגור את הפינה.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...