Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 106, האם ניתן להשיג ב-10K ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו אני מחפש לי רכב בסכום של 10K, יש לי אפשרות לקחת הלוואה ואז יהיה לי 20K, אבל אני לא רוצה להתחייב, נסתפק במה שיש בנתיים :)

טיילתי קצת במחירון של יצחק לוי, והחלטתי לחפש לי פיג'ו 106 מודל 93 - 94 כי לפי המחירון היא נכנסת טוב לתקציב...

השאלה אם אפשר למצוא כאלו ?

ולא אכפת לי לחפש אוטו אחר בסכום של 10 אלף, אבל הדרישות הם כאלו:

מודל 92 לפחות, קטנצ'יק, ידני, לא מעניין מזגן או לא...

ואתם יכול להוריד מראש: סיאט איביזה (לא רוצה את הצורה שלפני 94), דייהטסו (מנועים רגישים, לא מתאים לי עכשיו...), סובארו ג'אסטי (גם כן טיפה רגיש, וזה מנוע 3 צלינדרים אם אני לא טועה).

תודה לכולם, ושבת שלום :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אם דייהטסו וסובארו ג'סטי לא מספיק אמינות עבורך, אז 106 היא לא הפתרון....

:mm_yeah:

מסכים לחלוטין. מי שקורא לג'אסטי רכב רגיש אז כדאי שישקול פעמיים לפני שיילך לרכוש 106.

פורסם
בימים אלו אני מחפש לי רכב בסכום של 10K, יש לי אפשרות לקחת הלוואה ואז יהיה לי 20K, אבל אני לא רוצה להתחייב, נסתפק במה שיש בנתיים :)

טיילתי קצת במחירון של יצחק לוי, והחלטתי לחפש לי פיג'ו 106 מודל 93 - 94 כי לפי המחירון היא נכנסת טוב לתקציב...

השאלה אם אפשר למצוא כאלו ?

ולא אכפת לי לחפש אוטו אחר בסכום של 10 אלף, אבל הדרישות הם כאלו:

מודל 92 לפחות, קטנצ'יק, ידני, לא מעניין מזגן או לא...

ואתם יכול להוריד מראש: סיאט איביזה (לא רוצה את הצורה שלפני 94), דייהטסו (מנועים רגישים, לא מתאים לי עכשיו...), סובארו ג'אסטי (גם כן טיפה רגיש, וזה מנוע 3 צלינדרים אם אני לא טועה).

תודה לכולם, ושבת שלום :)

לדעתי, אונו 1.4 או פיאסטה.

הג'אסטי 3 צילינדרים לא רגישה מבחינת מנוע (ולמען האמת גם לא השרייד).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ג'אסטי הייתה לי בתחילת דרכי ממש, והיא סובלת מעגלתיות יתר, השרייד טיפה יותר טובה, אבל עושה ים של צרות, היה לחבר טוב שלי, וזה מכוניות ממש משעממות, אני מעדיף 106 ולא אכפת לי שנכנסים יותר למוסך, פיאט אונו גם שקלתי, אבל זה אוטו ג'יפה הוא לא ממש נוח :(

פורסם

פיאסטה אני גם לא הכי אוהב, האוטו הזה מיושן משו, פג'ו אוטו לא הכי אמין אבל לפחות לא נותן תחושה של אוטו ישן כזה...

פורסם
פיאסטה אני גם לא הכי אוהב, האוטו הזה מיושן משו, פג'ו אוטו לא הכי אמין אבל לפחות לא נותן תחושה של אוטו ישן כזה...

תגיד לי, אתה "אכול" ?

מה עובר עליך בדיוק ?

אתה רוצה לדעת אם אפשר למצוא כאלו ? חפש בעצמך, אנשים פה מנסים לתת לך עיצות על סמך ניסיונם אבל אתה פוסל כי שום דבר לא מוצא חן בעיניך.

בנוגע למשפט האחרון שלך, כנראה שלא נסעת על פג'ו ישנה... וכדאי שתזכור היטב את מה שאומרים לך פה, תוך שנה אתה תוציא עוד 10K ש"ח על האוטו הזה אם אתה באמת רוצה לנסוע על רכב במצב נורמלי.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אני לא יודע למה אני רוצה פג'ו, ואני לא יוציא 10 תוך שנה, אני יוצא 30 תוך חצי שנה, כי 20 הולכים על מערכת ביום הרכישה...

לא יודע מה נדלקתי דווקא על הפג'ו, תמליצו לי על מה כדאי ללכת, ואני מזכיר:

נוחות, ובידוד (שיהיה שקט ולא ישמעו את המנוע)

עכשיו, בנתיים לא מצאתי משהו יותר נוח מפג'ו, כי בסובארו ג'אסטי יש מושבים עם נוחות כמו הכסאות באוטובוסים הישנים של דן פחות או יותר...

פורסם
איציק, אני לא יודע למה אני רוצה פג'ו, ואני לא יוציא 10 תוך שנה, אני יוצא 30 תוך חצי שנה, כי 20 הולכים על מערכת ביום הרכישה...

לא יודע מה נדלקתי דווקא על הפג'ו, תמליצו לי על מה כדאי ללכת, ואני מזכיר:

נוחות, ובידוד (שיהיה שקט ולא ישמעו את המנוע)

עכשיו, בנתיים לא מצאתי משהו יותר נוח מפג'ו, כי בסובארו ג'אסטי יש מושבים עם נוחות כמו הכסאות באוטובוסים הישנים של דן פחות או יותר...

אם אתה באמת מבין במערכות אז אתה בטוח יודע שבידוד תמיד אפשר לשפר, לא משנה באיזה רכב מדובר (גם בג'אסטי). בקשר לנוחות, תעשה סיבוב ב-2 הרכבים ותראה מה יותר נח לך ...

המושבים בג'אסטי לא נוחים לך ??? עניין של אלפיה להביא כסאות של ליאונה/גרנד ליאונה או אפילו פיז'ו 106. בשביל זה לפסול את הג'אסטי ולבחור בפז'ו זה פשוט שטות ...

אבל מי אנחנו שנייעץ לך, אם אתה דלוק אז תלך עם הלב. בד"כ כאשר זה מתחיל לכאוב בכיס אז לומדים שבחירות מהלב זה לא תמיד טוב (המשפט הזה לא תקף לאנשים שרוטים כמוני שמעדיפים להשקיע 30K ש"ח על רכב שלא שווה אפילו אלף ש"ח רק בשביל השריטה (וגם בשביל לא לסוע ברעלי או GTI)) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רדרוז, גם אני מאלו שמוכנים להשקיע במשהו יותר כסף כדי לקבל יותר תמורה...

לגבי המערכת, בוודאי שאפשר, אבל עופר ישדוד אותי בזה :)

לגבי הנושא של החלפת הכסאות, עדיין אין מקום לנוסעים מאחורה, ואין לך נוחות כזו של רכב חדיש, ויש לך דשבורד קטן ומקרקש יותר מאשר של 106 (כן, ידוע לי שגם הוא מקרקש משו...), ומנוע 3 שסתומים, שאם לא טופל כראוי, יכנס למוסך עקב פאקונג, זה מפחיד אותי...

אוקי, אחרי שהבהרנו את הבעיה של הנוחות והמנוע של הג'אסטי, מה אפשר לעשות ?

(ואת כל המידע הזה על הג'אסטי קיבלתי מחבר שלי מוסכניק שאומר לי לקחת אונו ולא ג'אסטי, וגם ראיתי חבר לעבודה שחווה את זה על בשרו, במנוע 1200)

עכשיו, אני אבהיר:

אני רוצה רכב קומפקטי, שירגיש "גדול" בסביבת הנהג, ג'אסטי ואונו, לא נותנים את זה לצערי הרב, מה שכן נראה כאופציית מפלט: פיאט טמפרה (יעני, אם לא הולכים על קטן, אז רק זה, זול לטפל, וסבבה לנסוע...)

פורסם
רדרוז, גם אני מאלו שמוכנים להשקיע במשהו יותר כסף כדי לקבל יותר תמורה...

לגבי המערכת, בוודאי שאפשר, אבל עופר ישדוד אותי בזה :)

לגבי הנושא של החלפת הכסאות, עדיין אין מקום לנוסעים מאחורה, ואין לך נוחות כזו של רכב חדיש, ויש לך דשבורד קטן ומקרקש יותר מאשר של 106 (כן, ידוע לי שגם הוא מקרקש משו...), ומנוע 3 שסתומים, שאם לא טופל כראוי, יכנס למוסך עקב פאקונג, זה מפחיד אותי...

LOL... אתה משעשע...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למה משעשע איציק ?

אני שומע נימה של צחוק בקולך ?

בסוף אני אמצא את עמית, ואז אני אשאר עם האופנוע וזהו, בחיים לא חשבתי שאתקשה ככה במציאת רכב...

• תוכן חדש...