Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 106, האם ניתן להשיג ב-10K ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה משעשע איציק ?

אני שומע נימה של צחוק בקולך ?

בסוף אני אמצא את עמית, ואז אני אשאר עם האופנוע וזהו, בחיים לא חשבתי שאתקשה ככה במציאת רכב...

אתה משעשע כי אתה מסיק מסקנות שטותיות ומפחד מ"פקונג ראש" ברכב של 10K שח...

קודם כל, אל תצפה למצוא רכב ב 10K שח שלא יוציא ממך אגורה, אין דבר כזה.

מכוניות ששוות גם פי 4 או 5 (וגם הרבה יותר) וצעירות הרבה יותר זקוקות גם כן לטיפול כתוצאה מבלאי. אם אתה מספיק פרפקציוניסט אתה תשקיע את זה, אם לא אתה תמצא את עצמך נוסע על עגלה מקרקשת.

אז אם פקונג ראש מפחיד אותך, כדאי שקודם כל תתרחק מ 106... שנית, יש לך עודף דרישות בשביל רכב ב 10K שח, ועוד קטן.

בסופו של דבר אתה תמצא את עצמך מוציא 10K שח עכשיו ועוד אלפים טובים אחרים לאחר מכן - ובסוף תקלל את הרגע שבכסף הזה יכולת כבר לקנות אוטו ב 25K שח. אני לא מדבר פה רק על עוגמת הנפש שיכולה להגרם לך מרכב שדורש המון השקעה (אלא אם אתה משתמש ברכב רק בלילה לצורך נסיעות כיף - אבל אני בספק) אלא על השיעור הראשון (?) בחיים שלך באחזקת רכב משומש וזול - אבל יחסית מודרני (הזרקה וכו').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הייתה לי סובארו לגאסי, חוץ מהדלק, לא השקעתי בה הרבה, אבל היא הייתה באמת באמת שמורה, ולא אמרתי שאני מתכוון לקנות רכב ולא לטפל בו, מי שמכיר אותי יודע שכל בורג שישתחרר יחוזק מיד, אני פרפקציוניסט ביותר בקטע הזה, גם בסובארו היה ככה, מה שהולך, מחליפים, לא מתעסקים בשטויות של למשוך עוד ועוד ועוד...

אבל בכל זאת:

אני לא רוצה רכב חלש, אז אולי כבר לקנות סובארו לגאסי שוב וזהו ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
הייתה לי סובארו לגאסי, חוץ מהדלק, לא השקעתי בה הרבה, אבל היא הייתה באמת באמת שמורה, ולא אמרתי שאני מתכוון לקנות רכב ולא לטפל בו, מי שמכיר אותי יודע שכל בורג שישתחרר יחוזק מיד, אני פרפקציוניסט ביותר בקטע הזה, גם בסובארו היה ככה, מה שהולך, מחליפים, לא מתעסקים בשטויות של למשוך עוד ועוד ועוד...

אבל בכל זאת:

אני לא רוצה רכב חלש, אז אולי כבר לקנות סובארו לגאסי שוב וזהו ?

תלוי לאיזה תצרוכת דלק אתה מצפה.

לגאסי עם מנוע 2 ליטר אוטומטית תעשה לך בסביבות 8-8.5 קמ לליטר בעיר - אבל תיתן לך את הכח שאתה רוצה/צריך, המכוניות שהוזכרו כאן חסכוניות יותר (לרוב באיזור ה 10-12 קמ לליטר בעיר).

מיותר לציין שבלגאסי 1.6 או 1.8 אוטומטיות אין לך מה לחפש אם אתה מחפש כח... (ויש כאלה עם מנוע 2 ליטר למכירה, כך שלא סיפור גדול למצוא, עניין של קצת זמן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני די מצודד באיציק, אתה צריך להוריד את הציפיות שלך מהר מאוד !!! אני יכול להגיד לך מניסיון שאתה תוציא לפחות 50% מערך הרכב בשנה הראשונה (אם לא יותר מזה). רוצה לקנות אוטו בראש שקט ??? קנה אוטו חדש עם אחריות יצרן ...

בנאדם, אתה צריך להיסגר על עצמך, אתה יורה שטויות מכל כיוון וכל יום משנה את הדרישות שלך. סתם דוגמא, בהתחלה אתה רושם שאתה רוצה רכב "קטנצ'יק" ובהודעה האחרונה אתה רושם שאם תשים כסאות גדולים יותר לא יהיה מקום ליושבים מאחורה (מי שמחפש רכב קטנצ'יק זה אומר שברוב הנסיעות שלו לא יהיו לו נוסעים מאחורה). סתם ליישר את ההדורים, כסאות גדולים יותר פשוט לא יכנסו !!! כשאני רושם להחליף לכסאות אחרים אני מתכוון לכסאות נוחים יותר ולא התכוונתי להכניס "כורסאות" של אמריקקית ...

אני ממליץ לך ללכת על מה שיותר מוצא חן בעינייך, לפחות ככה תהנה מהרכב כשהוא לא במוסך. מצטער לאכזב אותך אבל רכב בן 10 שנים צריך טיפולים והבלאי בו הוא לא ידוע ולכן עדיף לבחור ברכב שלפחות תהנה ממנו ולא בגלל שהמוסכניק שלך אמר שהוא אמין ...

ולסיום, אני ממליץ לך על רנו טווינגו, רכב קטנצ'יק עם מרווח אדיר יחסית לגודל. אומנם רנו ידוע כלא אמין, אבל הרכב הזה הרבה יותר טוב (לפי דעתי) מג'אסטי והשרייד האפורות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...