Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם פשוט מקסימים אותי.

מכונות שאיבה קטנות, אשר יש בהם די מקום למנוע, שמניע מפוח (או שואב במקרה זה) חזק דיו בכדי לשאוב אבק וחלקיקים, מצבר, מטען מובנה​, ​תמסורת והנע לגלגלים ובל נשכח גם את מיכל האיסוף. את הבקרה והשליטה אני לא מציין מטעמים מובנים של מזעור. זה לא הנושא כאן.

ובכן - איפה כל זה נכנס? והאם זה באמת עובד? האם הלקוחות באמת מרוצים או שהם מתפדחים להודות ברכישה לא מוצלחת? כל כמה זמן יש לרוקן את מיכל האיסוף? האם המנוע מחזיק מעמד? והמצבר? האם ניתן להחלפה?

איזה יצרן באמת שולט בשוק שלנו ולמה? טיב? שירות?

אני העליתי כבר 2 שרשורים בנושא בשנים האחרונות ועדיין לא רכשתי אחד...

מהסס ומחכה לראות מה קורה.

פורסם

זה מאד עוזר שמישהו מטאטא ושואב לך את הבית בזמן שאתה עסוק בדברים אחרים,בהחלט עושה עבודה יפה לפי כמויות הליכלוך שאנחנו מרוקנים כל יום

אשתי תמיד בחרדה שיום אחד הוא יפסיק לעבוד.

כאן יש לך סרט של שעתיים מחולק ל2 על מישהו שפותח את הרובוט ומסביר בפירוט רב על כל חלק וחלק שלו.

פורסם

יש לנו רומבה, האידיוט הזה לוקח לו מעל שעה לנקות רק את השטח של הסלון, בזמנו ראיתי סיקורים של רובוטים מחברות מתחרות שבזמנו לא הביאו אותם לארץ, הם עושים את אותה העבודה ב-13 דקות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש לנו רומבה, האידיוט הזה לוקח לו מעל שעה לנקות רק את השטח של הסלון, בזמנו ראיתי סיקורים של רובוטים מחברות מתחרות שבזמנו לא הביאו אותם לארץ, הם עושים את אותה העבודה ב-13 דקות.

רומבה עובר על הבית בצורה אקראית, בתקווה שהוא יכסה את רוב הבית. זו הסיבה העיקרית שלא הלכתי על רומבה.

ניאטו NEATO עובד בצורה חכמה - הוא סורק את החדר בעזרת קרן לייזר תוך כדי פעולה ויודע לעבור על הבית בצורה שיטתית ויסודית ודי מהר.

עם זאת לניטו יש בעיות אחרות (למשל רעש = הוא שואב הרבה יותר חזק מרומבה אבל מייצר רעש שלא נעים להיות לידו.

פורסם

מכונות השאיבה המקסימות האלו הם רעיון דבילי ביותר, אני מנקה את כל הסלון בפחות מחצי מהזמן של ה"רובוטים מהחברות המתחרות" וכל זאת בלי שעלה לי 1000-2000 שח ולא טחן לי את המח ברקע ובלי שיתפוס לי "תחנת עגינה"

והכי חשוב, 0 תקלות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אידיוט או לא , שעה או 15 דקות - כל הקסם הזה קורה שאנחנו לא בבית ואנחנו חוזרים לבית בלי חול , פרווה ושאר הפתעות בצורה יומית ב0 מאמץ.

קניה סופר מוצלחת. יש לנו אותו מעל שנה ושכחנו מה זה לשאוב או לטאטא את הבית אז זה עושה את העבודה שלו יופי.

במיוחד עם ילדה ו3 כלבים - כל דבר שאתה מוריד מלעשות ופשוט ״קורה״ (במיוחד שלא הכלבים ולא הילדה אוהבים שואבים, מהרומבה לא אכפת לכלבים)

פעם ב... משחקים את משחק ה״איפה הרומבה ניתקע היום כי הוא לא במקום שלו.

מרוקנים בערך פעם בשבוע ועובד 5 ימים בשבוע.

המקסימום שאנחנו צריכים לעשות חוץ מלרוקן את המיכל הוא פעם ב... לפרק ולנקות את המברשות משיערות (של אנשים , שיותר ארוכות) והפתעות כל חודשיים בערך.

זה גם ככה עולה כמו שואב רגיל שלא נותן מבחינתי שום בונוס.

ליביו (רומבה 770)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הדבר הזה יודע לא ליפול במדרגות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה רובוט מומלץ לבית עם בעלי חיים (שני חתולים)? אני והאשה עובדים עד מאוחר ואז בסוף השבוע צריך לשאוב מהשטיח קילו של פרווה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לנו יש את ה-HOMBOT המרובע של LG. עובד פעם ביומיים, רק על התוכנית הכי יסודית - בין 45-55 דקות (80 מ"ר). את מיכל הלכלוך אנו מנקים לאחר כל שאיבה ואחת לשבועיים, גם את המברשות למטה (כמו שליביו אמר, בשל שערות אדם ארוכות).

ממליץ בחום,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
איזה רובוט מומלץ לבית עם בעלי חיים (שני חתולים)? אני והאשה עובדים עד מאוחר ואז בסוף השבוע צריך לשאוב מהשטיח קילו של פרווה

ממליץ בחום על רומבה 775. יש לו גם מגדלאור שמונע מהרובוט להתנגש במתקן מים\אוכל של בעלי החיים.

קח בחשבון שכל מיני צעצועים של חתולים שכוללים שרוכים\חוטים מסתבכים בקלות במברשת וצריך להרים אותם מהריצפה לפני ההפעלה.

יום טוב גם לך

פורסם

בדיוק כמו שאמר ליביו.

יוצא מהבית - שם את הבחור לתת עבודה, וחוזר לבית נקי משיערות, והבחור כבר בדוקינג שלו מטעין את עצמו מחדש ומוכן לסיבוב נוסף בלילה

בלילה אני שם לו מגדלור במרחק של 5 מטר מהחדר שינה - ואז גם הרעש לא מפריע.

פשוט תענוג - בעיקר עכשיו שמורידים את הכלבות והן מלאות בחול ובוץ, שלמרות שמנקים להם את הרגליים עדיין תמיד יש חול

פורסם

גם אני קניתי כזה, החתולים היו עומדים עליו ומשתמשים בו בתור רכב הסעות, אבל מה שבאמת הרג אותו היה הכלב, שקינא ורוקן עליו את כל השלפוחית.

מעבר לזה, הוא עבד יופי.

• אחראי פורום
פורסם
מכונות השאיבה המקסימות האלו הם רעיון דבילי ביותר, אני מנקה את כל הסלון בפחות מחצי מהזמן של ה"רובוטים מהחברות המתחרות" וכל זאת בלי שעלה לי 1000-2000 שח ולא טחן לי את המח ברקע ובלי שיתפוס לי "תחנת עגינה"

והכי חשוב, 0 תקלות.

אנחנו כנראה במיעוט. אחרי שראיתי אחד אצל חברים מתנגש הלוך ושוב בין אותה רגל של ספה

לאותה רגל של שולחן 20 פעם עד שגאלו אותו מייסוריו, הבנתי שעל דבר כזה לא אוציא כסף. לפחות זה היה מחזה מצחיק.

בטוח יש כאלה עם התמצאות סביבתית יותר מוצלחת, אבל עדיין לא מוצא לזה צידוק.

גם ככה אין חתול או כלב וממילא הילדים מייצרים יותר לכלוך שנדבק לריצוף ושמצריך שטיפה, אז מה היתרון?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה לא מתאים לכל אחד ..

אותי מגניב שגם אחרי שאני שוטף את הבית עם 400 ליטר מים הוא מצליח להוציא מכל מיני פינות חול ושיערות :)

ואיתי אל תשכח שיש רובוטים שעולים גם 300 שקל, ואולי זה שראית אצל חבר שלך זה סיני ג'נרי, שנתקע וכו'

הרומבה לפחות אחרי 3-4 ניסיונות פשוט נעצר ומודיע שהוא תקוע - ומזמין אותך לחלץ אותו.

• אחראי פורום
פורסם

דווקא היה אחד מהמותגים המוכרים אבל לצערי לא זוכר איזה. מה שכן, עברה שנה פלוס וגם אז הוא לא היה חדש לגמרי,

ברור לי שאלה מוצרים שעוברים ועוד יעברו שדרוגים ושיפורים. ובכל זאת, לא על זה אוציא סכום לא מבוטל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...