Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה כבר חולה ניקיון, זה מיותר.

בתור משפחה צעירה עם פעוטות נמרצים וזוג הורים על סף עילפון בסוף היום,

מאוד עוזר שיש 3 פעמים בשבוע משהו שאוסף קצת אבק ושערות של חתולה באופן עצמאי.

כמו כן (שוב, נוציא את חולי הניקיון מהתמונה) השימוש הקבוע ברובוט

עוזר ליצור שגרה בריאה של ניקיון - הופ, אין אבק, יאללה, על הדרך נשלים לספונג'ה.

ניטו, קצת יותר משנה, אפס תקלות.

הערה חשובה: לא להתפתות לקנות מברשות "רגילות",

אל רק מברשות המיועדות לבעלי חיים. המברשות הרגילות מרעישות בצורה חסרת תקנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בינתיים כל בית שהייתי בו ויש לו רובוט ואין עוזרת היה ג׳יפה בלשון המעטה.

וזה ברור שבעל הבית בטוח בזה שהוא גר בבית מרקחת ונשוי למוניקה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

יש לנו את ניטו Neato.

קנינו אותו כXV25, שירת אותנו נאמנה כ9 חודשים, ויום אחד, ללא סיבה ברורה- המסך חדל מלהציג מידע.

פנינו למעבדה, הגעתי, בקושי חיכיתי שם 5 דק'- וספק אם בכלל בדקו אותו בזמן כה קצר- והטכנאי שם יוצא עם שואב חדש בקופסה מהדגם החדש יותר- ניטו סיגנטור XV (היקר יותר), ועד כה- אין תלונות (עברה מאז כחצי שנה).

גם עובד מעולה, מוציא כמויות אבק בפעמים שהוא עובד כשאנחנו לא בבית, ותכלס מה ששיכנע אותנו לקנות אותו ולא את iRobot, זה השטח הכיסוי שלו (עד 250 מ"ר להפעלה), ובפועל מבסוטים מהתוצאות שלו, ועל הדרך- שירות שממש לא מהארץ (לפי התגובות ברשת- השירות שלהם באמת מעולה ומהיר).

אבל עזוב, אם אתה הולך לקנות- תקנה את זה כשיגיע:

https://www.dyson360eye.com/

נראה שהוא הולך לזעזע זיעזועים אצל שאר רובוטי השאיבה שבשוק.

שלא יהיה ספק- הוא לא תחליף לנקיון רטוב. מה שכן- כשעושים שטיפה לרצפה- המים בהחלט נקיים יותר מהמתקבל לאחר טאטוא ידני.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הוא משווק כבר בעולם? היכן?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

שלא יהיה ספק- הוא לא תחליף לנקיון רטוב. מה שכן- כשעושים שטיפה לרצפה- המים בהחלט נקיים יותר מהמתקבל לאחר טאטוא ידני.

shut-up-and-take-my-money.jpg

נפתרתי מהאיירובוט 775 הדבילי הזה כי הוא נתקע בכל דבר ולא ניקה כלום גם אחרי שהייתי מכין את הבית לקראתו, מרים כיסאות ומה לא...

בזמנו לא היה את ה neato/iclebo בארץ

אבל הדייסון נראה פצצה

פורסם

הנחיתו השבוע חללית על כוכב שביט (ארמגדון ראיתם? אז כזה!)?!

ואתם מוקסמים ממכונית על שלט עם מטאטא חשמלי?

SCANSPEAK

פורסם

פייר, לא מצליח להבין את המלינים.

יש לי איירובוט 780 כבר פחות או יותר שלוש שנים. הוספתי אליו mint plus (מה שהיום קרוי irobot brava, אך זה היה הרבה לפני ש-irobot קנו אותם) ולא מזמן גם scooba 450.

המקום היחיד בבית שאני בכלל מעביר בו מגב זה השירותים.

הבית מבריק, ולא ברמה שאני מגדיר כמבריק (כי זה באמת לא נחשב). ברמה שזוגתי, שלא היתה מוכנה בכלל לשקול לא לשפוך ליטרים של מים בבית, מגדירה כמבריק וברמה שכשאמא שלי באה לבקר אין עיקומי פרצוף ורצון בלתי נשלט לעשות ספונג'ה.

הרומבה עובד פעם ביומיים לפי תזמון. אני משאיר את כל הדלתות פתוחות בבית. נכון, לא תמיד הוא עובר על כל נקודה ונקודה, אבל גם לא צריך. אין מצב שיש נקודה שהוא לא מגיע אליה לפחות פעם בשבוע, ואפשר כל השבוע להסתובב יחפים בבית בלי שום בעיה. הניקיון שלו הרבה יותר יסודי מכל מטאטא.

הסקובה גם עובד במהלך השבוע - או שסוגר אותו בחדרים כשאני בבית, או שאני מפעיל אותו בשטח הסלון-מטבח-פינת אוכל כשאני יוצא. מאחר והרצפות אצלי מבריקות, לעיתים אני נאלץ לקחת סמרטוט (חד פעמי כזה), ולעבור נקודתית אחריו במקומות שהוא לא הוריד סימנים של טביעות (מדובר על עבודה של 30 שניות כולל זריקת הסמרטוט לפח).

את המינט אני בדרך כל מפעיל בסלון-מטבח-פינת אוכל בסופש, אחריו הרצפות מבריקות לחלוטין, כאשר בזכות הסקובה הן נקיות מראש.

מכל אלו, רק על הרומבה באמת לא הייתי יכול לוותר. השדרוג הכי מהותי לאיכות החיים שלי, יותר מהמדיח כלים או מהטוחן אשפה. גם כשנשפך משהו, אני לא מתרגש. לוקח אותו, מפעיל על ספוט פעם-פעמיים כמה שצריך ושוכח מהעניין.

פורסם

Kramerica, מה דעתך לצרף גם איזה HOBOT לפלוגת הרובוטים שלך ולתת חוות דעת ?

http://www.hobot.co.il/about/

לגבי רומבה, לנו יש את רומבה משנת 2010 ופרט להחלפת סוללה לפני שנה ומברשות פעם בשנה היא עושה את מלאכתה נאמנה

לעומת זאת, יש לנו את סקובה 390 וללא ספק היא לא קניה מוצלחת כמו רומבה. לאו דווקא בגלל איכות הניקיון שלה אלא בגלל חוסר הנוחות בהפעלה שלה.

אם בשביל להפעיל רומבה צריך להרים דברים מהרצפה וללחוץ על כפתור, בשביל להפעיל את סקובה צריך קודם כל להריץ את רומבה על השטח ואז ורק למלא את סקובה בחומר ניקוי ובמים, להפעיל אותה לחכות שתסיים, לרוקן את המים מהמיכל, לשטוף מברשות ולהחזיר ידנית לטעינה. לא בטוח שהטרחה שנחסכת גדולה כמו עם רומבה.

פורסם (נערך)
הנחיתו השבוע חללית על כוכב שביט (ארמגדון ראיתם? אז כזה!)?!

ואתם מוקסמים ממכונית על שלט עם מטאטא חשמלי?

אם היית מבין כמה טכנולוגיה ובינה מלאכותית צריך לדחוס בפחית הזו כדי שהיא תצליח להסתדר קצת לבד בבית לא היית כותב משפט כזה.

הנה סרטון שמדגים איך הרובוט ממפה את הקירות והחדרים תוך כדי תנועה, (רואים גם את הרגליים של המהנדס שעוקב אחריו)

https://www.youtube.com/watch?v=zodC8EFvh7g

עוד סרטון מעניין מראה את עקבות קרן הלייזר על הקירות בזמן הפעולה. הניטו יורה לייזר מסתובב בקצב ומודד את המרחקים מהקירות והחפצים מסביב.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

בינה מלאכותית?

עשיתי כמה פרויקטים עם ארדואינו ככה שיש לי מושג קלוש, לא אומר שזה פשוט, אבל אין פה שום טכלוגיה עילית, בטח שלא בינה מלאכותית, אלגוריתם (זה קצת שונה מבינה מלאכותית).

טכנולוגיה?

יש מכוניות על שלט עוד משנות השבעים (יכול להיות שלפני אפילו)?

חישנים אולטראסונים, לוחות ארדואינו זמינים באיביי לרכישה המונית, טכנולוגיה עילית אין פה.

זה מגניב, זה עובד יפה, לא צריך ליפול מהרגלים.

מהנחיתה על הכוכב שביט - כן.

דרך אגב, הסרטון מיפוי מגניב, עשיתי משהו ממש ממש דומה בתואר.

SCANSPEAK

פורסם

אני הולך להביא לאחותי XV Signature מארה"ב

יספיק לה רק מתאם נכון ? רשום שהוא מקבל 110 ו220 , מישהו יכול להציץ מה רשום על שלו ?

ואני לא מצליח להבין מה נותן הPRO

ובכלל כמה הוא יותר טוב מה XV 21

:wink:
  • תוכן חדש...