Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 406 בעיות הנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו חירפן אותי לחלוטין, יום אחד אני מגיע לאוטו פותח סוויטץ מנסה להניע, קול דממה של יום כיפור, נותן כמה מכות פיזיות לסטרטר, האוטו מניע, מגיע למסקנה שהסטרטר לא טוב מפרק שולח לשיפוץ, בזמן הזה האוטו עמד ויש לי עוד 2 מכוניות כך שהוא עמד חודשיים.

מגיע הסטרטר אני מרכיב מניעים, האוטו מניע, יום אחרי בבוקר שוב כלום. בודק מצבר המצבר פסול, קניתי חדש אתמול, מרכיב אותו בערב, מניע בנגיעה.

היום בבוקר שוב כלום. יושב באוטו משחק עם הסוויצ' פתאום האוטו מתעורר מניע בנגיעה, מכבה והוא מניע שוב. אין חוקיות.... מה לבדוק לפני שאני זורק את האוטו בפתח החשמלייה הקרובה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

דבר ראשון עליך לבדוק את המתח שמגיע מהסוויץ׳ לפיקוד של המתנע. אם הוא נמוך מ 9v אז יש לך בעיה בסוויץ או בחיווט.

מה שנהוג לעשות במקרים כאלה הוא להזין ישירות ב +12v את הפיקוד למתנע ולראות אם הוא מניע.

סיבה נוספת שיכולה לגרום לבעיה: מתג חשמלי לגיר לא מכוון כראוי או לא תקין.

נסה להוציא את הידית מ p ל N ולהתניע ב N ותראה אם זה פותר לך את הבעיה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סיבה נוספת שיכולה לגרום לבעיה: מתג חשמלי לגיר לא מכוון כראוי או לא תקין.

נסה להוציא את הידית מ p ל N ולהתניע ב N ותראה אם זה פותר לך את הבעיה.

איציק

+1

הייתה לי תקלה דומה עוד מהבעלים הקודמים. האוטו לא היה מניע בP אבל בN הכל בסדר.

כיוונתי את הבורר החשמלי על הגיר והיום זה כמעט ולא קורה.

יום טוב גם לך

פורסם

פעם הבאה שהוא לא יניע אבדוק בN... איציק כדי לבדוק מה המתח שמגיע אני צריך שוב להגיע לסטרטר נכון?

פורסם
איפה המתג חשמלי הזה ממוקם? איך אני יודע שהוא לא תקין?

זו קופסת פלסטיק שחורה שיושבת על ציר מנוף העברת ההילוכים ותפוסה לגיר ב2 ברגים.

היא יכולה להיות תקינה לחלוטין, רק צריך לכוון את הזוית שלה.

הכיול מתבצע על הילוך N, התהליך כולל חיבור מד התנגדות לשני הקטבים הנמצאים בצד הקופסא הזו

וכיול זווית ההתקנה שלה לאמצע תחום שבו ההתנגדות היא 0.

יום טוב גם לך

פורסם

עדכון: היום בבוקר מת, משחק עם הסוויטץ 10 דקות ומתעורר לחיים כאילו אין שום תקלה. אתמול כל היום כל נסיעה קטנה עשיתי איתו כדי לראות מתי הכשל והכל עבר חלק. נראה שזה קורה רק בהנעה ראשונה בבוקר

שיחקתי עם בורר ההילוכים כשהוא לא הניע וזה לא עזר

פורסם

עדכון: היום חזרתי מהעבודה ב10 כדי לנסות להניע כדי לראות אם הקור גורם לבעיה ואכן הניע מה שגורם לי לחשוד בבעיה מכנית ולא חשמלית

פורסם

תעשה מה שאיציק הנחה אותך לעשות, כך חוט מהפלוס של המצבר ותן ישירות לפיקוד סטרטר, אם יש בעיה בסטרטר תקבל ניצוצות על המצבר כאילו קצר .

אם יניע הבעיה במקום אחר.

העניין של מזג האוויר מחזק את התחושה שהבעיה היא בסטרטר , במזג אוויר חם או אחרי נסיעה הסטרטר תקין, אבל בקור לא.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש לך ברכב קודנית או ניתוק אחר של סטרטר?

ניסיתה להחליף למפתח אחר?

האם יש לך מנורה של אימובילייזר? דולקת/לא דולקת?

פיקוד של הסטרטר REALY תקין מנותן "קליק" כל פעם שאתה נותן סטרטר אם מפתח?

חיבור של קוטב מצבר נקי ואין לו סדקים מבפנים?

יש מינוס שמתחבר מהשילדה למנוע והוא מחובר טוב (לפעמיים הוא מתנתק ונשבר בגלל שמנוע רועד)?

פורסם

אין ניתוק של הסטרטר מעולם לא היה.

אין שום מנורה דולקת. לתת פיקוד ישירות לסטרטר בעיה כי אין גישה בכלל צריך לפרק המון בדרך לשם

פורסם

אם אני אגיע שוב לסטרטר ואחבר לו לד למינוס ולחוט של הפיקוד יחכה לפעם הבאה שתהיה תקלה ויראה אם הלד נדלק? אפשר לאבחן ככה? אם יהיה פחות מ9 וולט הוא יידלק חלש

• תוכן חדש...