Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים.

היום ראיתי רכב מסוג מאזדה 3 שאני מעוניין לקנות אצל מישהו שעובד איתי. נתמקד בשתי דברים מדאיגים שהבחנתי ברכב.

1. נורית "תקלת מנוע" דלוקה (לא הרגשתי שום עבודה לא סדירה של מנוע), לאחר ששאלתי את בעל הרכב נאמר לי שזה כבר קרוב לשנתיים נדלק מידי פעם ולאחר איפוס על ידי מוסכניק נדלק לאחר זמן מסוים שוב. על פי המוסכניק הסיבה להדלקת הנורה: לא מובנת (מדובר במוסך מורשה).

2. בזמן נסיעת מבחן ניסיתי להאיץ בצורה חזקה והרגשתי העברת הילוכים בין הילוך 1 ל 2 לא חלקה (הרגשה של נפילה ברגל) למשל ביונדאי i30 שנהגתי לא מזמן ההעברה היתה חלקה הרבה יותר.

שאלות:

1. מה גודל האסון של נורית "תקלת מנוע", האם יש סיכוי שמדובר בסה"כ על מגע רופף באחד החיישנים? האם יש טעם לקנות רכב עם בעייה כזאת?

2. אשמח לקבל תגובות מבעלי המאזה האם זה קורה אצליכם? האם זה תחילה של גיר מת?

הק"מ של רכב הוא 124 אלף (הרבה נסיעות במרכז )

בברכה.

פורסם

1) יש תקלה, אין כזה דבר נורה שדולקת ללא סיבה קודם כל.

אני לא מתפלא תאמת בזה שהם לא יכולים למצא את התקלה!

תנסה לפחות לברר את קוד של השגיאה שהם כל הזמן מאפסים אותו, כדי שיהיה כיון..

2) אין לי מאזדה אבל אצלי ביונדאי גם יש הרגשה קטנה של מעבר מ 1 ל 2 שההרגשה הזאות אינה קיימת בשאר ההילוכים, ואין שום בעיה בגיר.

פורסם

תודה, יש עוד תגובות?

אגב שמעתי שאפשר לשדרג תוכנה של גיר שאמורה לטפל בקפיצות בין הילוכים. אפשר יותר מידע על זה איך עושים איפה וכמה?

בברכה.

פורסם

יש לרכב בעיות וצריך לבדוק במוסך לגבי עלויות.

אין דבר כזה סתם.

אם הרכב נסע הרבה במרכז זה אומר בלאי הילוך 1.2.3

פורסם
שלום רב חברים.

היום ראיתי רכב מסוג מאזדה 3 שאני מעוניין לקנות אצל מישהו שעובד איתי. נתמקד בשתי דברים מדאיגים שהבחנתי ברכב.

1. נורית "תקלת מנוע" דלוקה (לא הרגשתי שום עבודה לא סדירה של מנוע), לאחר ששאלתי את בעל הרכב נאמר לי שזה כבר קרוב לשנתיים נדלק מידי פעם ולאחר איפוס על ידי מוסכניק נדלק לאחר זמן מסוים שוב. על פי המוסכניק הסיבה להדלקת הנורה: לא מובנת (מדובר במוסך מורשה).

2. בזמן נסיעת מבחן ניסיתי להאיץ בצורה חזקה והרגשתי העברת הילוכים בין הילוך 1 ל 2 לא חלקה (הרגשה של נפילה ברגל) למשל ביונדאי i30 שנהגתי לא מזמן ההעברה היתה חלקה הרבה יותר.

שאלות:

1. מה גודל האסון של נורית "תקלת מנוע", האם יש סיכוי שמדובר בסה"כ על מגע רופף באחד החיישנים? האם יש טעם לקנות רכב עם בעייה כזאת?

2. אשמח לקבל תגובות מבעלי המאזה האם זה קורה אצליכם? האם זה תחילה של גיר מת?

הק"מ של רכב הוא 124 אלף (הרבה נסיעות במרכז )

בברכה.

נורית check engine יכולה לדלוק בגלל מספר סיבות.

ניתן להתחבר לסקנר ולוודא תקלה.

בין היתר הנורה יכולה להידלק בגלל פקק דלק דפוק.

פורסם

היי, לגבי הגיר, הייתה אצלי את אותה התופעה, עדכון גרסה פתר את הדפיקה הזאת. לגבי הנורת מנוע שווה לבדוק את זה, כי דברים כמו חיישן חמצן או נקישות במנוע יכול לעלות לא מעט כסף

• תוכן חדש...