Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיגי RADAR מיוצרים באינדונזיה.

הם לא זולים יחסית.

עדיף לקנות צמיגים של חברה יותר מוכרת.

לאיזה רכב?

לגבי הצביעה, יצא יפה, אבל חבל שלא הורידו את כל המשקולות והונטילים...

שים תמונות של הג'אנטים מורכבים על הרכב בסוף התהליך.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי היית צריך להתעניין בצביעה באבקה. התוצאה נראית לא רעה בכלל אבל יקר לדעתי. צבעתי רביעיית ג'אנטים ברזל באבקה במחיר נמוך יותר כולל ניקוי חול והכנה לצבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי הרכב הוא שברולט אפיקה שנת 2009 צבע שחור והכי מפואר. אני מגדיל מידה מ16 ל17, מידה מדויקת הולכת להיות 205/50/17. הציעו לי את הצמיגים RADAR סט של 4 במחיר 1600 ש"ח כולל הכל (איזון והרכבה).

פורסם (נערך)

לפי המידע באתר שלהם הצמיגים אכן מיוצרים באינדונזיה, אבל הם חברת בת (לכאורה מותג דגל) של חברה שיושבת בסינגפור.

בכל אופן, לא מצאתי להם תיוג אירופאי, אבל לפי תיוג UTQG הם דווקא אמורים להציג אחיזה טובה.

הוא גם מקבל ביקורת טובה באתר הבא (אם כי 3 תגובות לא ממש מספיקות כדי להעיד):

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Radar/Verenti-R6.htm

אגב, אתה בטוח שמדובר במידה הנכונה ולא ב-215/50R17 91V?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

יכול שזאת המידה שציינת אני לא זוכר בדיוק. אני גם ראיתי דעות חלוקות על הצמיגים, השאלה האם כדי לקחת אותם או לחזור לGOODYEAR כמו שיש לי עכשיו?

פורסם

באופן אישי, הייתי בוחר בחברה מוכרת יותר ו"בטוחה", למרות העלות הגבוהה יותר הכרוכה ברכישה שכזו.

(גם לגודייר יש דגמים עדיפים יותר או פחות).

פורסם

ce90cd82271784e25b4f478703a0050d.jpg

זאתי כרגע תמונה מהיום אחרי ההרכבה, 2 דקות אחרי זה כבר הייתי בטסט לקבל אישור על הגדלת המידה. עשיתי גם כיוון פרונט. חייב לציין שיש הבדל בנסיעה, בסיבובים האוטו פחות נשכב והכביש יותר מורגש (כמו יפנית). בסופו של דבר הכל כמעט יצא לטעמי.

• תוכן חדש...