Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חבר מחפש נואשות..

אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת כאלה מיבואן רשמי ויש להם במלאי, שיצעק..

תודה!

עריכה אחרונה על ידי kramerica
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כמוני כמוך.

עברתי כל חנות וכל חברה גדולה אפשרית. אין בשום מקום אייפונים כלל. רק באורנג' נשארו מלאי של אייפונים 16 ג'יגה או 128 ג'יגה בודדים אם זה עוזר...

אגב, כשביקשתי מהבחור באורנג' שיוציא לי את ה-6 הרגיל ואת הפלוס להתרשמות של הגדלים הוא הוציא מהמעבדה 2 מכשירים, שאלתי אותו אם אלו מכשירים של לקוחות שהגיעו לתיקון / שמיועדים לתצוגה, הוא ענה שלא.

איזה סיבה יש להם לפתוח אייפונים?

עדיין פותחים בחברות הסלולריות את המכשירים ומכניסים להם כל מיני אלמנטים פרסומיים (אפליקציות של החברה, שירותים וכד')?

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
עדיין פותחים בחברות הסלולריות את המכשירים ומכניסים להם כל מיני אלמנטים פרסומיים (אפליקציות של החברה, שירותים וכד')?

אף הם לא פותחים ומכניסים אלמנטים פרסומיים.

אם הלקוח מבקש לבצע אקטיבציה של המכשיר בזמן הרכישה ייתכן שבשלב זה חיבור של הטלפון למחשב של המוכר מותקנת אפליקציה של החברה שממנה רוכשים את המכשיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אאל"ט בכל מקרה מכניסים לקופסת המכשיר עלונים על קרינה בלתי מייננת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הסר דאגה מליבך, האייפונים מהמעבדה של החברה בלבד.

יש להם כבר מלאי של עשרות כבר כמה שבועות (מביאים למכלים לפני שיתנסו).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני הייתי באילת ביום שלישי שעבר כי חבר שיגע אותי לבוא איתו לחפש אייפון,

עברנו 9 חנויות בשום חנות לא היה,ואם היה זה היה רק 16 גיגה או אייפון 6 פלוס 128..

בחנות אחת היה מלאי של 6 64 גיגה אבל המחיר היה מוגזם...

Vw Polo GTI

פורסם

נראה לי שישלאפל קטע עם להעביר למלאי החברות מעט מכשרים ממה שצריך, אני זוכר שביום ההשקה מנהלת השיווק אמרה שיש מלאי מוגבל ושכדאי להזדרז.

אני זוכר שאותו סיפור היה עם האייפון 3 ו4 .

זה קטע בשיווק. ליצור תחושת מחסור. היה פרק כזה בסאות פארק.

פורסם

אני בטוח שמאוד מעניין את מנכ״ל המכירות של אפל מה קורה בישראל.

שום שיווק, עניין של סדר עדיפויות, ואנחנו בתחתית הרשימה. במדינות בעדיפות גבוהה יותר אין שום בעיה.

פורסם

בחנות בה אני עובד נמכר כל המלאי ביומיים (500 יח' של אייפון 6 ואייפון 6+ בכל הצבעים והגדלים). לאחר יומיים הגיע עוד מלאי כפול וגם הוא נגמר תוך שלושה ימים.

הדבר הזה נחטף ולא משנה איזה מחיר תשים לו. משהו מדהים הקהל הישראלי. יש לציין כי האייפון 6 באמת נראה מדהים, לעומת האייפון 6 פלוס שעשו אותו מפלצת. המסגרת שלו כ"כ גדולה שהופכת אותו להיות בגודל של נקסוס 7. - ואני בעל G3 ככה שרגיל למסכים גדולים.

פורסם
אף הם לא פותחים ומכניסים אלמנטים פרסומיים.

אם הלקוח מבקש לבצע אקטיבציה של המכשיר בזמן הרכישה ייתכן שבשלב זה חיבור של הטלפון למחשב של המוכר מותקנת אפליקציה של החברה שממנה רוכשים את המכשיר.

אם תזכר, במכשירים יותר ישנים ישנם לוגואים על המכשיר ובמסכי פתיחה / כיבוי עם לוגו של המפעילה, בנוסף לאפשרויות בתפריט שמכילות אופציות של החברה בלבד (רינגטונים, דף בית באינטרנט, פורטל סלולרי).

זו היתה הכוונה שלי. עדיין עושים דברים כאלו?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
יש לציין כי האייפון 6 באמת נראה מדהים,

פעם הייתי עם מי שהיתה אז זוגתי במערת נטיפים גדולה באיטליה.

עברנו דרך כל מיני סלקטיטים עם שמות, לפי מה שרואים בהם. אחד היה "המדונה והילד", בשני רואים את הפנים של ישו וכו'...

ואז זוגתי לוחשת לי על האוזן: "כל מה שאני רואה בעמודים האלו זה: "זין, זין, זין... בכל מיני גדלים".

זה מה שאני רואה בסלולרים.

כלומר, לא זין, סתם מסכים בכל מיני גדלים.

לפעמים עם עוד/פחות כפתור ולפעמים קצת בצבעים.

וזהו.

בכאלו מאותו דור/רמה... באמא שלי, אפילו לא רואה הבדלים בולטים בתצוגה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נראה לי שישלאפל קטע עם להעביר למלאי החברות מעט מכשרים ממה שצריך, אני זוכר שביום ההשקה מנהלת השיווק אמרה שיש מלאי מוגבל ושכדאי להזדרז.

אני זוכר שאותו סיפור היה עם האייפון 3 ו4 .

זה קטע בשיווק. ליצור תחושת מחסור. היה פרק כזה בסאות פארק.

אפל הולכים למכור השנה אייפונים 6 \ 6+ בכמויות מטורפות.

בחנות בניו יורק חודש אחרי שיצא הטלפון עדיין עמדו אנשים בתור.

אין פה משחק, אין מספיק טלפונים.

ואין אייפון 6 שחור.

יש כסף, זהב, space gray

אייל

פורסם

גם האייפוניסטים שהיו בעבר נגד הגדלה של המסך כבר חיכו לזה. הם היו ממש צמאים לזה. אם עד היום החלפת אייפון הייתה בעצם שדרוג מעבד או תוכנה, היום כשאתה משדרג אתה ממש מקבל מוצר חדש שנראה אחרת וזה מה שמושך את הקונים אל המוצר הזה. כשאני שואל בחנות בה אני עובד "מדוע אתה משדרג" הרבה מהתשובות הם "אני מקבל מוצר חדש בניגוד לעבר. מסך גדול, עיצוב שונה" ופה אני חייב להסכים איתם. היום באמת יש סיבה לקנות אייפון.

*את זה אומר מי שהתנער מאייפון מאז תקופת הגלקסי 1 בכח מחיר.

פורסם
אם תזכר, במכשירים יותר ישנים ישנם לוגואים על המכשיר ובמסכי פתיחה / כיבוי עם לוגו של המפעילה, בנוסף לאפשרויות בתפריט שמכילות אופציות של החברה בלבד (רינגטונים, דף בית באינטרנט, פורטל סלולרי).

זו היתה הכוונה שלי. עדיין עושים דברים כאלו?

לא, אבל תמיד תוכל להוריד אפליקציה של חברת הסלולר עם השטויות שלהם.

שוב פעם אם אתה קונה את המכשיר ומבצע אקטיבציה לבד אז אין שום דבר שהם יוכלו להתקין לך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...