Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק עדין פלוס ותחסוך יותר מ-200 שקלים בחודש. סרטים תוריד באתרים שמציעים חינם אין כסף הורדות.

במקום לשתות מים מינרליים תעבור לשתות מי-ברז.

במקום לנסוע ברכב עדיף באוטובוס או אופנעים במידה והדבר אפשרי.

ואיפה אני אראה מכבי כדורסל ב-HD?

אני שותה מי ברז.

באוטובוס אני נוסע למרכז תל אביב, בעונה הלא חמה.

אופנוע - הסיכון הבריאותי לא שווה את החיסכון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

aka77 - בדוק את החיוב בכרטיס האשראי. אני קיבלתי את הMoto G 2014 לפני כשבוע, עלה לי 886 ש"ח (כולל משלוח ומיסים, באמאזון צרפת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ואיפה אני אראה מכבי כדורסל ב-HD?

אפשר לוותר על הפינוק כמו שאני וויתרתי על ערוץ המדע/נשיונל ג'יאוגרפיק וחסכתי 200 שקלים כול חודש.

איזה כייף לי :)

פורסם

על כל נוט 4 שנמכר נמכרים 10 אייפון 6

תקראו עד כמה המצב של יצרני האנדרואיד גרוע אחרי שיצא אייפון 6

http://bgr.com/2014/10/30/iphone-6-6plus-vs-galaxy-note-4-sales/

כן רק שאייפון 6 ו-6+ הם מתחרים לא רק של סמסונט נוט 4 אלא גם של נוט 4 אדג', S5, S5 פלוס ועוד כמה מכשירים, כך שצריך לחבר הכל ביחד בשביל לקבל תמונה אמיתית.

ובלי קשר, קרא מבחנים השוואתיים בין ה-6+ לנוט 4, בלא מעט מהם הסמסונג דווקא מנצח...

בכל מקרה, המקרה של האייפון באמת לא מובן. כזה טירוף והתנפלות, גם כיד שנייה, זה משהו שצריך לחקור ולפרסם עליו מחקרים מקיפים על תופעת העדר האנושית.

כל הכבוד לאפל על שהצליחו לייצר לעצמם כזה אקו-סיסטם שיתפוס אנשים ויכלא אותם במגדל השן (עלק) האפליסטי, כך שיותר יכאב להם לעזוב מאשר לשדרג הלאה. כמובן שהם מוסיפים לזה טכניקות נבזיות כמו האטה של המכשירים הישנים, to seal the deal :-P

בשנים האחרונות אפל עושים בחוכמה עם יציאה של מכשיר חדש - הם נותנים לו לפחות תכונה אחת משמעותית שתגרום לאנשים לשדרג. בין 4 ל-4S אני לא חושב שהייתה כזאת, אבל בין 4S ל-5 הוגדל המסך, בין 5 ל-5S התווסף זיהוי טביעת האצבע ובין 5S ל-6 הוגדל המסך שוב.

אבל האמת, עבור רוב האנשים falou צודק לגמרי, הם לא משתמשים בחצי ממה שהמכשיר יכול לספק, אבל עדיין חייבים לשדרג לגרסה הבאה ויהי מה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את זה שאנשים יושבים בתוך "אקו-סיסטם" שמסדר להם הכל - אני מבין. זה נוח. יש בזה יתרונות מעשיים.

את זה שאנשים שלא עושים יותר מלדבר, לסמס ולשלוח קובץ פעם בשנה, קונים מכשיר בפי 3 יותר כסף ממה שהם צריכים ו/או משדרגים פעם בשנה... את זה אני לא מבין.

כלומר, אני מבין למה זה קורה (קורבנות שיווק), אבל אני שונא שאני מוצא את עצמי במקום הזה, שעבדו עליי.

(וכמובן שכמה מידידי הקרובים הם כאלה וגו').

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...