Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה כדאי להשקיע ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אנחנו מעוניים לקנות רכב יד 2 שכמובן יענה על הקטריונים הבאים:

1. בטיחות

2. חסכון בהוצאות (כמה שפחות מוסך, דלק וכד')

3. אמינות

4. כל שאר הדברים שכולם רוצים...

ב"ה אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לקנות רכב שנת 2012 באיזה 65,000 שקל אבל ממש לא אכפת לנו לנסוע על רכב שנת 2008 (או כל שנה אחרת) שעולה איזה 30,000 ש"ח פחות (ולחסוך לדירה שאולי נזכה לקנות מתישהו..)

הבעיה שאנחנו לא יודעים כמה צריך להשקיע ברכב על מנת לקבל משהו באמת טוב שעונה על הקרטריונים.

לנו (אשתי ואני) אין שום מושג ברכבים בכלל, לכן ממש נשמח לקצת הסבר:

- מה ההבדל בבטיחות, תחזוקה, דלק, ירידת ערך (בין השנים השונות)

- אם יש את הכסף, אז האם כדאי לייעל אותו ברכב יותר חדש או שזה בגֶדר פינוק וחבל על הכסף..

תודה רבה !

עריכה אחרונה על ידי AsfK
פורסם

ברוכים הבאים לפורום. אני לא אמליץ כרגע על אף רכב אבל אני ממליץ לכם לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי, זה יעזור להתמקד בדרישות מהרכב שזה הכי חשוב בעצם.

ברגע שתכינו "רשימת קניות" יהיה לכם הרבה יותר קל לבחור.

תקראו, תעלו לכאן את הדרישות ונעזור לכם עם הבחירה הטובה ביותר :).

יש ילדים? אין ילדים? כמה ק"מ נוסעים בשנה? מה אופי הנסיעות? חשוב לבדוק עוד הרבה פרמטרים ולכן אני מתמקד על הדרישות מהרכב.

פורסם

מגאן II 2008-2009 יכולה להיות בחירה טובה, ישאר לכם הרבה עודף, בתמורה תקבלו רכב בטיחותי, עם 5/5 כוכבים במבחני הריסוק, רכב נוח ומרווח, האמינות בשנתונים האלו כבר טובה, מבחינת צריכת דלק היא לא מצטיינת לטובה אך גם לא בולטת לרעה. חשוב לחפש אחת עם היסטוריית טיפולים מסודרת + אחת שעברה טיפול טיימינג.

יונדאי i30 או i20 גם יכולות להיות בחירות טובות. יקרות יותר מהמגאן, גם כן בטיחותיות, מאובזרות היטב, נוחות הנסיעה פחות טובה מהמגאן. ב30 אלף ש"ח לא תמצאו כלום, אבל באיזור 45-50 אלף ש"ח אפשר למצוא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור, אנא תן דוגמאות של מכוניות מקבילות למגאן שהצעת (שהיא אכן אחת הקניות היותר טובות מכל הבחינות, לטעמי), שצריכת הדלק שלהן טובה יותר? כמו שאני מבין ממשתמשים ברכב כזה הוא חסכוני מאוד (15 ק"מ/ל' בממוצע בנהיגה מתחשבת).

האם זה לא נכון? מי חוץ מקורולה רובוטית תהיה חסכונית יותר?

תודה

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

1:15 ממוצעת? אולי על גרר כמו שאמרו פה פעם :roll:

זה רכב משפחתי עם מנוע 1.6 וגיר אוטומטי מסורס לגמרי,

אין סיכוי שהוא יעשה יותר מ1:10, לכל היותר 1:11 בעיר ומשולב יותר מ1:13 וגם זה סביר להניח די הגזמה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בכדי להגיע לצריכת דלק כזו תצטרך לרכוש רכב היברידי, לדוגמא פריוס, סיוויק הייבריד וגאז היברידית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רדזון - או רכב טורבו דיזל כמו אוקטביה TDI, ג'טה TDI, מגאן או פלואנס DCI.

גם הונדה אינסייט יכולה להתאים בקטגוריית ההיברידיות.

פורסם

בתקציב הזה מדובר ברכב דיזל שנושק ל-200K ק"מ, אני דיי בטוח שהוא לא יצליח לענות על סעיף האמינות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה רבה לכולם על כל התשובות!!

הרכב מיועד לנסיעה עירונית כשעה ביום סה"כ (כולל עליות וירידות, י-ם)

ופעם בחודש נסיעה בינערונית (י-ם - נתניה / י-ם יבנה)

תודה שוב!

אסף

פורסם

לדעתי, יונדאי I20/פיאט פונטו גרנדה יספיקו בהחלט. אתם זוג צעיר ואתם יכולים להסתדר עם רכב סופר מיני מרווח עד 30-35 אלף ש"ח, גג 40.

בהצלחה,

איתמר.

• תוכן חדש...