Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה של רכב עד 28K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרישותי מהרכב הן:

+ נסיעות לרוב בין עירוניות ככה שיוצא ממוצע שבועי כ 500 קמ'

+ צימצום בהוצאות טיפול אמינות

+ נוחות סלון

+ קומפקטית/משפחתית קומפקטית

+ דיזל וחיסכונית

+ ידני

נטייה לכיוון של קיה סיד, פיאט פונטו, יונדאי i20-30, סקודה פאביה... נא עזרו לי לצמצם את הרשימה

פורסם
מקפיץ עזרה בבקשה

בוקר טוב,

היונדאי והקיה לא נכנסות לתקציב אלא אם תמצא אחת גמורה וזה לא ישתלם לך.

הפונטו לא משפחתית אלא סופר מיני.

האופציה שאני חושב שהכי תתאים לך אם אתה נוסע הרבה ק"מ בתקציב הזה אך ורק רנו מגאן דיזל ידנית.

יש פה חבר פורום בשם lesles הוא סטודנט ומחזיק ברנו מגאן דיזל ידנית שגמעה מעל 320 אלף ק"מ והוא מאוד מרוצה ממנה (והרכב עוד היה של חברה, יצא לי גם לראות את הרכב).

פורסם

אם אתה מתכנן להישאר עם הרכב הרבה זמן (4-5 שנים), אז במגבלות התקציב הנ"ל אפשר גם לשקול רכישת רכב במסגרת עסקת מימון וכך תוכל לקבל רכב משנתון גבוה יותר עם אחריות ופחות בלאי.

במידה ותרצה להישאר עם הרכב פחות זמן (2.5-3 שנים), אפשר לשקול את מודל הליסינג הפרטי הזה.

בהצלחה

פורסם

גיל, הבחור ייסע 500 ק"מ בשבוע. השאלה עם אין הגבלת ק"מ בעסקת ליסינג פרטי שהצעת?.

אני זוכר שביררתי על ליסינג פרטי מאחת חברות הליסינג ואמרו לי שיש קנס על כל קילומטר אם אני חורג מ 15K בשנה (והוא בטוח יחרוג, ובהרבה).

פורסם
גיל, הבחור ייסע 500 ק"מ בשבוע. השאלה עם אין הגבלת ק"מ בעסקת ליסינג פרטי שהצעת?.

אני זוכר שביררתי על ליסינג פרטי מאחת חברות הליסינג ואמרו לי שיש קנס על כל קילומטר אם אני חורג מ 15K בשנה (והוא בטוח יחרוג, ובהרבה).

בעסקת הליסינג פרטי הספציפית הזו ישנה הגבלה של 20K לשנה עם עלות לכל ק"מ נוסף (משתנה בהתאם לסוג הרכב).

במסגרת העסקה ניתן גם להרחיב את כמות הק"מ מראש ל 25K ו 30K בעלות נוספת (גם משתנה בהתאם לסוג הרכב).

פורסם

יש לי כרגע 30000 שח במזומן לרכישת רכב אני רוצה לשים את הכסף הזה על הרכב ולא להמשיך לשלם חודשי.

ראיתי הרבה רכבים בסכום הזה והיו כאלה שהם מוניות הבנתי שיש 8000 שצריך לשלם על העברה לבעלות פרטית.

כמו כן כרגע כמעט כל דגם יתאים לי כל עוד הוא עונה על הצרכים אשר הזכרתי לעיל.

פורסם

מצאתי רנו מגאן 1.5 שנת08 265קמ ב 23K

מה אני צריך לבדוק ברכב שכזה?

ויש גם סקודה פאביה קומבי TDI 1.9 שנת07 ב27K

שאר הרכבים אותם אני הולך לראות זה רנו קנגו וסיטרואן ברלינגו

פורסם

לא הייתי ממליץ לך על מסחרית אם אין צורך, עדיף רכב פרטי כי הוא יהיה נוח יותר.

ממליץ לך להחליף כמה מילים בהודעה פרטית עם lesles.

לבדוק - כמו כל רכב- שכל המכלולים עובדים, לבדוק היסטוריית טיפולים ולבדוק שיש קבלות (או תיעוד במחשב) לטיפולים.

ממליץ לך גם לעיין במדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

פורסם

לך על המגאן, אל תחשוב פעמיים, תעשה בדיקה כפולה, גם במכון וגם במוסך רנו, ציין במפורש שאתה מוכן לשלם על השרות (גש אליהם עם תוצאות הבדיקה במכון).

אם היא מטופלת טוב, יש הסטוריה מלאה והרכב שמור - זו קנייה מעולה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...