Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך ecocontact5 בהזמנה הופך לecocontact3 בהרכבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מביא לכם את הסיפור שלי מהבוקר, טרי מהתנור.

לאחר מחקר קטן הוחלט לבחור ברביעיית Continental EcoContact5 דרך tyres4u במחיר של 355 שקל כולל מע"מ. לאחר יומיים שאף אחד לא התקשר אליי החלטתי להרים טלפון לפנצ'ריה הנבחרת - צמיגי גיסים, בהרצליה.

אמרתי לבחור בטלפון את הדגם המדוייק והמידות, ובגלל שהיה עסוק, שלחתי לו את אותו המידע גם ב-SMS לבקשתו כדי שיבדוק לי.

בסופו של דבר לדבריו הצמיגים זמינים במלאי והמחיר הוא 360 שקל לפני מע"מ. כשנשאל למה ההפרש אמר שזה וונטיל איטלקי ומילוי חנקן במקום אוויר אבל אם אני לא רוצה אז אפשר לפי המחיר באתר. פה חשדתי, הרי הקטע עם הוונטיל זה טריק שגרתי שהולך פה. אבל בגלל שלא הצלחתי למצוא את הצמיג בשום מקום אחר (בדיעבד פה הייתי צריך לחשוד פעם שניה), החלטתי ללכת על זה.

היום בבוקר הגעתי לפנצ'ריה, שם את האוטו על המגבה, מורידים את הצמיגים הישנים, מביאים את החדשים ו... זה דגם אחר :shock: (EcoContact3).

פה התחילו תרוצים מקוריים שרק השתבחו ככל שהזמן עבר - שאני אמרתי לו ecocontact3, שהזמנתי באתר ecocontact3, שאין בכלל את הדגם הזה במידה הזו, שהוא מקבל בהזמנה רק מידות ללא דגם בלה בל בלה.

בקשתי שיחזירו לי את המקוריים ועפתי משם. לשם אני לא חוזר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין, לפני כ-3 שנים גם אני ביקרתי פעמיים ב"צמיגי הגיסים" (פעם ראשונה, ואחרונה). הבטיחו מותג כלשהו וניסו להרכיב לינגלונג במקום.

:turn-l:
פורסם

סליחה על הבורות.

אני מכיר ונטיל שרדר שהוא גרמני ומיועד לרכבים ואופניים.

אני מכיר גם ונטיל פרסטה שהוא צרפתי ומיועד רק לאופניים.

מה זה ונטיל איטלקי?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

למרות שיש לי את את ה3 ואני ממש מרוצה מהם כבר שנתיים ולמרות שאין הבדלים גדולים בין ה3 ל5 (השוואה בתמונה), זאת חוצפה להציג משהו אחד באתר ובמכירה לתת משהו אחר.

ContiEcoContact 3 vs ContiEcoContact 5.png

פורסם
סליחה על הבורות.

אני מכיר ונטיל שרדר שהוא גרמני ומיועד לרכבים ואופניים.

אני מכיר גם ונטיל פרסטה שהוא צרפתי ומיועד רק לאופניים.

מה זה ונטיל איטלקי?

זה ונטיל שהוזלין כבר מרוח עליו, ready to use.

הכי טוב ונטיל תימני !

מולקולה אחת של אויר לא תצא ממנו

:lol::lol::lol:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אפשר אולי אויר איטלקי בתוספת מחיר?

גם האקו 3 הוא צמיג ראוי ואני מרוצה ממנו מאוד במגאן שלי, אבל האקו 5 ראוי יותר. התנהגות המוכר ראויה לכל גנאי

פורסם

לצערי זה מה שהולך עם ההזמנות מאינטרנט, אגב תחשוב שהמון אנשים שמבינים פחות היו שמים את הונטיל ה"איטלקי" ולא היו כלל שמים לב על דגם הצמיג.

הכי טוב זה להגיע פיזית, לאמת דגם ולסגור לפי זה.

פורסם

אכן כן בעולם מתוקן (או במדינה מתוקנת)אתה מזמין באנטרנט האתר מוודא מלאי מול הספק אתה מגיע ומתקין בדיוק מה שהזמנת.

אבל בגלל שזה לא המצב אצלינו . מה שאני עושה זה מדפיס את הצעת המחיר מהאתר מטלפן מוודא מלאי ופיזית נוסע לספק מוודא את סוג הצמיג ותאריך הייצור. ורק אז מתקין ואחר כך משלם.

דא התקנתי אתמול את conti 3 196.65.15 ב340 שח . אני חושב שזה תמורה טובה מאוד למחיר.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...