Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין הסיטיגו למיקרה החדשה, רכב לנסיעות בין עירוניות לעבודה כל יום בערך 120 ק"מ על כביש החוף.

למרות שהמיקרה היא סופר מיני עדיין המנוע זהה.

הדגמים שאני מתלבט בניהם הוא המיקרה 1.2 ויזיה ידנית עם חלונות חשמל אחוריים.

לעומת הסיטיגו 1000 ליטר הדגם הבסיסי הידני.

אשמח לשמוע חוות דעת על טיפולים, עלות אחזקה, בעיות וכל דבר שתוכלו לספר לי על הרכבים.

תודה,

אלעד

פורסם

מקריאה בפורום, המיקרה עדיפה.

אבל אם כבר להשוות אז בין המיקרה 1.2 לסיטיגו 1.2, ולדעתי המיקרה היא לא סופרמיני

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

המיקרה הין בין סופר מיני למיני.

אין סיטיגו עם מנוע 1.2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המיקרה הין בין סופר מיני למיני.

אין סיטיגו עם מנוע 1.2.

אופס התבלבלתי עם פיקנטו 1.25

פות"ש

הסיטגו במבצע היא עם 60 כ"ס ולא 75 (אותו נפח מנוע). לתשומת לבך.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לדעתי המיקרה בחירה טובה יותר, היא חצי קטגוריה מעל הסקודה, מנוע חזק יותר, אחריות ארוכה יותר, מאובזרת יותר, איכות בניה גבוהה יותר, גימורים טובים יותר, טיפולים אמורים להיות זולים יותר, מרווחת יותר גם כן, מזגן נורמלי ולא המזגן המצחיק שיש בסקודה עם התריס האמצעי שמכוון לתקרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמו שרשמו מעלי, אין מה לעשות השוואה בין הדמים. המיקרה קטגוריה מעל וטובה בכל פרמטר מהסיטיגו, צריכת דלק, מרווח פנים, אבזור, אחריות.

דרך אגב, 120 ק"מ לכל כיוון?

אולי כדאי לשקול רכב דיזל או היברידי.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

מסכים שכדאי לשקול רכב חזק יותר מאשר השתיים האלה לנסיעות האלה. לא שהן לא יצליחו, אבל זה עדיין הרבה. הריו דיזל גם אופציה טובה לדעתי, היא מסוג המכוניות שיותר חסכוניות בדלק ומשום מה לא הרבה מודעים לזה. האבזור של הרכב דיי פשוט, אבל עדיין טוב ומספק.

פורסם

מה פשוט בריו? אני לא מבין, מה כולם מתלוננים?

אבזור בטיחותי מלא, יש מערכת מקורית עם שליטה מההגה, אבזור חשמלי מלא, יש בחלק מהדגמים גם בקרת שיוט, פנסי ערפל וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

120 זה הרבה. בהנחה שתעשה את זה 5 פעמים בשבוע, כפול 4, רק זה כבר יוצא לך 24 אלף בשנה, ותוסיף נסיעות בעיר, נסיעות של סופ"שים ונסיעות של טיולים ואתה מגיע להמון. אז או שתנסה להשיג דלקן מהעבודה, או שתיקח באמת דיזל. אם אתה בכל זאת מתכוון לקחת רכב בעצמך, הייתי מחפש רכב קצת חזק יותר מהקטנות שאמרת. הריו היא באמת טובה (ואכן מאובזרת, במיוחד בגרסה המפוארת שלה), ואם אתה לוקח את הדיז, אז בכלל מעולה... תשקיע ברכב, כי אתה הולך להשתמש בו המון(!).

• תוכן חדש...