Jump to content

Asher82

  • הודעות

    32
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Asher82

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

5

מוניטין

  1. היי מחפש המלצה לרכב משפחתי, בטיחותי, אמין, תחזוקה זולה ככל שניתן ואם אפשר גם מהנה לנהיגה - בסדר הזה. תקציב עד 70 אלף, עדיפות לרכב בן עד 4. נסועה שנתית: 15-17 אלף בדרך כלל נסיעות עירוניות אבל צריך להיות נוח גם לנסיעות ארוכות יותר למשפחה של 4 נפשות הורים ושני ילדים 5 ו10. תודה!
  2. תקציב עד 100. אין עדיפות לגובה. נדיר שיהיה מצב שיסעו 5 יחד.
  3. שלום, מבקש המלצה לרכב בנזין קטן 5 מקומות ישיבה לאישה מבוגרת. נסועה כ10K בשנה. אין דרישות מיוחדות מלבד אמינות, בטיחות וסולידיות. הכיוון הוא לרכב יד 2 בן שנתיים -שלוש לכל היותר. תודה
  4. קשה לי להאמין שמדובר בלכלוך כי החלביות הזו אחידה אבל אולי. החשד שלי זה שהשימשה/הציפוי שעליה באיכות ירודה. בכל מקרה תודה רבה, אנסה את הרעיון עם משחת השיניים.
  5. בלי שום חומר מטלית ומים
  6. היי, אני מחזיק גולף 2016. עקב סדק בשמשה הקדמית השתמשתי בשירות הביטוח שמשות והחלפתי לשמשה לא מקורית אך כן עם תו תקן. לאחר זמן קצר יחסית, כמה חודשים אןלי שמתי לב שהשמשה נהייתה פחות שקופה, חלבית כזו באופן שמורגש במיוחד בנהיגה בשעות השקיעה כאשר יש מצבים שאני ממ בקושי רואה משהו. עצות מה ניתן לעשות? תודה
  7. מצברי רחובות. בסוף לאור התשובות שקיבלתי כאן אכן הלכתי על מצבר SS 70 אמפר AGM. תודה לכולם!
  8. לא עשיתי שום דבר אבל המערכת פשוט לא עבדה. הבחור שהתקין לי את המצבר הרגיל אמר לי שהסמל של הS/S יופיע ככבוי אבל אני פשוט אמור להתעלם מזה
  9. היי, יש לי גולף 2016 TSI. המצבר מראה סימני גסיסה ואני רוצה להחליף אותו. לפני כשנתיים החלפתי את המצבר שהיה Start Stop למצבר רגיל 62 אמפר והוא עבד לי מצוין, כמובן ללא הפונקציה של הStart Stop שהיא מיותרת עבורי וכמו כן עקב פער מחירים של כ800 ש"ח. כיום לאחר שנתיים פחות חודש המצבר גמור ואני רוצה להחליף לחדש. היתי בחנות מצברים שסירבה לתת אחריות מכיוון שלטענתם מצבר רגיל לא מתאים לרכב. השאלות שלי: 1. האם יכול להגרם נזק לרכב כתוצאה מהתקנת מצבר ללא המערכת הזו? 2. האם זה יכול היה לגרום לכך שאורך החיים שלו היה קצר יחסית? אולי כדאי לציין שהרכב עמד ללא התנעה כשלושה שבועות לאחרונה בגלל שהייתי בחו"ל וכשבאתי להתניע אותו הייתי צריך להשתמש בכבלים. 3. האם יש המלצה למקום בו אוכל לרכוש מצבר רגיל ושתינו לי עליו אחריות? תודה מראש.
  10. עברתי, תודה לכולם! ְ
  11. היי, מעוניין להעביר היום טסט. שני הצמיגים הקדמיים במצב טוב עם מעט יובש בצדדים. האם עובר טסט במצב כזה? מצרף תמונה. תודה!
  12. עדכון: דיברתי עם מוסך רון וגם עם אופיר, שניהם נתנו הצעת מחיר כמעט זהה של פחות מחצי(!) ממה שקיבלתי במוסך צ'מפיון. וואו. כנראה אלך על אופיר הפעם הזו. תודה רבה לממליצים, תבורכו!
  13. צודק, מצורף. חתכתי פרטים מזהים וכד'. אשמח להתיחסות, תודה! hatsaa.pdf
  14. שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר ממוסך יבואן לטיפול 120 אלף לרכב תקין ע"ס 6330 כולל מע"מ. כמעט נפלתי מהכיסא. מדובר בטיפול גדול הכולל החלפת רצועת טיימינג. אשמח להתייעץ לגבי המחיר - האם זה הסדר גודל? אם לא כמה זה אמור לעלות? לא נעול על מוסך יבואן או על חלפים מקוריים, רק רוצה לטפל ברכב כמו שצריך ולקבל המלצות למקום טוב גר באיזור רחובות. תודה רבה!
  15. מה הכוונה? שהבדיקה עולה כסף או שעלול להגרם נזק נוסף?
×
×
  • תוכן חדש...