Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה ניסאן יצאו במבצע למיקרה הידנית שלהם אשר נמכרת ב55 אלף שקל, התלהבתי מהעניין אולם לאחר ביצוע ההזמנה שמתי לב שטופס ההזמנה מצויין כי הרכב משנת ייצור 2016.

התקשרתי ליבואן ומטעמם נאמר לי שאכן הרכב בשנת ייצור 2016 וזה מה שיהיה רשום ברשיון אולם לעניין המחירון מה שקובע זה שנת עליה לכביש ומהבחינה הזו הרכב הינו 2017 לכל דבר ועניין.

יש פערי מחיר עצומים בין מחירון 2017 למחירון 2016 לרכב הנ"ל, מה בעצם קובע?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

מה שירשם ברישיון הרכב במשבצת תאריך העלייה על הכביש הוא הקובע.

אם רשמו 12/16 בעליה לכביש זה אומר חודש דצמבר שנת 2016 ולא 2017 או כל שנה אחרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הקובע הוא תאריך העליה על הכביש.

בכל כלי הכביש שעלו על הכביש מינואר 2008 לא מצויינת כלל שנת הייצור אלא מועד העליה על הכביש בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לידיעתך, לא סתם הרכב זול. זה מלאי של דגם ישן שהם חייבים להיפטר ממנו. כבר יש מיקרה חדשה. יפה וטובה ממנה. אותי היה מבאס לקנות דגם ישן שכבר הוחלף, למעשה...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

אם לדייק לא מדובר במלאי "שהם חייבים להפטר ממנו" אלא במלאי שהם רכשו מהיצרן במחירים טובים בגלל שמדובר בדגם ותיק.

ייצור הדגם המיוצר בהודו ומשווק בארץ עדיין ממשיך. באירופה החל כבר השיווק של הדגם החדש המיוצר בצרפת.

תחושתי היא שבשל בעיות תמחור ישראל תשאר עם הדגם הנוכחי עוד זמן מה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...