Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מסחרית אמינה, 10-15 אלף ש"ח

yoavik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי חברה,

אני מחפש רכב מסחרי סטייל קנגו / פרטנר ושות

מאחר והרכב אמור לשמש כרכב עבודה בתחום מוגדר (בערבה בלבד) עם נסיעות ארוכות בודדות במהלך השנה. החלטתי על תקציב של אזור ה10-15 G! אפילו מצאתי מספר לא מבוטל של רכבים ״יפים״ בתקציב הנל! שאלתי האם ישנו דגם מסויים (שנה) שנחשב אמין יותר מאחרים, מה צריך לקחת בחשבון בבדיקת רכב שכזה, והאם ניתן להניח שמנוע בנזין יהיה אמין יותר מדיזל? כאשר אני מכוון בעיקר ל״אימת״ משאבת ההזרקה והמזרקים!

בקיצור די מבולבל.. וכמובן כמו כולם, ממש לא מעוניין ליפול בפח!

אשמח לתגובות קונקרטיות מבעלי רכבים שכאלה ו/או ממכונאים

תודות.. יואב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי וצערך, אינני איש בשורות (היום).

בתור אחד שחרש את השוק (בדיוק לפני שנה) במצב שלך, בתקציב הזה רוב המכוניות "שבורות". חלקן נראות טוב, אבל מה שקורה מתחת לזה... לא מבשר טובות.

ברלינגו עם מנוע 1.9 יכול להיות התחלה לא רעה בשבילך. החלפים זולים ובשפע, מנוע מוכר, מה שיכול להתקלקל (ויקר יחסית) הוא רק המשאבת סולר. עניין של 1000-1500 לשיפוץ + עבודה. לא אסון בכלל אם תשווה את זה למשאבה סולר מסילה משותפת או רכבים עם טורבו חדישים יותר (שם פוטנציאל התקלות גבוה יותר).

מה שכן, ואתה חייב להבין את זה, אלו מכוניות עבודה שעוברות הזנחה לאורך שנים. אם אתה פדנט, יקח לך לא מעט זמן וכסף ליישר קו ברכב. אם אתה לא פדנט, אתה תשים סולר ותיסע (עד שתתקע - ואז תתקן מה שהתקלקל).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא לא בוחר ברכב מוגדש, אז הוא יכול ללכת גם על קנגו 1.9D, כאלו אמנם היו בצבא (צריך להמנע מהן, לרוב הק"מ אסטרונומי והן נראות מזעזע בפנים), אבל אם יש לך סבלנות אני סבור שניתן למצוא אחת סבירה וליישר קו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה חברה..

אם אני מבין נכון שניכם ממליצים בתור התחלה לוותר על טורבו?

איציק כשאתה מדבר על ״ברלינגו״ הכוונה היא לפרטנר/ברלינגו.. נכון? על אילו שנות יצור מדובר?

דור הקנגו המדובר.. אמרת 1.9d איזו שנת יצור/דגם מדוייק?

ושוב.. דעתכם על מנוע בנזין?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין בשנתונים הרלוונטיים לתקציב שלך שום רכב כזה עם מנוע בנזין למעט רנו קנגו 1.6 אוט'.

היא בגדול מפגינה אמינות טובה, חלק מהן אפילו היו בשימוש פרטי ועבור חיים קצת יותר קלים. אבל אם אין צורך מיוחד בגיר אוטומטי אני לא חושב שהיא עדיפה על הדיזלים.

ברלינוג ופרטנר זה אותו דבר בדיוק. אותו רכב בדיוק ללא שום הבדל, רק הסמל שונה.

מנוע 1.9 קיים עד שנת 2007, השנתונים הרלוונטיים בשבילך הם 2004 - 2007 בערך.

בקנגו מנוע 1.9 קיים עד 2006.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי בתור רכב ראשון את דובלו לאחר שהברלינו והקנגו גם נבדקו,מבחינת מנוע אין מה להשוות הדובלו פשוט משאיר להם אבק,רכב מאוד חזק,גם תא המטען גדול יותר,לי הייתה גירסה עם נפח העמסה של 475 קילו לעומת 615 בשאר והרכב היה די נוח בעיר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה ( יולי?)

לא בדקתי הדובלו, מאחר והפארטנר/קאנגו יש שליטה די מוחלטת בשוק.. זמינות חלקים טובה

ומחירים טובים יותר כך נראה. מה לגבי אמינות כללית של הדובלו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב רובם של מכריי שהחליטו לעשות כמוך - הצטערו על כך צער רב כי גילו שהזול יצא מאד יקר הדגמים הללו הן מכוניות עבודה שחוות חיים קשים ומטתגרים המתבטאים בבלאי גבוה בגיל מבוגר.

יתכן שכדאי להעלות קצת את התקציב ולמצוא ברלינגו/פרטנר בנזין מ2009 שנסחרות ב-25-35K.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה כמו שגליתי שמסחריות בתקציב שלך,שזה אגב היה התקציב שלי ב 2010 לא ממש שמרו,אז התברר שיש סדק במיכל שמשות,אחרי זה תרמוסטט נתפס,התשחרר כבל הארקה וגרם לרכב להשתגע,חיישן קראנק וחיישן גדישה משהו כזה,אני טיפלתי במורשה יבואן אז היה לא זול.

טורבו זה עסק לא זול במידה והוא לא תקין,אבל אחרי שנסעתי על הקנגו וברלינגו ואז על הדובלו,לא היה עח מה לדבר,זה עולם אחר לגמרי.

כך שקח בחשבון שיהיה ישור קו שלא בטוח שזול,לי לא הייתה בעיית חלפים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות

ידעתי מראש שאין לי כוונה להכניס את הראש לטורבו.. הייתי צריך חיזוק מבעלי נסיון! אין לי צורך משמעותי בעוצמת מנוע לא שגרתית לכן ברור לי שהטורבו בחוץ! נכון שהמסחריות בשנתונים האלה הם רכבי עבודה עמוסי קילומטרים.. היתרון שלי הוא שאני לא לחוץ! אני פוסל מראש רכבים של קבלני שיפוצים או אנשי מקצוע ״מלוכלכים״, ואולי זה יפתיע אתכם, מאחר ורב הקונים הפוטנציאלים יתייחסו לזה כיתרון.. אבל לעולם לא ארכוש רכב עם וו גרירה! (אלא אם הותקן אתמול) בקיצור למצוא את אותו רכב ששימש פקידים או סוכנים ״נקיים״.. אני מאמין שישנם גם כאלה!

שוב תודה לכולם על התגובות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיראה כאלה רכבים לרוב לא קנו אנשים לשימוש משפחתי זה רכב עבודה ובכזה תקציב למסחרית,יהיה מאוד לא פשוט למצוא משהו שמור,אבל בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כל המכוניות האלו עוברות התעוללות.

האוטו הקודם שלי (קנגו) לא עבר שום התעוללות, נמכר לפני 5 שנים ב 8000 ש"ח ופרט לקילומטרז' גבוה היה במצב טוב, בהשקעה של 2000-3000 ש"ח אפשר היה להביא אותו למצב תקין 100%.

גם האוטו הנוכחי שלי (ברלינגו) לא עובר שום התעוללות, וגם לא קנגו של חבר שלי ועוד כמה מכוניות כאלה אצל מכרים.

כולם שומרים על המכוניות ומטפלים כמו שצריך. ואגב מרוצים מהמכוניות ולא סובלים מתקלות רבות מידי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...