Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מסחרית אמינה, 10-15 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזבוז כסף. רכב עבודה כ"כ ישן זה רכב למיליונרים.

עדיף שתיגש לחברות ליסינג, תברר איזה מימון אתה יכול לקחת שלא ישבור אותך (נגיד 700-800 ש"ח בחודש) וסע על רכב נורמלי.

קח בחשבון שדיזל עתיק יומין בלי טורבו יבזבז לך יותר כסף בתחנות הדלק לעומת טורבו דיזל מודרני וחדיש + הוצאות אחזקה אסטרונומיות על רכב עבודה ישן ושחוק, כך שגם אם אתה חושב שאתה תחסוך את ההוצאות לחברת המימון, אתה טועה ובגדול.

ברמת העיקרון רכבים כאלה שחוקים הם רכבים שמי שקונה אותם הם או אנשים בעלי גישה למכונאות שיכולים לתקן לבד ובזול, או פראיירים שחושבים שהם הולכים לדפוק את המערכת (והם לא).

פורסם

אני מסכים עם כל מי שנאמר עד כה.

למי שאין גישה, זמן וידיים לטפל ברכב ישן - עדיף שיבדוק את האופציות הפיננסיות שלו ויקח הלוואה קטנה ויקנה רכב בתקציב יותר נדיב.

אם תצליח למצוא ברלינגו במצב ממש ממש טוב, מנוע 2000 סמ"ק, טורבו דיזל, 2006-2007 (07 היתה השנה האחרונה שמכרו את הדגם הזה) - תיקח.

הן נסחרות באיזור 20-25 לאחת שמורה.

אם לא מצאת, תגדיל תקציב ולך לכיוון יוצאת ליסינג (2011) ובדוק מחירים. במחירים האלו יש לך רק אוצפיה אחת: 1.6 טורבו דיזל.

אין ספק שאוטו ישן זה לא לכל אחד. את הישור קו שלי בקנגו התחלתי לפני שנה ואני מרגיש שרק עכשיו אני מסיים אותו :mm_tongue:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הייתי במצב דומה בשנת 2009 ורכשתי ברלינגו 2002 יד 1 פרטית מסוכן מכירות עם 180000 קמ. הרכב היה עם הסטורית טיפולים מלאה במוסך מורשה ונראה חזותי פנימית וחיצונית במצב חדש.

הרכב יועד לרכב שני בבית לנסיעות קצרות יחסית.

אחרי כשנה החלטתי למכור כי בכל חודש היה אירוע קטן שגרר הוצאות קטנות:

מיכל עיבוי מפוצץ שעלותו 80 שקל אבל תקע אותי בכביש.

יוניט קידום הזרקה שעלה 250 שקל.

יוניט לחץ שמן 70 שקל ,אבל שוב מחשש לבעיה קריטית גררתי את הרכב למוסך.

גרמושקות שהכשילו בטסט 200 שקל.

נזילה מפלאנץ מים תחתון,(שוב גרירה). התפתתי לקנות תחליפי שלא התאים בדיוק ונתקעתי(שוב גרירה)הפעם קניתי מקורי+פעמיים נוזל קירור סהכ 500 שקל.....

וכל זאת תיקונים לבד בלי מוסך,תוסיף עלויות עבודה ותוסיף עצבים על תקיעות באמצע שום מקום.....

הרכב נמכר בקלות כי היה במצב נדיר יחסית לגילו אבל נשמתי לרווחה.

פגשתי את הקונה אחרי שלוש שנים והוא החזיק עדיין את הרכב והיה מרוצה ממנו אבל סיפר לי על עוד המון אירועים קטנים שדי טבעיים לרכב בגיל כזה.

בקיצור חפש משהו חדש יותר מליסינג ואת הכסף שתחסוך מתיקונים תן בתשלומים לחברת הליסינג.......

• תוכן חדש...