Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגלת תאומים - סיאט איביזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אמנם עוד יש זמן רב ללידה, אבל רכשתי בחודש שעבר סיאט איביזה FR.

כעת כשאנחנו מתחילים לחשוב על כל דבר כ-"האם מתאים לתאומים?",

הגענו לרכב, ושאלנו את עצמנו, האם תא המטען שלו גדול עבור עגלת תאומים?

האמת היא שאין לי מושג קלוש בעגלות, אז אני לא יודע אפילו איך להתחיל לחשוב על זה.

האם יש עגלות רגילות ועגלות קומפקטיות? ובמקרה שכן, האם הקומפקטיות פחות טובות או עולות יותר?

אני כמובן אשמח לכאלה עם ניסיון. :-)

תודה!

פורסם

מה שבטוח, לקנות עגלות קומפקטיות מתקפלות וכל השטויות האלו, עולה פחות מלקנות רכב חדש. במיוחד כשמגלמים את עוגמת הנפש, הזמן האבוד, וההרגשת הפסד.

פורסם

YANLIN, למה עוגמת נפש? זה לא כזה נורא לבטל את הזמנת הרכב.

ו-BERSI, לא הבנתי, אתה נוהג על ניסאן ג'וק? איזו עגלת תאומים יש לך?

פורסם

תא המטען של איביזה הוא יחסית גדול לסופר מיני אבל עדיין לא גדול דיו, הוא נע סביב 300 ליטר, היתרון שלו הוא בפתח הרחב ובנגישות לכל שטח האחסון.

עגלות תאומים הם בעיה גם בלי קשר לרכב שתבחר, ההיצע מצומצם ואין הרבה אפשרויות, אני הייתי קופץ לחנות תינוקות הקרובה ומתחיל לסקור דגמים, גם אם דגם קומפקטי עולה סכומים גבוהים יותר, זו עדיין עסקה משתלמת ממכירה וקנייה.

על כל מקרה, היה ולא קיבלת את הרכב, הייתי בוחר ברכב אחר אם אתם מצפים לתאומים, אתה שוכח שמלבד בעיית מקום האחסון בבגאז׳, יש בעייה נוספת והיא שתי סלקים/כסאות בטיחות שיקטינו משמעותית את מרחב הנהג והנוסע לידו, בעיה מאוד גדולה אם אתם לא אנשים קטנים.

אם אתם מצפים לתאומים הייתי שוקל רכב סטיישן או האצבק עם בגאז גדול יותר, תבדוק את הלאון והאוקטביה לראות עניי.

פורסם

תראה, אני לא זוכר להגיד לך כמה נפח היה לפונטו שלי {פונטו s60} שנת 2000 אבל נכנסה בה עגלה, בימבה, מחצלת, תיקים, ונשאר מקום גם לגופה למקרה הצורך :)

אני לא חושב שיש לך מה לדאוג, אבל במקרה הכי גרוע לך לחנות תינוקות {מוצצים לדוגמא}, תגיד להם שאתה רוצה למדוד עגלה לתאומים ותראה איך זה נכנס לרכב שלך.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

חשבתי שהרכב כבר אצלך, ואתה צריך למכור אותו.

אבל עדיין, אתה קנית את הרכב שרצית, ועכשיו אתה צריך לוותר עליו בגלל אנשים אחרים. זה תמיד עוגמת נפש, שתרדוף אותך כל הזמן הזה, ואולי אפילו תוביל לריבים עם האמא.

ואיי פעם ניסית לבטל הזמנה של רכב? ועוד מצ'מפיון? זה כמו להתנתק מהוט. עוגמת נפש. :lol:

פורסם

הצלחתי להכניס עגלת תאומים בייבי ג'וגר סיטי עליית (הכי גדולה שיש -ממש טנק) לדייהטסו סיריון ישנה! הכל אפשרי, צריך פשוט לנסות ולקוות לטוב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ו-BERSI, לא הבנתי, אתה נוהג על ניסאן ג'וק? איזו עגלת תאומים יש לך?

מה העלות לשנות את ההזמנה לאיביזה flow לדוגמה?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

תודה לכולם.

אני אנסה לבדוק אצל חנות תינוקות באמת.

אני כרגע נוהג על פולקסווגן פולו, אבל אמא שלי גם נוהגת על הסיאט איביזה, אז אסע איתה לראות.

ASAF-R, אני חושב שלא תהיה עלות לשנות, שכן אני קניתי את ה-IBIZA FR, ואני רואה שה-FLOW עולה פחות מכך,

אבל אני פחות רוצה רכב יותר גדול, לכן מלכתחילה לא הלכתי על רכב סטיישן או רכבים גדולים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
תודה לכולם.

אני אנסה לבדוק אצל חנות תינוקות באמת.

אני כרגע נוהג על פולקסווגן פולו, אבל אמא שלי גם נוהגת על הסיאט איביזה, אז אסע איתה לראות.

ASAF-R, אני חושב שלא תהיה עלות לשנות, שכן אני קניתי את ה-IBIZA FR, ואני רואה שה-FLOW עולה פחות מכך,

אבל אני פחות רוצה רכב יותר גדול, לכן מלכתחילה לא הלכתי על רכב סטיישן או רכבים גדולים.

למה לא להוסיף קצת ולקנות את הלאון 1.2 סטייל, יותר גדולה, תא מטען 380 ליטר ולדעתי גם יותר מרווחות ואתה תהנה ממנה יותר.

• תוכן חדש...