Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

קיבלתי דו"ח על חצית צומת באדום. בפועל מדובר בטעות שלי - לא הערכתי נכון את המרחק שלי מהצומת (ובמקום לעצור האצתי).

לשלם קנס של 1000 שקל ו 10 נקודות זה משהו שהייתי שמח להימנע ממנו.

מצרף את הדו"ח שקיבלתי, אני רוצה לדעת אם כדאי לי להגיש בקשה להישפט, או לשלם וזהו.

1) העבירה התרחשה ב 8/9/14, הדו"ח התקבל בדואר רשום ב 12/10/14 (כנראה בגלל החגים)

2) בתמונות שצילמה המצלמה, לא רואים בבירור את קו הצומת - האם אני יכול לטעון על כך? (או שאמינות המצלמה לא מוטלת בספק).

אשמח לכל עצה.

תודה

1.jpg

2.jpg

עריכה אחרונה על ידי taigy
פורסם

לדעתי שלם ושכח, משום שהמצלמות מופעלות רק כאשר אתה חוצה את קו הצומת, ובתמונות רואים בבירור כניסה ויציאה מהצומת. בנוסף, האיכות ירודה בשל ההדפסה על הדו"ח. יתרה מזאת, לא ניתן להמיר לאזהרה כי מדובר בעבירה חמורה. לפיכך כאמור, שלם ושכח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...