Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית לא רואה שום דבר פסול בזה, אבל אנשים משום מה מפחדים מזה.

מאיזושהי סיבה חושבים שהדונגל המסכן מדילאקסטרים שיש לי יעשה להם נזק למנוע.

אני מצידי פוסל רכב שהבעלים שלו לא נותן לי להתחבר אליו לבדיקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אני לא הייתי נותן לך להתחבר לרכב מכיוון שהדונגל המסכן שלך יכול לעשות לי קצר בכניסה ואז מי יתקן לי את זה?

ואני עוד בנאדם שמבין את הראש של האנשים פה.

לפסול רכב על דבר כזה זאת שטות גמורה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שיבושם למי שנאות לתת למישהו אחר לחבר לו כל מיני שטויות למחשב הרכב. את הניסויים שיעשו על רכב אחר, בשמחה לא הייתי מוכר למי שהיה פוסל אותי על זה שלא נתתי לו לחבר כלום לרכב.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני גם לא היית נותן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גם אני לא הייתי נותן לך להתחבר לרכב מכיוון שהדונגל המסכן שלך יכול לעשות לי קצר בכניסה ואז מי יתקן לי את זה?

לפגוע במכירה בשביל הסיכוי שהוא יעשה לך קצר בכניסה זה באמת שטות גמורה.

בסך הכל לחבר כבל ולהוציא לוג. סטטיסטית יותר מסוכן לתת לבחור לעשות נסיעת מבחן, או לחלופין להפגע ע"י ברק באמצע אוגוסט.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אני לא חושב שהייתי מאפשר.

רוצה להוציא לוגים? בשמחה. בוא למוסך מורשה, שלם להם, וכל הלוגים שתרצה - שלך. מגיע עם מתאם OBD בשני דולר מאליאקספרס? לא תזכה לחבר אותו לאוטו שלי, אפילו בשביל הסיכון המזערי שיקרה משהו, אחרי שתקנה את האוטו תעשה מה שאתה רוצה.

פורסם

בדיוק,זאת גם דעתי,רוצה לדעת היסטוריה?

בוא איתי למורשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

+1

מסכם היטב את העניין לטעמי.

לא צריך להגזים,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

קרה שנגרם נזק בגלל כזה דבר, או שזה חשש פרימיטיבי ולא מבוסס כמו "בפיז'ו עושים כל 100K ק"מ ראש מנוע"?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא הייתי מסכים. אני מודה שאני לא מתמצא בתחום אבל לפי חיפוש קצר באינטרנט אתה יכול לבוא עם תוכנה שלא רק "קוראת" מידע אלא תוכנה שמשנה נתונים לגרום לנזק ואז לטעון שהרכב לא תקין. באותה מידה אתה יכול לקודד ולהוסיף מפתח נוסף לרכב ואז בלילה לחזור ולהעלים לי את הרכב.

בקיצור, מצטער, לא מכיר אותך ולא סומך עליך. אין בעייה להניע, אין בעייה שתנהג ותעשה סיבוב. אבל גישה למחשב הרכב אתה לא תקבל.

פורסם

אתם מגזימים. המקסימום שאפשר לעשות עם אפליקציית torque זה לאפס תקלות, שום דבר מעבר.

אני לא מכיר מקרים שבהם הדונגל הזה גרם נזק כלשהו.

קצת פרופורציות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...