Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה זמן שאני עם דינאודיו שלי, מת טויטר אחד. הוא מתחיל לעבוד בוליום גבוה וגם זה לא רציף. אני מעמין שזה נתק כלשהו. לא רוצה לתקן אותו, כי נסיע של פעמיים וגם התיקון זה סביבות 250+.

מצאתי אופציה לקנות זוג ברוסיה של אותו דגם, אחד מהם הייה בתיקון, אך מחיר של שניהם (עובדים) כולל משלוח 250 שח.

אולי בכלל ללכת על מונוברנד ולבנות איטון שזה מושך אותי יותר.

היו לי טויטרים ומידבאסים שלהם בעבר ונהנתי מהם.

לא יודע.

אולי יש לכם הצעות או המלצות למשהו אחר؟

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

סרגיי - שתי הצעות מעניינות

חבר הפורום שגיא - sagishm מוכר את הL1PRO R2 שהיו פעם שלי - טוויטרים פשוט מעולים - רינג רדיאטורים סופר מפורטים ומאוד נעימים לאוזן - מאוד לינאריים.

חבר הפורום DUDUC מוכר זוג טוויטרים של ETON

שתי הצעות שוות בדיקה.

ראיתי גם זוג סופרימו פיקולו הדור השני מסתובבים למכירה ביד 2

בנוסף לכך פעם הסתובבו כאן קרשנדוים מאוד יפים ואני גם כמעט בטוח שראיתי כאן זוג טוויטרים מסדרה גבוהה וטובה של בראקס למכירה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בראקס הצעה מעניינת וחשבתי עליהם, יש להם גם מידים 6.1pp מצויינים.

חשבתי גם על איטון שגם היו שלי מדודי, טויטרים שנהנתי מהם. אבל אם ללכת על איטון, אני יקנה סט 2 חלקים בתוספת מיד שלי. אני רוצה את הסט rsr 160. עם טוויטר משי. לפי ביקורת די טוב, לפי הגרף חסר שם מיד.

אולי.

את קרסנדו לא שמעתי בכלל ולא יודע אפילו איך להפיין אותו.

SAM_1783.jpg

זה הדינאודיו שהציעו לי. מה שקורץ, זה המחיר. שלי אחד תקין עדיין.

פורסם

שמע אחד הטוויטרים שהעלת שם בתמונה פשוט רקוב! הוא באמת סיים קריירה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם המחיר בהתאמה.. 250 כולל משלוח, גם שלי אחד מת.

אז יהיו לי זוג. אבל מתלבת עדיין.

חושב עכשיו על סט של איטון rsr 160.

לפני משלוח ומסים 300€

אם משהו יש חוות דעת עליו ؟

אולי פורומים שאני לא מכיר או סקרים.. ؟

לפי דעתי הוא חייב מיד ואמור להיות מצויין ב3 חלקים.

פורסם

יצא לי לשמוע את הסט המדובר - RSR 160, בתצורת שני חלקים, באחד ממפגשי הדרום שהתקיימו לאחרונה.

גם אני לפני רכישה של סט חדש לרכב, ושמעתי לא מעט סטים כדי להגיע להחלטה.

אני יכול לדרג את ה RSR בקצה העליון של הרשימה מבין כל הסטים ששמעתי שמתומחרים עד 2500 ש"ח.

אני מאוד התחברתי לסט, הסאונד שלו מאוד נקי וניטראלי כיאה למותג מבית גרמני, הוא גם מאוד נציל ולא דורש הגברה חזקה.

בעצם ההפתעה הכי גדולה היתה שאמרו לי מה ההספק המוצהר של הסט - 50 RMS :shock:.

הייתי פשוט בשוק ששמעתי את הנתון הזה ביחס למה שהסט הזה נתן בפועל.

קח בחשבון רק שלאחר מיסים ומשלוח, אני מעריך שתגיע לאזור ה 500 יורו, אולי שווה בדיקה מול היבואן.

פורסם

שרקול - סט לא מפיק הספק - הוא לא מפיק 50 וואט - הוא מסוגל לספוג 50 וואט בעוצמה מתמשכת, בתדר בדיקה מסויים.

מה שזה אומר בעצם זה שהסט הזה זקוק למעט מאוד בכדי להשמע במיטבו ובנוסף הוא גם מאוד נציל - בסופו של דבר זה נתון מאוד מעניין כי זה כנראה סט שגם ניתן להוציא ממנו תוצאה טובה מאוד - על מגבר פנימי של כל HU סטנדרטי.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

דווקה נתון של rms לא מעניין יותר מדי.

יש לי חבר בגרמניה ולכן אני בודק הזמנה דרכו. גרמנים שולחים רק עם DHL, זה 100% מכס. משלוח עולה סביבות 30 יורו. אם כל זה, יכול להיות שיעלה לי 1600 שח.

מה שמעניין, זה יכולת להרכיב סט שלם של 3 חלקים, כאשר גם מידים הזמנתי מגרמניה גם כן לפני שנה.

דיברתי גם עם ישראל לגבי הסט. רציתי תגובות נוספות.

פשוט לא ממש רציתי לקנות סט שלם. כנראה שזה יהיה נכון בשבילי ולחדש מערכת שלי.http://www.etongmbh.de/en/products/car-hifi/multiple-way-systems/rsr-160-neuheit/1/pid/275/?PHPSESSID=1fe260f1bef1f0b198950263d6b2f6cf

עריכה אחרונה על ידי mefisto

פורסם

ממליץ לך לבדוק מול גוניור לגבי גראונד זירו הסטים שלהם מדהימים.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

המבחר העצום היום של רכיבים טובים יוצר לא מעט התלבטויות אצל לא מעט אנשים שחיים את התחום הזה.

חלק מנסים להבין אם מוצר אחד יותר טוב ממשנהו וזו טעות בסיסית בעיניי בהבנה - כי מדובר בטעם - אין כאן יותר טוב או פחות טוב - יש אהבתי או לא אהבתי.

וחלק באמת מתלבטים בין מותג למשנהו - הדיעה שלי היא אם אהבת משהו, מותג מסויים והתקלקל לך חלק - פשוט תביא חלק חדש.

השאלה היא אם משעמם לך? אם בא לך לשנות? לנסות משהו אחר?

האם שמעת את הETONים האלה ובאמת אהבת את התוצאה שלהם יותר מאשר את הדיינאודיו?

אם אתה עושה הימור מושכל - תהיה שלם עם ההחלטה שלך.

אם אתה יודע מה אתה עושה והחלטת שהגיע הזמן לעשות שינוי - יש לך הזדמנות? לך על זה!

Pioneer TS-X150

פורסם

שמעתי את שניהם. איטון קל בהתקנה יחסית. כמובן בידוד ועומק התקנה.

דינאודיו דורש תיבה!!! אחרת הוא לא שווה את הכסף. הייתי עם דינאודיו מידבאסים וזה לא זה..

איטון היו לי טויטרים ומידבאסים, כאשר מידבאס בשרי ומהיר. פאנצי, אך זה הייה מידבאס אחר.

את שני הטויטרים אהבתי, משי עדין ומפורט. יורי הזמנו אמר על טויטרים של איטון שהם מזכירים לו את סיז.

יש המון התלבתויות, בראקבראקס קורץ לי גם, רק שיקר יותר למשומש אפילו.

סקאנים זה משהו שגם יעבור אצלי מתשהו.

• תוכן חדש...