Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב הוא Mazda CX5 שנת 2014.

היום עשיתי טיפול קוסמטי מקיף (שטיפה + כל מיני חומרים), שהסתכם בכ-6/7 שעות עבודה.

במשך כל הזמן הזה הסוויצ' היה פתוח (כפתור התנעה), ושמעתי מוזיקה בווליום לא גבוה ומצלמת ה-DVR פעלה גם כן.

בסיום העבודה, כאשר נסיתי להניע, שמעתי את הסטרטר לרגע קצר ומיד הפסיק. הרכב לא הניע.

נסיתי עוד מספר פעמים לאחר מכן, אך כל פעם היה אותו הדבר.

לא הכנסתי מים לתא המנוע, ולא השתמשתי בצינור, לכן אני לא מאמין שנגרם קצר.

אני לא בטוח שכדאי להניע עם כבלים, בכל זאת רכב חדש עם הרבה מיחשוב.

מה עושים?

תודה. :oops:

נ.ב

האורות עובדים תקין. מה עשיתי? :roll:

עריכה אחרונה על ידי TDean

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

ריקנת את המצבר. האפשרויות שלך או להטעין את המצבר עם מטען או להניע על כבלים ולעשות נסיעה מחוץ לעיר כדי להחזיר למצבר את הכוח. בעיקרון זה לא בריא למצבר וייתכן שהקיבולת שלו ירדה בגלל הטראומה הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש שמועה שמסתובבת בארץ משנות ה80 להערכתי, שרכבים עם "מחשבים" לא אוהבים שמתניעים אותם עם כבלים.

אז כל המודאגים מוזמנים להירגע. מדובר על כמה דגמים בודדים של מרצדס. (ניסיון לוודא שהטיפולים אכן במוסך מורשה, גם לזה כבר מצאו פתרון)

לא קיים יותר, עד כמה שאני יודע.

תתניע עם כבלים וסע לשלום :)

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

חברים, עדכון:

ירדתי לחניון, נסיתי להניע כרגיל, והרכב הניע בלי בעיה.

מה קורה פה?

פורסם

גם זה יכול לקרות המצבר כנראה היה ממש על הקצה ומנוחה קטנה יכולה לאזן את המתח וזה יספיק כדי שיסתובב מעט הסטרטר והרכב יניע.

המלצה חמה שלי צא עם הרכב לסיבוב של 10-15 דקות לפחות כדי להטעין אותו שלא בטעות ייגמר לך עד הבוקר.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
תודה חברים.

מיד ארד לחניון לחכות לשכן עם קבלים. אעדכן בהמשך.

אחרי שהניע עשית סיבוב עם הרכב כדי להטעין את המצבר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תגיד לי אתה רציני? חשמלאי? הרכב חדש גג שנה שנתיים על הכביש,זה לא מצבר בן4.

לא מדובר פה בפריקה מלאה של מצבר שהגיע ל-4-6 וולט או פחות בסה״כ הבחור השאיר סוויטש פתוח עם רדיו לכמה שעות,

הוריד את המתח ל10 וולט ולכן הרכב לא הניע , ויותר מזה אחרי מנוחה המתח התייצב והרכב הניע.

תשלח אותו לחשמלאי ברור שהוא ימכור לו מצבר חדש ! אנחנו במדינת ישראל למי שלא שם לב,

סע לשלום! במידה ולאחר נסיעה ארוכה הרכב לא הניע בדוק מים מזוקקים והטען שוב, לא עזר? גש להחליף מצבר.

שבוע טוב.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם (נערך)

תודה לכולם על העזרה.

אחרי שהנעתי את הרכב, יצאתי לנסיעה של 20 דקות בעיר, שלאחריה עזבתי את הרכב וחזרתי כעבור חצי שעה - הרכב הניע ללא בעיות.

במהלך הנסיעה שמתי לב שמערכת ה-iStop (המערכת שמכבה את המנוע בעמידה) לא פעלה. דפדוף זריז בספר הרכב מראה שהמערכת לא תפעל אם מתח המצבר נמוך. מה ששכנע אותי שהבעייה אכן הייתה המצבר.

עכשיו, במהלך נסיעה של כ-55 ק"מ (מירושלים למרכז), הכל חזר לתפקד כשורה.

אמשיך לעקוב אחר התרחשויות חדשות, ואזכור שהמצבר זה לא מקור אנרגיה בלתי נדלה. :oops:

שבוע טוב, תודה לכולכם. :-)

עריכה אחרונה על ידי TDean

• תוכן חדש...