Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוס שלי השחיר 4 חלונות + וילון אחורי ב 200 שקל :shock:

ראיתי את העבודה ועברתי על החלונות טוב טוב והיה שם רק פאק קטנטן בחלון אחורי בגודל שיערה לא משהו רציני

איך המחיר יכול להיות כול כך נמוך לעבודה יחסית טובה מאוד ??

אני רוצה לעשות גם... האם כדי ?

פורסם

להגיד לך את האמת, אף פעם לא הצלחתי להבין למה אנשים משלמים מאות שקלים על חלון או שניים.

קצת יותר מהמחיר שהזכרת אפשר לקנות פילם של 3M מקוריאה במידות 76X500 ולעשות את העבודה לבד, לא חסר מדריכים ברשת.

פורסם
להגיד לך את האמת, אף פעם לא הצלחתי להבין למה אנשים משלמים מאות שקלים על חלון או שניים.

קצת יותר מהמחיר שהזכרת אפשר לקנות פילם של 3M מקוריאה במידות 76X500 ולעשות את העבודה לבד, לא חסר מדריכים ברשת.

מתעלק על השירשור - אני רוצה לקנות פילם 3M שחור מבריק, מאיפה אני יכול לקנות? כל המחירים באיביי מתחילים מ 50$ למשלוח...

פורסם

אל תשכחו שהם לא משלמים מעם שזה כבר הנחה של 18 אחוז

השכירות שלהם היא 0 ברוב המקרים .

השכר עבודה שהם משלמים לעובדים זול יותר ממה שמשלמים פה (ואין לעובדים ביטוחים ושטויות כאלו )

תשימו את כל המרכיבים הנל ואתם מקבלים הפרשים של 50 %

אני נגד עבודות ערביות , אבל יצא לי מס פעמים לראות עבודות ממש יפות אצלהם בתחום הרכב .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הם דומים לסיניים, עושים בזול בלי הרבה איכות.:lol: אבל, מבחינת ידיים הם יודעים לעבוד.

ברוב המקרים יכול להיות שייצא בסדר אבל קח בחשבון שהצבע יהיה ממש כהה ומוזר. זה מה שיצא לי לראות על מכוניות שלהם.

• תוכן חדש...