Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 או יונדאי I20 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של עד 40 אלף. שנת 2008/9 לפחות.

הגעתי למועמדים האלו בעיקר כי מאזדה 2 מתחיל ב45.

לא גמיש במחיר.

אני בחור צעיר אין לי צורך בהרבה מקום.

החסרון היחיד במאזדה 3 זה הצריכת דלק.

החסרון ביונדאי זה בעיקר החווית נסיעה מבחינתי לפחות.

מה עדיף לדעתכם? ביונדאי אני מדבר על דגם 1.4 אוטומוט 2009, במאזדה 3 דגם 1.6 אוטומוט 2009 כנראה.

תודה!

פורסם

אם נסעת על שתיהן והמאזדה הייתה לך נוחה יותר- אמליץ לך עליה.

בסה"כ שני הרכבים אמינים ויענו לך על הצרכים.

אני אשית מעדיף לנסוע על רכב שהוא יותר נוח לי שצורך מעט יותר דלק מאשר על רכב שצורך פחות אך הוא לא נוח לי.

פורסם

אחת משפחתית ואחת סופר מיני- אני לא חושב שאפשר להשוות בניהן.

צריך להבין קודם כל מה הצרכים שלך ומה התקציב ומשם להתקדם, כמו שלא הולכים לסופר בלי רשימת קניות ככה לא קונים רכב בלי רשימת דרישות לפי סדר עדיפות.

פורסם
אחת משפחתית ואחת סופר מיני- אני לא חושב שאפשר להשוות בניהן.

צריך להבין קודם כל מה הצרכים שלך ומה התקציב ומשם להתקדם, כמו שלא הולכים לסופר בלי רשימת קניות ככה לא קונים רכב בלי רשימת דרישות לפי סדר עדיפות.

ע"פ הצרכים שלי הגעתי לסופר מיני, הבעיה שבשנים 2009 ומעלה אין בתקציב שלי רכב טוב ואמין לדעתי.

משפחתית כמו מאזדה 3 בעלת מרווח גדול ממה שאני צריך אבל עומדת בתקציב שלי ובשאר הדרישות.

פורסם

מניסיון על היונדאי המדוברת, היא לא כזאת חסכונית בדלק בגרסה האוטומטית.

לא בטוח בכלל שהיא תהיה חסכונית יותר באופן משמעותי ממאזדה 3.

בנוסף, קח בחשבון גם עלויות אגרה שנתית וביטוח שלרוב יהיו זולות יותר ליונדאי.

פורסם (נערך)

השוק מוצף ברכבים, אני בטוח שתוכל למצוא רכב טוב :).

מה התקציב? 45 אלף?.

kreios, היונדאי שלי (2009, אוטומט 1.4 )נוסעת מעל 100 ק"מ ביום 70% מחוץ לעיר עם מזגן וחלק מהדרך הררית ומפותלת- צריכת דלק ממוצעת של 15 ק"מ/ל' שזה יפה ובטח יותר טוב מהמאזדה (היום מישהו העלה כאן שעם המאזדה הוא מגיע לצריכת דלק של 1:7 בעיר ו 1:11 מחוץ לעיר).

עריכה:

תבדוק עלויות ביטוח במאזדה 3 במיוחד אם אתה נהג צעיר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

דווקא מאזדה 2 תוכל למצוא בתקציב, i20 תתקשה למצוא בתקציב או שתמצא אחת שחוטה.

דייהטסו סיריון או ניסן מיקרה יהיה לך יותר פשוט למצוא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit, בשלמה סיקסט מוכרים I20 שנת 2010 בסביבות 45K אני מאמין שאפשר להגיע איתם (או עם חברה אחרת) לאזור ה 40K.

בכל מקרה אני חושב שהבחור צריך לעשות סיבוב על עוד כמה רכבים כמו שהצעת לו ואני הצעתי לו (גרנדה פונטו).

• תוכן חדש...