Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח חנייה 100 ש''ח ועוד בחג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

המקום חוף ראשון לציון יום שישי בבוקר ראש השנה 26.9

החנתי את הרכב בחנייה מסודרת חיפשתי אפשרות לשלם לא מצאתי סביבי שום אפשרות שכזו,

שחזרתי לרכב גיליתי מתנת חג נפלאה של 100 שקלים, הכי מצחיק שאני מנסה להתקשר לאגף שאחראי על

דוחות חנייה אבל הם לא עובדים בחג, מעניין שהפקחים כן :evil:

שעשיתי סיבוב בחנייה ראיתי עמדות תשלום אבל זה בכלל לא היה קרוב לרכב שלי ולא נראה לי הגינוי שאני צריך לחפש אותם בכלל,

הרי ממתי משלמים בשישי? ועוד בחג? לא מתביישים?

אשמח לשמוע אם יש לי סיכוי לערער תודה.

עריכה אחרונה על ידי TomerAmir
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי גוגל, יש שילוט בכניסה לכל אזור חניה שאומר שהתשלום הוא בין השעות 0700-2400 מיום א' עד יום שבת כולל. אין התייחסות לחג (אם היא שונה משבת). כמו כן נראה שמכונות התשלום נמצאות בעיקר על המדרכה בין החניון לבין החוף.

אם שילמת במכונה, חזרת לאוטו ומצאת את הדו"ח, אולי ניתן לערער. כאשר עיקר הקייס יושב על פער הזמן בין התשלום לקבלת הדו"ח.

אגב, השילוט מפרט גם את דרכי התשלום - פנגו, איזי פארק וכרטיס חניה בנוסף למדחנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד שלט לתפארת מדינת ישראל.

השלט ברור ביותר. החנייה בתשלום כל הזמן. שים לב לחלק הראשון. בחלק האחרון, כתוב שיש פטור לתשלום לתושבי ראשל"ץ אשר עונדים על רכבים תו תושב. (באופן מוזר, מיום א עד יום שבת, כולל השבת... זאת אומרת כל הזמן)

אתה תושב ראשון לציון? יש לך תו? הדו"ח ניתן לביטול בלי בעייה. אין תו? אז צלם את הקבלה שקיבלת מהמכונה, את הדו"ח, שלך בקשה לביטול הדו"ח בצירוף 2 הצילומים האלו. אם יש פער קטן בין זמן הדו"ח לזמן התשלום על החנייה, הדו"ח יבוטל. הרי אתה טוען שהדו"ח ניתן לך בזמן שהלכת לשלם על החנייה. ואז זה החובה של הפקח להוכיח במשפט, אם זה יגיע לכך, שאתה בעצם חנית שם הרבה לפני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים שימו לב:

פות"ש לא שילם על החנייה, אין קבלה על תשלום חנייה!

משמע שיטה של "זמן הדו"ח 08:00 זמן על הקבלה 08:05" לא יתפוס כי אין קבלה.

המקום משולט היטב והעמדות מפוזרות בד"כ על המדרכות בין החניות, אם כי אני מעדיף לשלם בפנגו ולא ע"י כרטיס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי מה הבעיה.

כל החניון של החוף מסומן באופן ברור בכחול לבן + שלטים רבים שמודיעים כי מדובר בחניה בתשלום בכל שעות היום עד חצות הליל.

אתה יכול לבוא בטענות רק לעצמך שאתה לא קורא שלטים ותמרורים.

שלם את הדו"ח וזכור אותו כשכר לימוד לפעמים הבאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, מכיר את החניה הזאת כבר כמה שנים ותמיד החנתי ברחובות הסמוכים במקום בחניון הגדול כדי להימנע מתשלום - כנראה הם עלו על השיטה וסימנו גם אותם.

בכל מקרה קשה שלא לראות את השילוט הזה ויש שם בהחלט מכונות. מה גם שיש שם כל כך הרבה חניות שיכלת פשוט לחנות ליד אחת המכונות.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...