Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל החולצות שלהם לא ממש זולות אלא אם כן זה סופעונה או משהו כזה, ולכן אני סתם סקרן האם המחיר גבוה בגלל שהמותג נחשב לאיכותי מבחינת איכות הבגדים (בעיקר חולצות)? האם איכות הבד היא ברמה של פולו וכאלה?

פורסם

לרוב זה נקרא בגדי "ערסים" בתאכלס, המחיר גבוה בגלל השם, לגבי האיכות החולצות סבירות, זה לא צריך להיות יקר כדי להיות איכותי

אני אישית לא מת על הסגנון שלהם, יש פה ושם משהו בסדר (אני לובש זיפ / זארה / קסטרו אז אולי הטעם שלנו שונה).

אגב בישראל יש נטיה לפוצץ שם של מותג כלשהו ולעשות אותו יקר, כי ככה אפשר ואנשים יקנו כי זה יקר, יענו שופוני.

Opel Adam S 2017

פורסם

מותג אמריקאי רגיל שנופח בארץ למותג יוקרתי. כרגיל, לא ממליץ לשלם את המחיר בארץ.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
מותג אמריקאי רגיל שנופח בארץ למותג יוקרתי. כרגיל, לא ממליץ לשלם את המחיר בארץ.

מהסתכלות באתר האמריקאי שלהם, המחירים ללא מבצעים נעים סביב ה $50-$60 שזה בערך המחיר שמוכרים בארץ במבצעים.

כלומר לשלם 100-150 שח לחולצה נחשב להגיוני?

פורסם

אתה מסתכל במקום הלא נכון.

תכנס לכל חנות כלבו בארה״ב ותמצא בערך בשליש מהמחיר על המדף.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אוקיי, אבל זה בהנחה שאני נמצא בארה"ב. וזה לא משהו שקורה פעם בחודש ואפילו לא פעם בשנה.

ידוע לי שבארץ הגנבים אוהבים לקחת יקר, אבל כשמיששתי את הבד הוא לא הרגיש לי זול או משהו כזה.

אז הסתקרנתי האם המחירים מוצדקים.

פורסם

הוא לא רע אבל שוב בארץ ניפחו אותו למותג יוקרתי . וכן ערסים אוהבים אותו אז אני מתרחק..

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לא רע בכלל, מבחן הזמן בהחלט עשה את שלו.

המחירים גבוהים, ולכן אני ממתין למבצעים / סוף עונה או כל הזדמנות אחרת.ב

בנוגע ל"ערסים", אז, ממש לא. אני לא קרוב אפילו ולדעתי - דווקא למותג הזה אין "תדמית" כלשהיא.

M-TECH E46

פורסם

הארון שלי הוא רק נאוטיקה (חולצות פולו בלבד), ולא אני ממש לא ערס ולא שמעתי בחיים שערסים הולכים עם נאוטיקה. ערסים בדרך כלל תמצא עם לקוסט או בוס, ועדיף שהלוגו יהיה מרוח בענק על כל החולצה.

נאוטיקה הוא לא מותג זול, אלא מותג ביניים איכותי. מי שמספר לך שהוא עולה שליש על המדפים, מספר לך סיפורי פוגי. כמו כל מוצר, יש סופי עונה, יש ״קולקציית צבעים של עונה שעברה״ , יש מבצעים וכן הלאה וכן הלאה. החולצות סופר איכותיות ובטח ובטח ברמה של לקוסט ,טומי וכל שאר החבר׳ה, מנסיון רב שנים.

אני מזמין מארה״ב ועולה לי ממש לא זול, כמו בארץ, אבל אחלה פולו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

קצת הגזמת עם הרמה והאיכות, הן ממש לא כמו לקוסט, אולי קרוב לטומי המפגר.

בארהב הן ממוצבות קצת מתחת לטומי, ראלף לורן הרבה מעל, וכך גם לקוסט.

לגבי ערסים, היום הם לובשים את כל המותגים, ככה שמי שלא רוצה ״מותגי ערסים״

כנראה יישאר ללא בגדים.

פורסם

אחלה מותג, אני מאוד אוהב אותו, הבדים נוחים ורכים ואני מרגיש שאיכותיים מספיק בשבילי.

מי שמכיר אותה מהפורום יכול להעיד שערס זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

היו לי לקוסטים לא מעט, ובצורה שאני מתנהג לחולצות הללו , הן נהיו סמרטוט אחרי זמן קצר יחסית. הנאוטיקה שורדות ושורדות ושומרות על צבע וגזרה בצורה מעוררת כבוד. יש לי פולואים בני 3-4 שנים של נאוטיקה שפשוט לא מוכנות להגמר, אין חוט אחד שנפרם או תפר שנפתח,בשיא הרצינות.

אז מנסיוני הפעוט, הן לא יוקרתיות כמו לקוסט ,אבל לטעמי טובות ממנו.

ראלף לורן מעבר לשם המותג המוכר, לא התנסיתי, לא יכול לחוות דעה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לאחרונה הם נכנסו לכרטיס מועדון של חבר, מה שאומר שכרגע עם מחירי סוף העונה שלהם בתוספת עוד 30% הנחה, הסכומים יוצאים נמוכים משמעותית

• תוכן חדש...