Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי רכב מסוג הונדה cr-v 2009 שעברה כ- 70000, בבעלותי כ 4שנים.

כל הטיפולים בוצעו בזמן במוסך מורשה.

לאחרונה שמתי לב שרכב התחיל לרעוד בעמידה (ברמזור למשל).

הרעידות משתנות מיום ליום מיום לילה. מבחינת החוזק ומבחינת התדירות.

בהתחלה חשבתי שככל הנירה מדובר באחד התושבות, אך לאחר מכן שמתי לב שטורים (סל"ד) משחק בין 650-700 סל"ד ברמזור גם אם מזגן וגם ללא.(אין קשר למדחס של המזגן)

נסעתי לשני מוסכי הונדה בסביבה וכיבלתי שתי חוו"דים שונים לחלוטין.

באחד מהם אמרו לי שאני הראשון שפונה ברכב זה עם בעיית רעידות וככל הנראה מדובר בתושבות וצריך להחליף את ארבעתם. ההצעה שקיבלתי עוברת את 8000 ₪. לאחר כשבועיים חזרתי שוב ונאמר לי שאולי אפשר להסתפק בשניים בעלות של כ5000 ₪. לשאלתי "אם זה לא מקור לבעיה, האם מקבל את כספי ואת החלק שלי חזרה" נענתה כמובן בשלילה .

במוסך הונדה בעיר אחרת נאמר לי שלדעתו זה מערכת הזרקה מלוכלכת. ועלות הניקוי כ 1000 ₪, כנ"ל גם פה אם זה לא מקור לבעיה אינני מקבל את כספי על הניקיון.

יש לציין שכל התושבות נראות תקינות לחלוטין ואין שום נזילת שמנן מאך אחד ולא נראות שחוקות.

אם יש דרך כלשהי לאתר את מקור לבעיית הרעידות בלי לעשות ניסוי ותהייה על חשבוני.:evil::evil::evil:

תודה מראש קובי

פורסם

בארה"ב ועם מנוע ה-2.4 ליטר זו בעיה מוכרת בדגם, לא יודע אם זה קיים גם ב-2.0 ליטר.

כאשר התיבה ב-P אין רעידות?

מצתים החליפו לך לאחרונה?

פורסם
בארה"ב ועם מנוע ה-2.4 ליטר זו בעיה מוכרת בדגם, לא יודע אם זה קיים גם ב-2.0 ליטר.

כאשר התיבה ב-P אין רעידות?

מצתים החליפו לך לאחרונה?

ב-P יש גם אבל פחות.

מצתים החליפו ב45000.

פורסם

תעשה ניסיון קטן - בדוק מה קורה במצב הבא : עמידה ברמזור+ אורות + מזגן.

אם הסל"ד משחק עדיין,האבחנה הזולה יותר היא הנכונה אך ניתן לנקות בית מצערת ומנוע צעדים במכון להזרקות דלק בעלות זולה בהרבה מ 1000 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תעשה ניסיון קטן - בדוק מה קורה במצב הבא : עמידה ברמזור+ אורות + מזגן.

אם הסל"ד משחק עדיין,האבחנה הזולה יותר היא הנכונה אך ניתן לנקות בית מצערת ומנוע צעדים במכון להזרקות דלק בעלות זולה בהרבה מ 1000 ש"ח.

הי

עשיתי שתי בדיקות

1.

עמידה ברמזור+ אורות + מזגן רועד אבל טורים קבועים, ברגע שמדחס מפסיק לעבוד יש ירידה בטורים ל כ700 סל"ד, יש יותר רעידות כנל גם כאשר מדחס מתחיל לעבוד.

2.ללא מזגן ללא אורות ב D. עמידה ברמזור 650 סלד קבוע ורועד.

האם יש קשר לכמות הלחות באוויר? כי לדעתי כאשר יותר לך הרכב רועד יותר?

תודה

פורסם

מבחינת תנאי סביבה, הדבר היחיד שיכול להשפיע זה טמפ' בלילה האוויר יותר דחוס ועשיר יותר בחמצן - מה שמשפר קלות את ביצועי המנוע.

בכל מקרה, אני לא חושב שיש מנוע צעדים ברכב שלך, כי המצערת שם ככה"נ אלקטרנית - אבל בלי קשר, כנראה שצריך לנקות את בית המצערת, האם אתה נוהג בסל"ד נמוך כל הזמן? מתי המנוע שלך ראה 6000 סל"ד למשל? נסיעה על סל"ד נמוך גורמת להצטברות פיח, מנוע צריך לנשום לפעמים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בעיה נפוצה במנועי הונדה

זה ניקוי בית המצערת

עלות של 250₪ בערך

הי איפה באזור שלך אתה ממליץ לעשות

תודה

פורסם
מאיפה אתה בארץ?

מצטער שאני נדחף טיפה, גם אני צריך לעשות ניקוי בית מצערת בפונטו שלי ואני מאשדוד אשמח להמלצה

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אולי כדאי לרשום את שמות המוסכים? נראה ששתיהם ישר הלכו על האופציה היקרה ביותר שעלתה להם לראש בלי ניסיון באמת להבין את מקור הבעיה.

תופעה של סל"ד סרק גבוה ורעידות, כשהיא מלווה בירידת כוח בסל"ד נמוך יכולה להצביע על מערכת יניקה/הזרקה מלוכלכת.

במקומך הייתי מתחיל עם K44 וממשיך עם ניקוי בית מצערת - רק אם אין שינוי לטובה אחרי שני אלו יהיה כדאי לבחון את האופציות הגרועות יותר כמו פלאגים מטונפים, תושבות מנוע פגומות ומזרקים עייפים.

לאבא שלי הייתה בעיה דומה על מאזדה לאנטיס שנעלמה לאחר הוספת תוסף דלק פשוט. ואצלי בהונדה רמת הרעידות ירדה בצורה דרסטית לאחר ניקוי מצערת מאוד מאוד חובבני שעשיתי לה בעצמי...

פורסם

אבל הם לא בעלי מקצוע חובבנים

כמוך..

ובמקום תוסף פשוט תתדלק חצי מיכל 98 פעם בחודש

זה ייתן אפקט טוב יותר.

אני יגלה לך סוד קטן

אין ליכלוך במערכת הזרקה בבנזין

רק אם נסעת הרבה על מיכל ריק

הליכלוך נמצא בתא השריפה בראש מנוע

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מה המתקפה הזאת? לא אני זה שאמר לתדלק 98 במקום תוסף, ועל רכב שנמצא עשר שנים על הכביש בין אם הוא דיזל או בנזין אתה אומר שיש סיכוי שהוא יהיה נקי? אתה מדבר אליי כאילו התיימרתי להיות מכונאי מדופלם, 90% מהתגובות שלי הן שאלות ואני משתדל לענות רק מתוך ניסיון. כשאני כותב מתוך ידע תאורטי אני דואג להזכיר את זה.

ואני גם לא קורא להם חובבנים, אבל גם אני, גם אתה, וגם אנשים שהגיבו פה יודעים שלרעידות יכולות להיות כל מיני סיבות. ממה שהוא כתב אפשר להבין שבמוסכים שאליהם הוא פנה לא באמת בדקו את הבעיה, ורק תקעו לו מחירים.

• תוכן חדש...