Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת מונובלוק לזוג סאבים

shai_shoko
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

המגבר הנ"ל יכול להגביר סאב אחד CVX כראוי, בהנחה שהסאב הוא 1 אוהם.

סביר להניח שהמגבר הזה יגיע בערך ל-30% מההספק המוצהר עליו. אם כי אני מבקש לקחת זאת בערבון מוגבל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1 לישראל ,על המגבר שכתבת עליו ישנם שני פיוזים של 40 אמפר- בדכ מה שקיים במגברים שמפיקים בסביבות ה800 rms ולא 3000 .

מה התקציב שלך?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שי,

סרול הוא יבואן של ציוד אודיו - במידה והוא ממליץ לך על ציוד בגלוי או פרטי אנא תוודא שהציוד שהוא ממליץ לך הוא ציוד אשר הוא מייבא או לא.

אין בזה כל פסול שהוא ימליץ לך על ציוד שהוא מייבא כל עוד הנתונים שנמסרים לידיים שלך הם עינייניים לאותו הציוד בפרט וכל עוד מדובר בנתונים ענייניים לציוד בתחום זה.

ניתן להמליץ על שלל מגברים ויש המון מוצרים ומותגים נהדרים היום בשוק החל מספונסרים כאן בפורום (נכון לעכשיו ספונסר אחד שמייבא מגברים ורמקולים אבל בעתיד הקרוב אני מקווה לראות נוספים) וכל המלצה אחרת.

נכון לעכשיו ההמלצה שלי תהיה להתרכז בנתונים הבאים:

1. הספק המגבר כאשר לקחת בחשבון את יכולת הספיגה של הסאבוופרים כאשר הם מחוברים יחדיו וגם לקחת בחשבון באיזו התנגדות.

2. נתון דאמפינג פקטור מוצהר וידוע בתדר מוצהר.

3. מחיר! אני מאמין שזה משהו שאתה מוגבל בו אם אתה מביט על מגברי מדבקה לא?

4. גודל פיסי ומשקל - מגברים שמספקים למעלה מקילו וואט נותים להיות גדולים וכבדים - לא מתאים לכל רכב.

5. מערכת החשמל של הרכב - האם יש צורך בשדרוג או אין.

בעיני בכדי להגביר שני CVRים ממש אין צורך ב3 קילו וואט בטח ובטח שלא RMS - אתה יכול להוריד כאן קצת את הדרישה.

יחד עם זאת לגבי סרול - אם אני זוכר נכון, ראיתי שהוא הציע למכירה מגבר מסדרת הSPL SHOW של הרץ עם נתונים מאוד מעניינים - אבל אין לי מושג לגבי מכירו.

ספונסר הפורום ARC אודיו כעת עושים מכירת חיסול למוצרי סאן דאון האחרונים במלאי ונשאר שם מגבר מונובלוק חזק - SAZ1500D - תבדוק את מכירו

מעבר לזאת אמנע כרגע מלתת המלצות נוספות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שי,

סרול הוא יבואן של ציוד אודיו - במידה והוא ממליץ לך על ציוד בגלוי או פרטי אנא תוודא שהציוד שהוא ממליץ לך הוא ציוד אשר הוא מייבא או לא.

אין בזה כל פסול שהוא ימליץ לך על ציוד שהוא מייבא כל עוד הנתונים שנמסרים לידיים שלך הם עינייניים לאותו הציוד בפרט וכל עוד מדובר בנתונים ענייניים לציוד בתחום זה.

ניתן להמליץ על שלל מגברים ויש המון מוצרים ומותגים נהדרים היום בשוק החל מספונסרים כאן בפורום (נכון לעכשיו ספונסר אחד שמייבא מגברים ורמקולים אבל בעתיד הקרוב אני מקווה לראות נוספים) וכל המלצה אחרת.

נכון לעכשיו ההמלצה שלי תהיה להתרכז בנתונים הבאים:

1. הספק המגבר כאשר לקחת בחשבון את יכולת הספיגה של הסאבוופרים כאשר הם מחוברים יחדיו וגם לקחת בחשבון באיזו התנגדות.

2. נתון דאמפינג פקטור מוצהר וידוע בתדר מוצהר.

3. מחיר! אני מאמין שזה משהו שאתה מוגבל בו אם אתה מביט על מגברי מדבקה לא?

4. גודל פיסי ומשקל - מגברים שמספקים למעלה מקילו וואט נותים להיות גדולים וכבדים - לא מתאים לכל רכב.

5. מערכת החשמל של הרכב - האם יש צורך בשדרוג או אין.

בעיני בכדי להגביר שני CVRים ממש אין צורך ב3 קילו וואט בטח ובטח שלא RMS - אתה יכול להוריד כאן קצת את הדרישה.

יחד עם זאת לגבי סרול - אם אני זוכר נכון, ראיתי שהוא הציע למכירה מגבר מסדרת הSPL SHOW של הרץ עם נתונים מאוד מעניינים - אבל אין לי מושג לגבי מכירו.

ספונסר הפורום ARC אודיו כעת עושים מכירת חיסול למוצרי סאן דאון האחרונים במלאי ונשאר שם מגבר מונובלוק חזק - SAZ1500D - תבדוק את מכירו

מעבר לזאת אמנע כרגע מלתת המלצות נוספות.

תודה רבה ! אני רק אתקן אותך זה זוג cvx12.

ואני אבדוק לגבי המכירות שאמרת.

אם אפשר קישור למכירת חיסול של arc אני אשמח.

עריכה אחרונה על ידי shai_shoko
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה ההתנגדות של הסאבים?

תקציב מעט נמוך בכל מקרה

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני סלילים של 4 אוהם או 4 אוהם סופי (שני סלילים של 2 אוהם)? שני הסאבים האלה צריכים 1500 וואט נקי כדי לנצל אותם עד הסוף, זו השקעה לא קטנה. בכל מקרה בכדי להתאים להם מגבר חייב לדעת באיזה התנגדות סופית הם יהיו מחוברים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאן אני גם צריך עזרה טיפה אני פחות מבין בהתנגדויות וכל זה.

זה המפרט http://www.audiosavings.com/products/Website/Kicker-10CVX12-4-CVX-12-Dual-4-Ohm-1500W-750W-RMS-Car-Subwoofer-Sub-CVX12-4/10CVX124.aspx

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...